Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Gizem ve Varoluş
 Ontoloji
 Rüya Panosu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 20/11/2009 :  10:07:42  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Kırmızı Çember sitesinde paylaşılan "Şaud'ların sonuncusunda, Adamus,bir grup rüyası deneyimi öneriyor.Rüyalarımızı bir şekilde kaydedip rüya panosunda paylaşacak olursak rüyalarımızda zamanla benzeşmeler olabileceğini savunuyor.Rüyalarımızın gerçekliği ve gelecek potansiyellerimize hem bireysel hem de genel anlamda etkisini düşünecek olursak,denenmesi yararlı olabilir diye düşünüyorum.
Uygunsa bu bölümü rüya panosu olarak öneriyorum.Öneren olarak ilk rüya paylaşımını yapıyorum.
Dün akşam öneriyi düşünerek bir anlamda,seher vaktinde olanların görmesi olası grup rüyasını görmek niyetiyle uyudum.
Bazı rüyalarım atmosferin ve çevremdeki objelerin farklı yapısı nedeniyle rutin rüyalarımdan ayrılır.Rüyamda bir koçu kurban etmeye uygun ağaçlık bir yere götürüyoruz.Gözlerini kendi mendilimle ben kapatıyorum.Arkadaşım bilinen işlemi farklı biçimde biraz hoyratça yapıyor.Kurbanın gözleri açılıyor,acı,şaşkınlık ve korkuyu görüp dehşetle uyanıyorum.
Kendi yorumlarımda,yaklaşan bayramın bilinçaltındaki endişelerimi canlandırdığı,bunun rüya olarak ortaya çıktığı,dahası benzer duygu ve düşünceleri taşıyanların da benzer rüyaları görebileceği şeklinde oldu.

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 22/11/2009 :  19:45:14  Show Profile  Reply with Quote
Rüyalar konusunda çok bilgim yok ancak geçmiş,şimdiki ve geleceğe işaret ettiklerini düşünüyorum!

Kız kardeşim asırlar öncesi dönemlerdeki bir zamanda kendisini görür bazen.Bende aynı şekilde ya geçmiş hayatlardan yada günümüze dair olabilecek işaretler aldığımı düşünürüm.

Kızım daha bir yaşındayken,annemin ona yaptığı yün yorganı küçük geldiği için söküp dahada büyük yapmak için hazırladım. Ve birde ilk defa bir yorgan dikeceğim için heveslenmiştim.O sıralar yatılı misafirlerim vardı.Rüyamda annem Mersinden gelmiş ve ben kapıyı açıyorum.İçeri girip kızımın yorganını köpüleyip gidiyor.

Sabah kalktım ve misafir olan arkadaşıma rüyaymı anlattım. Tam kahvaltı ederken kapı çaldı ve açtım ki karşımda annem:) Ve kızımın yorganını o dikti ve ablamlara gitti. Bana hiç kimse onun şehir dışından geleceğini söylememişti ama ben rüyamda öğrenmiştim. Ancak sadece rüyalar değil uyanıkkende bazı durumları hissederdim ve hayret ederim ama sonra tekrar tesadüfi diyerek geçiştiririm. Ama şimdi yarı tesadüf ve yarı inanmakla biraz orta noktalardayım.Sanırım daha inançsızlığımın olduğu yanlarım var bakalım,hayırlısı.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 26/11/2009 :  11:11:06  Show Profile  Reply with Quote
İki gün boyunca güzel ve derin uykularda bütünlük içinde bir düşünce frekansı gibi hissediyorum kendimi.Bu düşünce frekansında kendi bilincimi yitirme ürküntüsü hissettim. Genel tablo iyi anlatması çok zor! Bu gün Konya'ya yolcuyum hayırlara vesile olsun dilerim!Mevlanaya boş gidip dolu dolu dönmek nasibimiz olsun!
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 17/01/2010 :  14:05:14  Show Profile  Reply with Quote
Dün akşam biraz erken uyumak istedim.Uykuya dalınca evimin kapısını kilitlemeye çalışıyorum ve bir türlü kapı kilitlenmiyor.Dışarıda bir kedi eve girmek için bekliyor.Kaç kere anahtarı çevirdiysem kilitleniyor gibi oluyor ancak çekince açılıyordu.Sonra uyandım.

Kalkıp kapıya gittim,baktım kapı anahtarı üzerinde ve açık! Hemen kapıyı kilitledim.Farkında olmasakda sanırım korunuyor ve uyarılıyoruz.Takdir allahtan tedbir kuldan...
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 17/01/2010 :  17:16:31  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Sevgili zer-zivi,
Benzer rüyalarım çok olmuştur.Farkında tarafımız,yüksek benimiz,bilinçaltımız,ya da aynısı bizi uyarıyor.Ayrıca rüyalarımızın gerçekliği konusundaki aşamamız.Gerçek aşamamızın bir ölçüsü.Sevgiler.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 19/01/2010 :  23:29:19  Show Profile  Reply with Quote
Sevgili Bulut biraz geç cevap veriyorum gerçi ancak kendime geldim:) Arada sırada oluyor böyle ruh halleri.Bir yükseliş bir düşüş ama sanırım bu bilinç yoğunluklarında iniş çıkışlar! Ama şimdi gayet iyiyim.

Aslında çok daha değişik rüyalar var geleceğe yönelik olan geçmiş rüyalar ve ben onları hiç paylaşmamıştım.Belki zamanı geldikçe paylaşırım.Ama sizin paylaşımlarınızıda duymak isterim,bu sayfada sadece kendi rüyalarımı anlatmak sıkıcı!Zira sizdende öğrenmek istiyorum.

Sevgiler...
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 23/01/2010 :  13:30:15  Show Profile  Reply with Quote
Yarım yamalak hatırladığım bir rüya....

Bir binanın içindeyim.İki farklı kutuptan melekler birbirleriyle mücadele ediyorlar.Onları uçarken görüyorum ama ben uçamadığım için oradan kaçamıyorum.Bir şekilde beni koruyan birileri oldu.Ama en sonunda sanki bir anlaşmaya varıyorlar ve aradaki mücadele son buldu.Çatışma derken öyle fiziksel bir çatışma değil.Sanki enerjileriyle savaşıyorlardı.

Acaba bu benim artı ve eksi dengelenmem olabilirmi!
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 24/01/2010 :  08:42:22  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Sevgili zer-zivi,

Yorumlama diyemeyeceğim, rüya analizlerinde görülen sembolleri kişi ile ilişkilendirmek psikolojinin bir anlayışıdır.En derin ritimde bile görülen,haber verici niteliği düşünülen rüyalarda bile kişiyi ilgilendiren semboller öne çıkar.Bu nedenle melek varlıklarının enerjisel direşmesini,kendi dengelenme uğraşınız olarak analiz etmenize katılıyorum.
Paylaşılmasında yarar umduğum rüyalarımı hep paylaşmıştım.Paylaşmaya devam edeceğim.
Gelişimimizde gelgitleri yaşıyoruz.Ancak durağan ya da olumsuz olarak yorumlayacağımız devrelerde bile önemli aşamalar sağladığımızı sezinledim.Sanırım biz,düalite etkisiyle hoşumuza gideni öne çıkarıp zorlu ve hoşnutsuz olanları öteliyoruz.Bütün sorun farketmez deyip farketmekte gibi.Sevgiler.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 24/01/2010 :  12:28:43  Show Profile  Reply with Quote
Evet sevgili Bulut, genelde hep hoşnut olacağımız yanları ele alıyoruz, elimizi ateşin içine sokmaya korkuyoruz.İrdelemeye, derinlemesine yüzleşmeye korkuyoruz.Çünkü yine karşımıza toplum değer yargılarıyla yargılayan bakışları bulacağımızı sanıyoruz.Şu sistemin çarkında bir dişli olmayı hiç istemezdim ama ne yazık ki başka türlü bize yaşama alanıda tanımıyor. Başka yolları olmalı diyede düşünmekten vazgeçmiyorum ama.Sadece farkettiğim sürece dönüştürmeye uğraşıyorum.Belki günün birinde istediğim şu küçük çaplı çifliğe sahip olabilirim.Gerçi yeniden toprak kokusu ve mayıs kokusu(dayanabilirim herhalde:)) Evet elim mayıstan kirlenmiş ve ben onlarla tezek yapıyorum:) Ama öyle değilmidir yeri geldikçe bir varlığın dışkısı bir başka varlığa nimettir:) Mesela insanın dışkısıda lağam farelerine nimettir.Onların varlığıda insana lütuftur! Yoksa lağamlardaki birikintiyi kim temizleyecek!

Yaradan ne eylemişse güzel eylemiş...
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 28/01/2010 :  09:07:06  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Rüyalarımda az da olsa,bazan tamamen,farkında olurum.Bu rüyamda uyuyordum.Bir grupla yürüyoruz.Çevremizde kediler ve sokak köpekleri var.Ben yerden bir sopa alıyorum.Saldırmaktan çok kendimizi koruma amacı güdüyorum.Nitekim bize hırlayan bir köpeği korkutuyorum.
Köpeklerden biri az ötemizde yere yatıp çırpınmaya başlıyor.Ona doğru yürüyorum.Niyetim net değil.Köpeğin çırpınışını gören,bizlerden yaşlı biri,veteriner çağırın hayvan ölüyor diye canhıraş bağırıyor.Birden duraksıyorum.Niyetim net değildi ama gerekirse vurabilirdim.Oysa o adam veteriner diye bağırabildi.Vah benim koşulsuz sevgime,vah benim varlık bilgime,vah benim birlik inancıma diye acı acı ağlıyorum.Uyandığımda iki gözüm iki çeşme...
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 28/01/2010 :  14:30:46  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Rüyalarımda ara sıra farkında olurum.Bazen gelgitler yaşadığım olur.
Paylaşacağım bu rüyamda uyuyordum!
Bir gurup insanla yürüyoruz.Çevremizde bizi endişelendiren sokak kedi ve köpekleri var.Yerden bir sopa bulup onlara sallıyorum.Bu tutumum onları uzaklaştırıyor.Köpeklerden biri az ilerimizde yere yığılıp titremeye başlıyor.Onun yanına elimde sopa ile yaklaşıyorum.Doğrusu ona zarar verme niyetim yok.Yok ama duyarsızca bakıyorum.İçimizden yaşlıca biri bağırıyor.Köpek hasta,ya da zehirlenmiş,biri veteriner çağırsın.
Şoka uğruyor,çok üzülüyorum.Vah benim koşulsuz sevgim,vah benim varlık bilgim.vah benim birlik inancım.İki gözüm iki çeşme uyanıyorum.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 13/02/2010 :  21:09:28  Show Profile  Reply with Quote
Sanırım bu sayfayı iki kişi tapuladık sevgili Bulut,bizden başka rüya gören yok galiba:)

Uyanıkken korkuyla baktığımız varlıklar rüyalarımızda ki duygularımızada korku olarak yansıyor.Mesela ben yılanı kötü sanırdım ama bilgiyi,bilgeliği ve kundalini enerjisini temsil ediyormuş! Ve doğal olarak kendimizi hazır hissetmediğimiz içinde korku duyuyoruz.

Bu hafta gördüğüm ilginç rüyayı yorumlamakta zorlanırken Ra'da anlamını bu gün okudum tesadüf(gerçi tesadüf diye bir şey yok)

Gük yüzü biraz gri bulutlarla kaplı ben önce güneşi gördüğümü sanırken bir bakıyorum gördüğüm güneş değil Ay'mış.Ve bultlara rağmen Güneş Ay'ı aydınlatmakta! Güneş eril, Ay dişil enerjiymiş meğer!Yani yine dengelenme sorunu devam ediyor galiba:)
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 14/02/2010 :  09:01:41  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Rüyalarımızın gerçek yapısı ve önemi hakkında hala yeterli duyarlığı gösteremediğimizi sanıyorum.Bütün gayretlerime rağmen rüyalarımı tam anlamıyla izlediğimi söyleyemiyorum.Doğal olarak aktarım ve paylaşım sınırlı oluyor.
Ne zaman rüyalarımızı otomatik olarak kaydedip sonradan izleme olanağına kavuşursak gelişmemiz bir ivme kazanacak.
Zaman zaman rüyaların değeri hakkında uyarı niteliğinde iletiler paylaşılıyor.Bence özeti, en uzak ülkelere gidip en değerli bilgileri rüyalarımız sayesinde alabiliriz.Ve dediğin gibi sevgili zer-zivi,gri havalarda şeytanın ağlamasını, meleğin muzipçe kıkırdamasını sezebiliriz.
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 28/02/2010 :  08:57:00  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Bir rüyamı paylaşmak istiyorum.
Gökte bir hareketlilik vardı.Ayrıntıları çabuk unuttum.Varsayarak yazmak istemiyorum.
Gökteki hareketlilik içinden yuvarlak,şeffaf birşey aşağıya doğru süzüldü.Benim önümde oldukça sabit kaldı.Elimi sürecek uzaklıkta olmasına rağmen çekindim.Bir süre sonra ellerimin arasına aldım.Çok şeffaftı.Parmaklarım çukurluklar yapabiliyordu.
Onu ne yapacağımı düşünürken birileri bize doğru geliyordu.Siyah giysili değillerdi ama grant tuvalettiler.Ben devlet yetkilileri olarak algıladım.
Bana,uçan bir kürenin buraya doğru geldiğini,onu görüp görmediğimi sordular.O şeyin meteoroloji balonu olarak açıklanmasını istemediğimi düşünüp,görmediğimi söyledim.Bir yandan da birden nereye gittiğini düşünmeden edemedim.Bu şaşkınlık beni uyandırdı.
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 03/04/2010 :  10:37:43  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Çok rüya gördüğümün ayırdına vardım.Önceden de çok rüya görüyordum belki,farkında değildim.
Özel bir çalışma yapmamama rağmen önceki yaşantılarımdan kesitler görüyorum.Bazılarının böyle olduğuna kuşku yok.Çünkü yaşantıyı tam olarak hissedip yaşıyorum.Bazılarında ise izleyici gibi olsam da beni ilgilendirdiğini bir şekilde anlıyorum.
Binlerce yıllık deneyim.Hatta ikinci boyut anıları mı diye düşündürecek kesitler.Bazı hayvanlara diğerlerinden çok duyduğum sempatinin açıklaması gibi dokundurmalar.
Çoğu film gibi bir süreç olsa da,birinde,sanırım ortaçağ avrupasında,aykırı özelliklerim nedeniyle ortalık yerde yakılma hissinin travması,şimdiki düşüncelerimin çok ötelere gittiğinin bir açıklaması.
Tekrardoğumda da savunulduğu gibi acaba zaten bire ait olan anıları odaklanma nedeniyle bireyselleştiriyor muyuz diye düşünüyorum.Bu düşünceye bazı tekrardoğum anılarında kişinin kendini,önemsediği ünlü kişilerle beraber görmesini okuyunca varmıştım.
Bu düşünceye göre rüyalarım da toplumsal bellek bileşiminin sahip olduklarına,gelişim gereksinmelerimi karşılamak için bir başvuru olarak kabul edilebilir.
Çok önceleri maddenin yapısı ile ilgili bir yazı okumuştum.Kısaca belirtirsem,madde enerjidir.Enerjinin ortaya çıkması için hareket gereklidir.Hareket ancak iki nokta arasında devinmekle yapılabilir.Aslında devinecek iki nokta aralığı da yoktur.Ama sonsuz zeka bunu var olarak kabul eder.Yani aslında maddeyi var eden hareketi düşünce olarak hayalinde canlandıran yaradan zihninin bir ürünüdür.Yaradan muhayyilesinde bir olan varlık bireysellik illizyonu ile bütüne ait olandan işine yarayacakları çekebilir.Buna göre geçmiş yaşam ayrıcalıklarının kıymeti harbiyesi yok.Ayrıca yaratının düşüncede kabul etmekle başladığı savı gerçeklik kazanıyor.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 03/04/2010 :  11:42:16  Show Profile  Reply with Quote
Tanrının düşlerinde düş gören düşleriz!

Sevgili Bulut geçmiş yaşamlardaki acılar yada düğümleri çözüyorsunuz sanırım.

Bu günlerde çok yoğun rüyalar görüyorum ama bir türlü hatırlayamıyorum.Kendimle ilgili bir takım çalışmalar ve düzenlemeleri birileriyle yapıyormuşum gibi bir hatırlayış içindeyim.

Hayırlara vesile olsun rüyalarımız ve gelecek dünyayı ortak rüyalarla kurmak dileğiyle!
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 03/04/2010 :  13:32:48  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum sevgili zer-zivi.Öyle olan,tanımsız ve kendiliğinden süreç devam ediyor,devam edecek.
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 04/04/2010 :  12:44:12  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Çok rüya gördüğüm gibi,eskiye oranla rüyaya daha çabuk geçtiğimi görüyorum.Uykularım eskisi gibi deliksiz değil.Arada uyandığım oluyor.Doğal olarak insanın aklına çeşitli düşünceler geliyor.Onları düşünürken uykuya geçiyorum.Tekrar uyandığımda,uyumadan önceki düşünceleri rüya olarak sürdürdüğümü hissediyorum.
Uyku aralarında zihnimi meşgul eden düşünceler gündüz okuduğum olay,olgu ve düşüncelerle ilgili.Buna göre gördüklerim ne kadar benimmiş gibi etkilese de yaşadığım,dinlediğim,okuduğum materyel rüya olarak karşıma çıkıyor
Rüyalarım arasında tamamen kendi orijinalime ait olanlar elbette vardır.Sanırım parapsikoloji biliminin araştırma konularından biri de bu olsa gerek.
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 15/04/2010 :  16:27:30  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Geçen gün semt pazarına giderken çok neşeli bir genç kız gördüm.Neşesini biraz abartınca akli dengesinin yerinde olmadığı düşüncesine vardım.Çok neşeli olmanın karşılığı olarak deliliği düşünmek beni üzdü.Bu böyle olmamalıydı diyerek serzenişte bulundum.

O gece rüyamda akli dengesi yerinde olmayan bir genç kızın erkek arkadaşıyla el ele gezinmelerini izledim.Delikanlının çok samimi ve içten sevgi gösterilerine öylesine yüzeysel ve duygusuz yanıtlar veriyordu ki akıl denen melekenin kıymetini anladım.
Ancak anlaşılan alacağım ders yeterli görülmemişti.Deli kızla arkadaşı bir tren yolundan geçmek için rayların yanında durdular.Karşıdan bir tren gelmekteydi.Oğlan geçmek için atılan kızın elini tutmaktaydı.Ancak elini kurtaran kız ileri fırladı.Makinistin yapacak birşeyi yoktu.Kız trenin altında kaldı.Aklı trenle arasındaki mesafeyi ölçememişti.
Dikkatimi çeken bir nokta da,tren geçtikten sonra kızın ceseti ya sansürlenmişti ya da bana önemsiz izlenimi verilmek istenmişti.Çünkü kızdan geriye kalan parçalanmış giysileriydi.
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 15/04/2010 :  21:22:11  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Rüyalarınız hayrolsun.
Bende çok kereler rüyamda okul görürüm. Zamanla deneme yanılma gibi bir yöntemle bu rüyalarımı kendime göre anlamlandırmaya başladım.

Birşeyi doğru(ya da en azından benim bilinçaltımda saklı yaşam planıma uygun)bir biçimde yapmış isem okuldan mezun oluyorum ama aksi durumda yeniden aynı okula gittiğimi görüyorum. Hatta bazen"yinemi ilkokul/ortaokul/liseye/üniversiteye gidicem,ben zaten bitirmemişmiydim bu okulu"diyorum bıkkınlıkla.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 09/05/2010 :  11:49:47  Show Profile  Reply with Quote
Bu günki rüyamda evim deniz kıyısındaydı ve bir müddet sonra denizin suları evimin eşiğinden içeri girmeye başladı. İçerisine su dolmasın diye kumlarla kapının eşiğine tümsekler yapmaya çabalıyordum.Ne kadar uğraşsamda artık denize atlama zamanı geldi galiba:) Huzurlu bir rüyaydı.
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 09/05/2010 :  12:25:46  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Ben de dün rüyamda denizi gördüm! İlk kez oluyor böyle tesadüf.
Rüya yorumlarına bakmak için internete girmiştim,senin rüyanı okudum.

Rüyamda denize kurulmuş bazı yapılar var ve orada pek çok insan. Tam anımsamıyorum nasıl olduklarını ama ben artık eve gitmeliymişim. Fakat tam giderken bir an' da o masmavi ,çok güzel denize atlıyorum ve yüzüyorum. Denizin derin yerleri olmasına rağmen beni korkutmuyor ve yüzmekten çok keyif alıyorum. Yani hiç bu kadar güzel bir denizde yüzdüğümü anımsamıyorum.

Uyandım ve yeniden uyudum.
Bu seferde rüyamda karda yürüyorum ve bir anda bir köpek çıkıyor karşıma. Bana dişlerini gösterip havlayarak üzerime doğru koşarken bir kadın çıkıyor ve köpek beni ısıracakken onu tekmeliyor ve köpek kaçıyor. Sonra evime doğru gidiyorum ama acayip bir rüyaydı.
Bildiğim kadarıyla herkes rüya görür ama daima hatırlanmayabilir.

Edited by - pandora76 on 09/05/2010 12:27:47
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 09/05/2010 :  12:58:41  Show Profile  Reply with Quote
Güzel bir tesadüf:) Aslında bu rüyam ikinciydi,birinci rüyada büyük binalar inşaa ediliyordu ve birinin tepesini göremiyordum bile.Bulutlara kadar uzanıyordu.Bir hırsızı arıyordum ama zarar vermek için değil ona yardım etmek için bakıyorum evin her yerine.Bir ara bir duvarın kenarındayım.Duvarın sağlam olamayacağını düşünüyorum ama oradan aşşağıya doğru derinliğe bakıyorum sonra iniyorum oradan.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 13/05/2010 :  11:39:50  Show Profile  Reply with Quote
Bu gece kesintisiz rüya trafiği yaşadım sanki. Bu yaşamda ilişkilerimin iyi olmadığı iki ayrı insanı gördüm.Biri yıllardır görüşmediğimiz yengem diğeri yıllardır konuşmadığımız bir arkadaşım.Arkadaşım gayet barışçıldı şaşırmıştım çünkü çok katı bir insandı kendisi.İlginç olan yengemi ne zaman görsem hep tavırlı ve kinli görürdüm.Ama bu ikinci keredir rüyalarımda bana çok yakın ve sevgi doluydu.Hatta yanaklarımdan öptü:) Keşke gerçekten onlarla yakın olabilsem ve tüm meafeler sıfır olabilse.

Gök yüzünde beyaz bulutların oluşturduğu değişik şekillerde bir gösteri geçidi vardı. Ve tanıdığım bir insan bana "Hala emin değilmisin,senin hakkındaki düşüncelerimden" diyordu.Evet insan kendisinden emin ama karşısındakinden emin olamıyor bir türlü.
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 14/05/2010 :  09:18:46  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Aynı rüya trafiği benim için de geçerli.Öyle ki uyanıp ya da ertesi gün toparlayıp yazamayacak kadar yoğun.En dikkat çekici ve aklımda kalanlardan biri,Conan zamanlarında kesin olarak katlim gerekiyordu.Katilimle öyle bir bağımız vardı ki,benim için hem uzak hem de çok yakındı.Hadi git annenin elini öp gel dediği aklımda kaldı.
Bir de yoğun fizik bilgisi gerektiren bilgileri içeren yaşantılarım yüze çıktı.Hem konuya hakim olamamaktan hem de unutmaktan elimde yeterli kazanım kalmadı.Sadece zaman ve onun algılanmasında çok acemi olduğumuz hissi devam ediyor.
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 15/05/2010 :  00:18:10  Show Profile  Reply with Quote
Sevgili Bulut sizi görmek tarifsiz güzel şey...

Son zamanlarda süreç çok hızlanmış durumda,geçmiş yaşamlardan rüyaları eşimde görmekte.O spritüel biri ancak spritüel konulara benim ve sizin inandığınız şekliyle inanmayan biri. Bir sohbette rüyalarında kendisini ya Hindistan yada Mısır'da gördüğünü bahsetti. Belliki geçmiş yaşamlarını hatırlıyor. Astrolojide kuzey düğümünde geçmiş yaşamlarını ya filozof yada rahip olarak geçirmiş.Özellikle Hindistanda.Bunu kendisi bilmiyor ben kuzey düğümünü okudum:) Yani isterse spritüelliğinden habersiz olsun eninde sonunda bilmedende olsa spritüelliği yaşıyor. Bu yaşamındada ruhsal bir öğreti içinde, hem iş hem sevdiği uğraş olarak uğraşmakta.

Bu geçmiş rüyalar belkide geçmiş yaşamlarda ki edindiğimiz tecrübelerin ve yeteneklerin hatırlanışı olabilir! Kazanımlarınızı yitirdiğinizi düşünmeyin. Hatırlamasanız bile hücreleriniz o titreşimlere geçmiştir vede hatırlıyordur emin olun.

Edited by - zer-zivi on 15/05/2010 00:19:31
Go to Top of Page

bulut
Elmas

565 Posts

Posted - 15/05/2010 :  09:04:54  Show Profile  Visit bulut's Homepage  Reply with Quote
Sevgili zer-zivi,

Fırsattan yararlanarak bir düşüncemi ifade edeceğim.Spritüelliği sınırlayıcı bir kalıp olarak görmemeye çalışıyorum.Yaşantılarımı,rüyalarımı önmceden belirlediğim kabullerime göre değil o anki hislerime göre değerlendiriyorum.Tabi bu da bir akış,serbest bir devinim olarak görünüyor.Tıpkı bulutların hareketleri gibi.Sevgiler.
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 13/08/2010 :  13:15:49  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Rüyamda yine denize girdiğimi gördüm. Kimi zaman yürüdüm,kimi zaman yüzdüm. Dalgalıydı ama yine de hiç zorlanmadan yürüdüm,yüzdüm. Umursamadım dalgalarını. Sıklıkla gördüğüm rüyalardandır deniz. Belki de bilinçaltıma ait birşey. Hayrolsun.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum © 2004 Budur.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.04
Google

Web www.budur.com
Detayonline Gizli
Gerçekler
oyun komedi sohbet
Visitor Counter by Digits