Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Gizem ve Varoluş
 Ruhsal Kanal Bilgileri
 Genel Kanal Bilgileri Tartışmaları
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 05/02/2009 :  03:06:18  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pandora76

Korkmadıkça bana hiçbirzaman hiçbir varlığın zarar veremeyeceğine dair "inancım",bilgim beni bugüne kadar daima korudu ve ben hiçbir varlığın saldırısına uğramadım.
Sizinde söylediğiniz gibi:Bilgi korur.

özürler..ben müdahele ya da korunmak derken, rüyama giren yeşil varlıklardan bahsetmiyorum.
eğer hiç kimsenin hiç kimseye zulm etmediği ve böylece huzur bulduğunuz, hiç bir ikiyüzlülüğün, şiddetin, siyasi, sosyal ya da küresel anlamda size baskı uygulamadığı, hiç bir yerde hakkınızın ya da sizin olmasa dahi gözünüzün önünde başkalarının hakkının yenmediği, ırksal, güçsel, varlıksal hiç bir ayrımcılığın yapılmadığı ya da en basitinden ne bileyim trafikte hiç hakkınızın yenmediği bir Dünya' da yaşıyorsanız, her akşam huzurla ana haber bültenini seyrediyorsanız korunuyorsunuzdur tabii ki.

not : emin olun ben de her yeni güne umutla başlıyorum, umutla bir problemim yok ama hakkını yemeyelim şimdi; gerçek, ulaşılmak için biraz daha rasyonel bir bakış açısını hak ediyor.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  12:45:57  Show Profile  Reply with Quote
Kasyopyalılar celselerden birinde "Birey her seviyede bilinçlidir ve aradığınız bilgi o anda biliniyor.Sorduğunuz sorular bir şekilde farkındalığın bir seviyesinde mevcut olan bilgiye erişimi sağlar" sadece bir kez okuduğumda çıkardığım notlardan biri.Burda ne demek istediklerini anlamak çok mu zor! hatırladığım bir yerdede negatifler üzerinde daha fazla düşünerek ancak saldırılarını çekebileceğimiz gibi bir şey hatırlıyorum.Not almasamda kafamın içinde ne demek istedikleri canlanıyor ve zihnime işliyorum.Zaten anda farkında kalarak bilgiye ve savunmaya ulaşıyoruz.Eksik bilgi yok DNA hücrelerimizde,varolanın bilgisi kayıtlıdır her bir hücremizde biz sadece geçmiş ve geleceğetakılarak hep anda kendimizi savunmasız bırakıyoruz.O yüzden an da kalmak çok önemli bir savunma oluşturur.Dünyadaki bütün uluslar korktukları için zaten bu halde.Korkmadıkları zaman herşey daha pozitif olurdu.Kurtuluş savaşını bir düşünün.Kaybedecek ne kalmıştı!Öyle ki ümitler tükenmiş,cesaret kırılmış,korkulan ne varsa vuku bulmuş.Ve Mustafa Kemal çıkıyor halkının yüreğinde umut oluyor,cesaret oluyor,direnç oluyor....... Dünya uluslarıda korkularını yendiğinde özgür irade yasasından hep beraber daha fazla yararlanacağızdır.yani hani özgür irademiz var ama bir yere kadar ,bir sınırdan sonrası ilahi yasanın gereği çünkü evrende hiç bir zerre bir birinden bağımsız değil aynı zamanda.Bir kanserli bölge düşünelim vücudumuzda.Diyelim ciğerlerimizde kanser mevcut(evreninde bir vücut olduğunu düşünelim) Ciğerlerimizde oluşacak iyileşme yada kötüleşme tüm vücudumuzu etkilediğine göre evrendede her zerre her bölge aynı şekilde birbirinin titreşimlerinden etkilenir.Ben korkmuyorum demiyorum farkında oldukça neden korktuğumu sorarak cevabını bulduğumda korku ortadan kayboluyor.Kendi özgür iradem gereği ya korkuyu ya sevgiyi titreşim olarak seçme hakkım var o halde korkunun nedenini bulduğum anda korku yok oluyorsa sevgiyi seçmiş ve bilgiye ulaşmışım demektir.yani dünya bu haldeyse bu yine kendi sevgi gücünün farkında olmadan korkuyu özgür iradesiyle seçmiş olmasındandır.ve biz bu gün ülkemiz topraklarında yaşıyorsak Kurtuluş savaşının ,korkulara rağmen yapılmış olmasındandır.

Edited by - zer-zivi on 05/02/2009 12:48:57
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  16:23:07  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Rica ederim.Farklı şeylerden bahsediyor iken birbirimizi yanlış anlayabiliriz.Sorun değil.

Ben sizin huzurla haber bültenini seyredeceğinizi düşünmedim sevgili gregorsamsa.
Zira kendinize ayırabileceğiniz vakitlerde,insanlara yararlı olabileceğini düşündüğünüz bilgileri paylaşıyor,sorumlu bir insanın yapacağı şeyi yapıyorsunuz.
Keza bende yararlı bulduğum bilgileri sizin gibi paylaştığıma göre,sizinde benim her akşam huzurla ana haber bültenini seyredip korunmadığımı düşünmenizi beklerdim.Neyse.

Bakın;haklısınız.Dünya hergün biraz daha yokoluyor.Peki bunun nedenini çok dışarıda aramaya gerek varmı.Yada dışarıdan önce içeriye bakalımmı?

İnsan egosu hep daha fazlasını ister.Arzular arzuları doğurur.Benim daha önce verdiğim bir örnek vardı,yakından gözlemleme fırsatı bulduğum bir insan.Zengin olma hırsıyla tüm kuralları çiğneyerek,zengin olabilmeyi başaran eşi dahil kimsenin sevmediği mutsuz bir insan.
Zengin olduğunda "mutlu olacağını" düşünen ve zengin olan ama "mutlu olamayan"bir insan.
Yani "yanlış araçlar",onu "doğru amaca" eriştiremedi.
Bu akadaşım,belli bir yerden sonra durabilirdi.Bir ev,araba,dileklerini gerçekleştirebileceği kadar para...hepsini kazanmıştı ama bir süre sonra parası istediği hayatı yaşamasına yeteceği halde, artık sadece kazanmak için kazanmaya başladı.
"Arzular arzuları doğurur".Buradaki ayrıntı önemli bence.
"Çok para sahibi olma isteği,daha çok para sahibi olma isteğini doğurdu".Çekim yasasının söylediği gibi.

Bunu neden anlatıyorum?
Biz insanlar iyi ve kötü arasında egomuzun isteklerine dur diyemiyoruz.Sınırı çizemiyoruz ve hep daha fazlasını istedikçe,diğerlerinin yaşam alanına giriyoruz.
Daha fazla petrol,daha fazla para,daha fazla güç!!! ....Tıpkı benim arkadaşım gibi.Ve savaşlar,yıkım,kaos!
Dualitedeki iyi-kötü dengesinin bozulup"kötüye"kaymasına şaşmamak gerek.Egoyu dizginlemek zor gibi.
Hatta şu an hatırlamadığım bir yerde okuduğum birşey vardı:"iyi-kötü" dengesi bozulup kötü dünyaya hakim olduğunda,terazinin dengesi bir müddet sonra iyiye kaymalıdır"
Altınçağ bu olsa gerek.2012 yada kova çağı veyahut tanımlamalara bile gerek yok.
Terazinin dengesinin bozulması durumunda böyle birşeyin gelişmesi kadar doğal birşey yok.
Tarih bunun örnekleriyle dolu.

Bunun yanısıra,sorun varsa,çözümde olmalıdır.Çünkü çözümlerin nedeni,sorundur.
Gandhinin bir sözü var,sevdiğim ve bu yüzden sıkça tekrarladığım :"Dünya üzerinde görmek istediğiniz değişim olun ve dünya sizinle birlikte değişecektir."

Eğer hepimiz kendi evrenlerimizde kendi kurallarımızla yaratıyor-yaşıyor isek(tabi aslında tek bir evren var olmalı)dünya için iyi birşeyler yapabilmenin bir yoluda,kendimiz için birşeyler yapabilmek;dünya üzerinde görmek istediğimiz değişimi önce kendi içimizde yaşamak olmalı.Kendimizi değiştirmeden dünyayı değiştirmeye kalkarsak,yanlış bir düzeltme yapabiliriz.Hayat yapabileceğimiz birşey var ise,zaten bizi çağıracaktır.Tanrı hepimize bir yol çizmiştir ve herşeyin bilgisine sahiptir.
Tabi bunun anlamı dünya üzerindeki zulme seyirci kalmak değil.

Maharaj dünyayı değiştirmeye çalışmadı,sadece gerçeği aradı ve onu buldu.
Şimdi biz,dünya üzerindeki pek çok insan onun bilgisiyle değişiyor,dönüşüyor,birliği öğreniyoruz.

Dünya için iyi birşeyler yapabilmenin pek çok yolu olmalı.Sadece kendisi için gerçeği arayan(kendine hizmet)Maharajın,(başkalarına hizmet etmiş) olması gibi.
Sonsuz bir evrende,sonsuz olasılığı yaratabilen tanrının,sonsuz yollar yaratmış olabileceğini düşünüyorum.

Dünyada yaşananlara üzülmek,onun için iyi birşey yapabilme çabalarını saygıyla karşılıyorum,lütfen yanlış anlamayın gregorsamsa bu bir genelleme bende dahil ama dünyanın acılarına kapılıp acıyla yaşamak yani mutsuz olup farkında olmadan mutsuz bir dünyanın yaratımında rol almak,dünyayı daha iyi bir yer yapmayacak bence.

Maharajın bir sorana cevabı şuydu:"Dünyanın bütün acıları,sizin akşam yemeğini afiyetle yemenize engel olmuyor"

Bu söz benim beynimde bir ışık çakmıştı ve içebakarak,kendimi uzun bir müddet gözlemlemiştim.

Edited by - pandora76 on 05/02/2009 16:36:08
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  16:36:38  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
We dont need no education.----------Dine
Eğitime ihtiyacımız yok

We dont need no thought control.

Düşüncelerin kontrolüne ihtiyacımız yok

No dark sarcasm in the classroom.----Dünyada
Sınıfta hiçbir karanlk küçümseme değil

Teachers, leave them kids alone.----tanrılar--insanları

Öğretmenler! çocukları yalnız bırakın

Hey, Teacher, leave them kids alone!--insanları
Hey hoca ! çocukları yalnız bırak--

All in all youre just another brick in the wall.--evrende

Sonuç olarak sen tamaen duvardaki başka bir tuğlasın

All in all youre just another brick in the wall. -evrende

We dont need no education.---Dine

Eğitime ihtiyacımız yok

We dont need no thought control.

Düşüncelerin kontrolüne ihtiyacımız yok

No dark sarcasm in the classroom. Dünyada
Sınıfta hiçbir karanlk küçümseme değil

Teachers, leave them kids alone. insanları
Öğretmenler! çocukları yalnız bırakın

Hey, Teacher, leave them kids alone! insanları

Hey hoca ! çocukları yalnız bırak

All in all youre just another brick in the wall. --evrende

All in all youre just another brick in the wall. --evrende

All in all youre just another brick in the wall. ----evrende

All in all youre just another brick in the wall. ---evrende

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  17:13:11  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
S: (L) Pink Floyd' u özümser misiniz ?
C: Bizler Pink Floyd'uz ve yüksek bilinçlerinizin diğer tüm görünümleriyiz.
S: (L) Harika bir cevaptı! Şimdi, daha önce kendi aramızda konuşmakta olduğumuz, İnsanoğlu'nun gezegeni harap etmesi konusu ile ilgili soru sormak istiyorum. Bu tabii ki İnsanlığın rahatsız edici bir yanı ama yine de merak ediyorum; İnsanlık gerçekten de bu konuda kendisine hissettirildiği kadar suçlu mu ?
C: İsimlendirildiği şekliyle İnsanlık, yaratılışın unsurlarından birisi.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  18:29:15  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by owi

Efenfim, bireyleri amacini asmis olabilecek tartismalarla karsi karsiya getirdigine bakarsak kasyopya bilgilerinin kaynagi ve amaci konusunda belki bir miktar fikir sahibi olabiliriz ( su an icin ).( Ra icin pek boyle olmadi saniyorum )
Diger yandan daha once de kendi adima belirtmistim; eger 300 bin yillik negatif bir manupilasyondan sozediliyorsa, halihazirda 3.yogunluk idrak kapasitemizle yorumlamaya calisiyorsak ve rolatif oldugunu dusundugumuz bir yasami suruyorsak
ve de dulitenin realitesinde varsak ve sonucta hersey BIR ise, tartistigimiz gercek ne ola ki.
Aydinliksa Karanligin savasi, hep dogrularla suslenmemismidir yalanlar dostlar.( dezenformasyon )
Paylasacaksak ISIGI sevgiyi taclandiralim kabullenisle.
KH BH adini bilince neye yaradi dualite.Hizmet ediyorum ben oylemi herkese size..adini bilerek, bilincte yarattigi katkiyi ve katkisizligi bilerek ve boylece safligini yitirerek.
Hic bilmezdim ben beni, yaparken hizmeti, ben diye ( BH diye ).
Simdi biliyorum beni safligini yitirmis hizmeti..
Sen KH ben BH ( ! )..Yazdik mi altinada BIR'i sevgiyle, oldu sana cakma BH.
Biliyorum ya ortalamanin uzerindeyim,yasayi uygularim,vermeden almam hazira konmam,
ben BH sen KH.
Ama aslinda BIR'iz degil mi ben Tanri sen Adem!
Isigin Sevgisiyle..

quote:
Originally posted by owi

Ben Tanriyim sen Adem, ben merhamet veririm sen fitne.
Gazabim buyuk olacak KH cocugu, bilmezmisin ben yarattim, senden de once..
Ozgur iradeni kullan git hadi, bekle beni gelecegim, gittigin yerde.Once 4 sonra 5 sonra 6 ve 7..Zaten BH idim 7 de ben hep.
Sen ki azmetmedin beklemedin durmadan istedin hic vermedin.
Ozgur iraden var, ama bilmedin onu da yarattim ben..
Simdi kovuyorum seni cennetimden, yarattigim parlak yildizlarim ve verdigim binlerce mesajim ile..

Isik acik kalsin yureginizde..

Bu mesajı yazan, yazdıran, ilham veren her ne ise alıntımıdır veya başka bir şeyi kabul etmiyorum.

Sevgili Ra'nın dediği gibi "VERİLENİ KABUL ETMİYORUM", verilen KÖLELİK ise.

Yukarıdaki mesajlarım "bu zihniyete yazılmıştır"!!!

Arada durup seyreden, takip eden ve szöde Bir'in felsefesine bağlı olanların da tepkilerini koymamalarından rahatsızım. Haksızlığa, adaletsizliğe, "Sonsuz ve Tek Yaratan" fikrine bağlı olduğunu düşünenleri de derin düşünmeye davet ediyorum.

Dünyanın yaşadığı vahşette, negatiflikte payı olmadığı düşünenleri - Bir'in Yasasına Tekamül İçin Alıştırma- sevgili Ra vermişti bu alıştırmayı, davet ediyorum.

Kendimi de buna katarak, "pes etmediğimi" ilan ediyorum.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:01:30  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Takip eden arkadaşlar ne olur; sonuna kadar "arkasında olduğum düşüncelerimin" benim isyanım şeklinde değil de ancak "sevgi" ile yapmayı öğrenin.

İlk önce "beni bu halim ile sevmeye" başlayarak sevgiyi deneyimleyebilir siniz? :))))

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:07:38  Show Profile  Reply with Quote
Merak etme sevgili ışık işçisi salt sen değil dünyayı olduğu gibi( negatif ve pozitif yanlarıyla) sevmeyi öğrenmek dersimizdir:))

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:13:05  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zer-zivi

Sorular
1-Kertişleri neden suçluyorsun,onlar sana naptı?:)
2-Kendi davranışlarının sorumluluğunu neden almıyorsun?
3-Yoksa sen hala annenin farkındalıksızlığınımı kullanıyorsun:))

Böy le mi???

Sevgili "kovalar dolusu sevgi" :))))

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:19:27  Show Profile  Reply with Quote
Hala kendine yaralanma fırsatı vereceksen ki buna bir şey diyemem sevgili ışık işçisi Ama bu gün sanki bir öngörü daha açılmış gibi zihnimde ve en çokda yüreğimde; Ben kertişleride sevmeye başladım iyimi:))

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:20:46  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Şaşırtmaz:))

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:23:03  Show Profile  Reply with Quote
Kertişleri sevmek onların safına geçtiğim anlamını algılıyorsan ki yanılırsın:)
Bu gün dolmuşta giderken kara çarşaflı kadınları gördüm.madem sevmekten yana tercihimi yapmışım onlarıda sevmek zor değil! Onlarıda seviyorum beni sevmeseler bile.Yaradanın verdiği en güzel şeye sahip olmak işte bu duygu!

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:28:37  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Her birimizin yapması gereken; gerek bu yaşamda ve gerek budur.com'da bulunmamızın asıl nedenini hatırlayarak, yaşanan tartışmaların bizi geliştirmek için sağlayacağı faydaya odaklanmak ve olumsuzluk gibi görünenden gerekli dersleri alarak bilincimizi geliştirme yönünde oluşturacağı çıkarımları elde etmek.

Paylaşımlarımızı bilgi veren kaynağa ya da kişilere değil de, daha çok kavramlara yönlendirirsek, hepimiz için ve dışarıdan izleyenler için de daha çok fayda sağlamış oluruz diye düşünüyorum. Ve aynı zamanda forumumuzu kişisel çekişmelere odaklanmak için değil, bizi takip eden başkalarına da hizmet edecek şekilde, bilgi paylaşımı ve kavramsal değerlendirmeler/yorumlar yönünde kullanmalıyız.

(Yukarıda yazdıklarım sadece sevgili Endsubasi için değil, ben dahil hepimiz için mutlaka.)

Zer-zivim.Bunlar sevgili Qaan ın sözleriydi.Bende dahil,unutmamamız gerek birşey.Forumun amacı Qaanın anlatmaya çalıştığı gibi,kişisel çekişmeler değil,başkalarına hizmet edebilmek.

Sevgiyle kal kardeşim.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:33:01  Show Profile  Reply with Quote
Evet sevgili güzel dostum pandora, sevgili Qaan çok haklı,egoyu tatmin yeri değil burası,burdan çok dünyanın realitesinde ne olmak hatta evrenin realitesinde nasıl olmak gerektiği konusunda emek harcamalıyız.Derinden sevgiler,her ne kadar derinse güzel bacım:)

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:35:07  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
quote:

Gardını aldın demek :(( evet başlayalım ama önce kertişlerden başlayalım :)) Sahi herşeyde yazık zavallılar bizim yüzümüzden günah keçisi oldular.Buyrun efendim ;siz başlayın ben devamını getireyim.

quote:
Originally posted by pandora76

Sevgiler bacımmmm,sırada Tversonusu yerden yere çalma vakti.Biraz onun pisikolojisiyle oynayalım :))

Ömürsün sen zer-zivim:)

quote:

Anlaşılan psikolojik savaş :) O eski dalga geçişlerden kurtulmak için kıvıra kıvıra dansöz oleceksin sevgili dostum:)
Sanırım hatırladım sevgili pandoram benim:))

Bak sevgili zer-zivi,

Gerçekten sevgili zer-zivi,

Her şey olabilirim, ancak hiç bir zaman dürüstlükten taviz vermem, hiç bir zaman ikiyüzlü olmam, tamam belki 3. yoğunluğu tekrar ederim ancak yine de ÖZGÜRLÜĞÜMDEN VAZGEÇMEM.

Özgürlüğüm elimde olduğu sürece elbet bir kaç hayat sonra istediğim yere gelirim. Ancak özgürlüğü olmayanların tutsaklıkları ebedidir.

Dolayısı ile bana her şey de ama ÖZGÜRLÜĞÜME ve FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜME ve DÜRÜSTLÜĞÜME laf söyleme.

Ben Yine Severim Seni Çünkü Özgürüm!!!

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:44:54  Show Profile  Reply with Quote
Yukarıdaki alıntıladığım yazılarım gerçekten art niyetle yazılmadığı için içim raha inan bana.samimiyetine inanarak şaka ve espiri kaldırabileceğin için söylemiş olduğum sözlerdir.eğer bunu kendine incinmek için başka pencereden bakıyorsan bir şey diyemem,bu tamamen senin kararındır,saygı göstermek durumundayım.Espiri sınırlarını aştığım için üzgünüm,senin açından bu noktada uygun olmayan titreşime geçmişim.Bende iki yüzlülüğü sevemedim ne yazık ki:) sevseydim kesinlikle Kh olurdum:) Bu hafta sevgiyle yıkanmış gibiyim :) Arınmak bu olsa gerek.Zaman zaman kirletiriz elbiselerimizi ve yıkamaya atarız makineye.Ruhuda temizleyen ancak sevgide kalarak yapılıyor.Kendi adıma hiç bir kırgınlığım yok,aksi olsaydı her halde şu an huzursuz olmalıydım :)

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:50:00  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Ben de seni seviyorum:))

Gerçekten. cidden. yani yaralanmış, hayal kırıklığına uğramış olsam bile:))

Sen yapabilir misin??

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:52:16  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Ama bak holipoponopopono yaptıracağım:))) İsmi çok hoşuma gitti:)))

pardon yapacağım:))))

Edited by - Tiversonus on 05/02/2009 19:59:07
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:52:46  Show Profile  Reply with Quote
Sen bilmiyorsun ama yüksek benin biliyor! İstersen ona sor:)) Derinden sevgiler,her ne kadar derinse.......

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  19:53:32  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sen kime sordun?? Kertişlere mi???

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:07:49  Show Profile  Reply with Quote
Kertişlere sormammı gerekirdi!?

Kendimi özde sevebiliyorsam varolanı her haliyle seviyorumdur! Yok varolanın parçalarını sevmiyorsam kendimide özde sevemem.Burdan yola çıkarak varabiliyorum sonuca.İllaki duymak istiyorsan senide seviyorum sevgili ışık işçisi:))

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:09:14  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Tamam bende seni seviyorum sevgili "sevgi işçisi":))))

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:19:56  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Ya ben neden kimseden nefret edemiyorum, yine de seviyorum:))))

Bekleyin "kertişler" 4. yoğunlukta sizin ile görüşelim:)) O zaman "eşit" oluruz ve ben sizi sevgim ile "yakarım".

Acaba "deli" miyim, gerçi sevgili Endubasi gibi kertişlerle rüyamda da olsa "el ele gezmiyorum":))))

Vallahi ömürsün sevgili Endubasi:)))

Hahahhahaaaaa

Sakın çocuk yapmayın haaa:))))

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:24:41  Show Profile  Reply with Quote
Getirin barış mukavelelerini yav, barış çubuklarını tüttürelim ve bir daha geçit verilmesin alınganlığa,siteme,kırılganlığa,yargıya, saygısızlığa,incitmeye, incinmeye,tüm beklentilere... her ne varsa yeniden ilk saf olan haliyle başlasın herşey.Sözüm diğer bütün parçalarıma,söyleyense bendeki ego değil özümdeki ,sizin diğer bendeki parçanız.............

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:28:33  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Bak Endubasi, bizim buralara gel vallahi seni misafir edceğim, hem de "pulsuz" hatunlarla:)))

KH olsa da olsun anasını satayım, sonra borcu öderiz:))))

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:32:08  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Kızlar siz enişteler ile gelebilir siniz:))))

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:37:03  Show Profile  Reply with Quote
Umarım Endubasi espiriden alınmıyordur! Yoksa doğal yeteneğini görmek güzel sevgili ışık işçisi.Şimdi bir espiri yapayım diyeceğimde olmayacak ,nihayetinde bayanız:))

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:38:24  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
problem yok bacım, önceki yaşamda erkektin:))

Edited by - Tiversonus on 05/02/2009 20:42:00
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:45:09  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora 76.bu negatiflerden korkmazsam onlar bana bir&şey yapamaz mantigida nerden cikti onu anlamadim.negatifler korksanda korkmasanda saldirirlar.boyle bu tip bilgilere guvenmemelisin.eger negatiflerle ruyaa karsilasmamissan uzayli varliklarla tanismayi istemiyorsun demektir.ama uzaylilar var ama ben pozitifleri goriym diye bir luksun yok.yeterli titresimin ve farkindaligin varsa yani onlarla temasa hazirsan zaten gorursun.ama 2 tur varliklada karsilasabilirsin.negatif olmasin pozitif varlik olsun diye bir secme sansin yok.ama yazdiklarindan sunu algiladimki ruyada uzayli varliklariyle karsilasmamissin.eger pozitif bir varliksan zaten anti-christsin ve onlarin dusmanisin.eger uzayli ve ufo ve nagatif uzaylilari herkese anlatirsan ve bu konuda ogretmenlik yaparsan ve bolca bilgi paylasiminda bulunursan negatifleri tahrik edersin ve ruyada karsina dikilirler.kanal bilgilerini okuyup kimseyle konusmaz bilgileri kendine saklarsan negatifler icin bir tehdit olusturmazsin ve ruyada kendilerini gostermezler.onlar icin onemsizsin yani.bol psisik saldiri alanlar uzayli-ufo-negatif uzaylilar konusunu herkese anlatan bilgi yayan insanlardir.negatifler ra bilgileri turunden kanal bilgilerini ve bunu ogrenen ve herkese yayanlari sevmezler.isik ve sevgiyle.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:46:55  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili kardeşim Endubasi,

Yukarıdaki davetim geçerli, vallahi:))))

Bak bu resim sevgili Pleyades lilerden birinin resmi, sen ne yapacan pulluları:))

Bunu Billy Maiyer temaslarında görmüş.

Edited by - Tiversonus on 05/02/2009 20:57:53
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  21:01:39  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.ben istanbuldayim siz nerdesiniz.benim pullu reptilian bundan-pleiadesliden daha guzeldi valahi.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  21:03:29  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Benim inancım şuki,korkuyor olsaydım yada varolduklarına herhangi bir şekilde inansa idim,bende varlıkların saldırılarıyla karşılaşabilirdim.İnancım bu korkuyu gerçeğe dönüştürecekti.Yani varlıklar "özgür irade yasasının" verdiği izinle bana saldırabilme özgürlüğüne sahip olsalar dahi,ben onlardan "korkmayarak",bana zarar vermelerine izin vermemiş oluyorum.Korkarak,onların bana zarar vermelerine/vermemelerine izin verme özgürlüğüm var.....

Bu benim yazım sevgili endsubaşı.Bir daha dikkatle okumanızı rica ediyorum.
"Yani varlıklar "özgür irade yasasının" verdiği izinle bana saldırabilme özgürlüğüne sahip olsalar dahi," derken,onlar saldırsalar dahi, korkmasakda ;korkmadığımız takdirde bize zarar veremezler demeye çalıştım.Onlar biz korkmadığımız takdirde saldırmazlar demedim,saldırsalarda korkmaz isek eğer,zarar veremezler demek istedim.
Umarım tekrar okuduğunuzda bunu daha iyi göreceksiniz.

Uzaylıları görmek yada görmemek gibi birşeyi düşünmedim hiç ama ilginç ve farklı olan herşey ilgimi çeker.Sizin rüyalarınızı anlatmanızla ilgili yorumuda,Ra bilgilerindeki rüyalarla hizmet konusu üzerine yazmıştım.Rüyalar yoluyla hizmetin verilmesi hizmeti,benim değil,Ra nın verdiği bir bilgi;banada sizin durumunuzda hatırladığım o maddeyi aktarmak düştü.Belki( ama bu tamamen bir fikir,emin olduğum birşey değil)rüyalarınızda bu varlıkları görerek,bize negatif varlıkları bilme konusunda yardımcı olarak bir hizmet vermiş oluyorsunuz?Bilmiyorum,bu sadece bir fikir.Doğrumu yanlışmı bilmiyorum.
Yani sonuç olarak,"öyle ise eğer,endsubaşının rüyalarıyla ilgili anlattıklarına tepki vermeden önce bir dinleyelim demek" istemiştim.
Sevgiler.

Edited by - pandora76 on 05/02/2009 21:04:42
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  21:05:15  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Bundan güzel ise vallahi size suç bulmam:)))

Edited by - on
Go to Top of Page

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 05/02/2009 :  21:11:05  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
Sevgili pandora, sevgili zer-zivi,

yazdıklarınızın büyük bir çoğunluğuna katılıyorum, kastettiğim de bir anlamda buydu zaten. Yani kuru kuruya sadece korunuyorum umudunu taşımanın herhangi bir gücün kişinin özgür iradesine müdahele etmesini engelleyeceğini düşünmüyorum, düşünmekten öte kendime, çevreme baktığımda gördüğüm bu. Kastettiğim buydu. Ama tabii bu bir bina ise temelinde bu "korunuyorum,çünkü farkıdanyım" düşüncesinin bulunması bence de doğru.
Ama ilüzyonun boyut ve çeşitlerini, çevremizdeki matriksin yapısını anlamak çok önemli. Bu da ne yazık ki yoksayarak olmuyor.
Vahşi bir ormana ayrı ayrı dalacak olan 2 ayrı insanı ele alalım. Biri sadece başına bir şey gelmeyeceğine dair umut ve dualarla dalsın ormana, diğeri de hangi vahşi hayvanla karşılaşıldığında ne yapılacağını, hangi kuytularda hangi tehlikelerin olabilceğini,yönünü nasıl bulabilceğini, hangi meyvelerin zehirli hangilerinin yenilebilir olduğunu bilsin. Biraz buna benziyor.

sevgili zer-zivi, tabii ki korkmak yapılabilecek en son şey ama korkmamak için bilmek gerekiyor. Türk ulusu da kurtuluş savaşını sadece eperyalizme, haksızlığa başkaldıran bir inanç ya da imanla gerçekleştirmedi herhalde (ki bu da önemli bir faktör) ama işin ardında deha, strateji, tarihsel kavrayış ve bilgi ve diplomasi var.

Negatifler üzerinde daha fazla düşünerek ancak saldırılarını çekebileceğimiz konusuna gelince. Ehh tabi bir köşede oturup negatifler var , negatifler var diye bir korku üretmek hem bir işe yaramaz hem de dediğiniz gibi saldırıya zemin de sağlar. Ama neyin ne olduğunu, saldırı biçimleri, negatifin ortaya çıkış biçimlerini, nasıl takıyye yapabileceklerini , aldatmaca taktiklerini bilmenin ve öğrenmenin aynı şey olmadığını kabul edersiniz.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  21:25:50  Show Profile  Reply with Quote
Kasyopyalılar bir celsede KH gurubunun en sevdiği besin korku.Eğer öyle ise sevmediği ve kabul etmeyecekleri besin "sevgi" oluyordu hatırladığım.Sevginin içinde korku olmadığına göre (sevgide bilgiye dayalı olduğuna göre) otomatik olarak korunma gerçekleşiyor.Bu bana sezgisel olarak uygun geliyor.Ama korkmasak bile özgür irademizi ihlal ediyorlarsa ki o zaman Bh'te, Kh gurubunun saldırılarına müdahale eteme hakkı ediniyorlardır mutlaka.Yoksa Kh'e neden çifte standart uygulansın ki.Madem herkes eşit ve eşit seviliyorsa.

Birde diyelim kertişler saldırma hakkına sahip o zaman evrende bilmediğimiz bir durum vardır.O da evrende başka yerlerdede Kh durumu hakimse,bizide etkileme olanakları Bh'ten daha yüksek olabilir.Bütünsel bir durum söz konusudur.

Ama gözlemlediğim kadarıyla negatif tutumlara karşı daha yüksek pozitiflikle etkiyi geri çevirebiliriz kanımca.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  21:58:22  Show Profile  Reply with Quote
Sevgili gregorsamsa sanırım aynı şeyi farklı dillerde,farklı kelimelerle ifade etmek kafa karışıklığına yol açıyor.Kelimeler bile bizi bölüyor burda :) Umarım konuşmak zorunda kalmadığımız ve düşünsel titreşimlerle ve de en çok yüreğimizle konuşabildiğimiz bir zaman gelirde bu bölünmüşlüklerimiz son bulur.Evet Kurtuluş savaşında halkın kaybedecek çok şeyi olsaydı kılını kıpırdatmayabilirdide.Ama kaybedecek bir şeyi yokken Mustafa Kemal olmasaydıda başarılamazdı kurtuluş savaşı.Yani tüm koşullar birbirine uygundu ki savaş zaferle bitti.Pek çok olasılık mümkün.Temelde herkes bire bir anda kalarak uygun olan titreşimde bilgiye ulaştıkça,ama herkes bunu yaptıkça ortaya çıkan aynı enerji bizim toplumsal bilincimizide oluşturmuş olur.Bir tohum benim için çok şey ifade eder.Bir tohum;binlerce tohum demektir.O binlerce tohum yine binlerce tohum olarak çoğalarak sürdürür.Enerjilerde böyle ki dünya için,evren için istenen iyi niyetler büyük muazzam enerjiler üretmekte diye düşünüyorum.Bir damla sevgi,binlerce damla korkunun üstesinden gelebilecek güce sahiptir diye düşünüyorum bunu bir yerde okudum ama nerden hatırlamıyorum.Aslında isterdim vahşi bir hayvanı, evcil hayvanları sever gibi sevmeyi:) Ama bakalım o bana nasıl bakardı "aaa lezzetli bir akşam yemeği" :))
tabiki gördüğümde tabanları yağlardım yem olacağım kaçınılmaz olsa bile:)) Önce düşünüp neler yapabileceğimi ve nasıl korunabileceğimi araştırırım.Şimdi kertişlere karşıda aynı şeyi yapıyoruz.Buna itirazım yok.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  22:51:30  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora 76.zaten negatifler ruyada insana zarar veremezler.korksanda korkmasanda.fakat kendine cok guvenipte onlarin alemlerine fazla dalarsan yani asiriya gidersen elbet zarar gormek olanag&ı var ama normal ruyalarda insana zarar veremezler.yani ruyada az kal&ıp ruyadan hemen koparsan.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  23:09:42  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Pandora 76 ya bişi olmazzz sevgili endubasii, o Yüksek Benliğe bile inanmaz:))

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  23:16:18  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora 76.her sey bir ruyayla baslar.bu t&ıkanik damardaki pihtinin atilmasi gibidir.ilk temas&ı saglarsan gerisi gelir.bana dokunmayan yilan bin yasasincilikle bu isler olmaz.bir seye girdinmi tam gireceksin.kacak guresmekle olmaz bu isler.senin negatifler icin bir tehdit olusturmadigin icin sana saldirmadilar.ama gelecekte saldiracaklar.bundan emin olabilirsin.cama burnunu dayam&ıs cocuklar gibi uzaktan biseyler biliym ama cokta bu ise girmiym felsefesiyle olmaz bu is.yada sende ciddi bir spirituel merak yok.eger gercek bir dunyad&ıs&ı-spirituel-metafizik merakin olsaydi coktan psisik saldiriya ugrardin.sen burda geri dururken 4.boyuttaki pandora negatiflerle savasiyo olabilir.senin bu vurdumduymazliginede cok kizarlar pozitif varliklar.gel kacak guresme isin icinde ol.bana dokunmayan yilan bin yasasinciligi birak.sevgi/isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  23:31:19  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonuz.ciddi bir spirituel-metafizik meraki olmayan kimse gercektende ruya bile goremez.ruya bir perde delme faaliyetidir.ama perdeyi delmek istemeyen elbet delemez.ben 1995 doneminde uzayli-ufo-obur dunya konusuna cok merakliydim o yuzden cok ruya gordum.bide gorulen ruyalar deftere yazilirsa kaydedilirse daha fazla ruya gorme olur.insandaki metafizik merakin belirli bir kritik kutlesi vardir.o kritik kutleye ulasilmazsa ruyada gorulmez.o kritik kutle asilirsa ruya kanali acilir.pandorada merak seviyesi az o yuzden major-onemli ruya goremiyo herhalde.sorun degil reptilianlari salariz uzerine.o da gorsun biseyler ogrensin.kacak guresmesinin cezasi.yuksek benligi kabul etmezse yuksek benlikde onla muatap olmaz.zaten ruyalarin bazilarini yuksek benlik gonderir.sevgi/isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 06/02/2009 :  01:24:35  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by endsubasi

senin negatifler icin bir tehdit olusturmadigin icin sana saldirmadilar.ama gelecekte saldiracaklar.bundan emin olabilirsin.

quote:

.yuksek benligi kabul etmezse yuksek benlikde onla muatap olmaz.zaten ruyalarin bazilarini yuksek benlik gonderir.sevgi/isikla.

Sevgili Endubasi, şu yukarıaki sözleriniz çok doğru.

Altına imzamı bile atarım.

Ayrıca paylaşım için teşekürler, dulce üssü ile ilgili paylaşım için.

Herkese İyi Geceler!

Selamlar, Sevgiler..

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 06/02/2009 :  02:36:05  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
pandorada merak seviyesi az o yuzden major-onemli ruya goremiyo herhalde.sorun degil reptilianlari salariz uzerine.o da gorsun biseyler ogrensin.kacak guresmesinin cezasi.yuksek benligi kabul etmezse yuksek benlikde onla muatap olmaz.zaten ruyalarin bazilarini yuksek benlik gonderir.sevgi/isikla.

Sevgili endsubaşı,major-önemli rüya görürmüyüm görmüyormuyum bilmem ama rüyalarım konusunda bir saptamada bulunmak isterseniz,Bulutun sayfasındaki rüyalarımı okuyun isterseniz.Bana saldıracakmı replitianlar bilmem ama emin olun,onlardan yüz tanesi gelsin,bana hiçbirşey yapamazlar.Bu kadar emin konuşuyorum çünkü içinde en ufak bir şüphe yok "inancımın".Ne kadar şüpheci isem,bir o kadarda inançlıyım.

Bu arada...Ben sadece bir kere bu forumdan bir kişiyi rüyamda gördüm ve o ışık için,içtenlikle hizmet eden insanlardan idi.Rüyamın içeriği kısaca böyleydi.Yanlış anlaşılmasın,hizmet konusunda herkesin kendine göre yaptığı pek çok şey var ama benim rüyamda gördüğüm bir kişiydi ve o kendini içtenlikle ve sadece hizmete adamış biriydi.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 06/02/2009 :  02:39:05  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
sorun degil reptilianlari salariz uzerine.o da gorsun biseyler ogrensin.kacak guresmesinin cezasi.yuksek benligi kabul etmezse yuksek benlikde onla muatap olmaz.zaten ruyalarin bazilarini yuksek benlik gonderir.

Tebessümle okudum sevgili endsubaşı.Yanlış anlamayınız,gerçekten hoşuma gitti.Yüz ifademi göremediğiniz için içtenlikle gülümsediğimide bilmiyorsunuz.Replitianları salın üzerime,bekliyorum.Kaçak güreşmenin cezası olsun bana:)
Sevgiyle kalın endsubaşı.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 06/02/2009 :  03:05:02  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Benim de "maji yapan" biri ile ilgili vizyonum oldu, forum üyeleri arasından.

Edited by - on
Go to Top of Page

damdam
Elmas

581 Posts

Posted - 06/02/2009 :  12:28:40  Show Profile  Visit damdam's Homepage  Reply with Quote
Sevgılı endsubası

'''sevgili tiversonuz.ciddi bir spirituel-metafizik meraki olmayan kimse gercektende ruya bile goremez.ruya bir perde delme faaliyetidir.ama perdeyi delmek istemeyen elbet delemez.ben 1995 doneminde uzayli-ufo-obur dunya konusuna cok merakliydim o yuzden cok ruya gordum.bide gorulen ruyalar deftere yazilirsa kaydedilirse daha fazla ruya gorme olur.insandaki metafizik merakin belirli bir kritik kutlesi vardir.o kritik kutleye ulasilmazsa ruyada gorulmez.o kritik kutle asilirsa ruya kanali acilir.pandorada merak seviyesi az o yuzden major-onemli ruya goremiyo herhalde.sorun degil reptilianlari salariz uzerine.o da gorsun biseyler ogrensin.kacak guresmesinin cezasi.yuksek benligi kabul etmezse yuksek benlikde onla muatap olmaz.zaten ruyalarin bazilarini yuksek benlik gonderir.sevgi/isikla.
endsubasi Posted - 05/02/2009 : 23:16:18 ''''

- Simdi bana gore çok ıddalı ve onemlı bır bılgı bu yazdıklarınız sevgılı endsubası ve sızın bu ıdda ettıgınız bılgıyı destekleyıcı ve boyle ruyalar goren tek otorıte mısınız yoksa baska yazılı ve ruyalar uzerıne yapılmıs arastırmaları ıceren kaynaklardan edındığınız bılgıler varmı ?????

- Bende çocuklugumdan berı metafızıgın her alanına cok meraklıyım ve bu yasıma kadar bu yolda hem bılgım arttı hemde oldukca donanımlı hale geldım fakat henuz ruyalarımda bır negatıf uazylıya rastlamadım, ve sımdı sızın yazdıklarınızdan bu durumun buyuk bır eksıklık oldugu duygusuna kapıldım !!!!!

- Verdığınız bılgıler eğer bır genelleme ıse bunu keske belırtseydınız yada sadece sıze ozgu fantastık ruhsal yapınızdan ve arzunuzdan kaynaklanan bır meydan okuma karsılıgında gordugunuz ruyalar ıse sızın gıbı kontrollu ruya gorebılen bu dunyada sayılıdır herhalde ve herkezın metafızık bılgısınının yeterlılıgını sıze ozel olan krıterle karsılastırma yapabılmenız ne kadar ınandırıcıdır dersınız ?????

Bunun dısında sahsı deneyımlerınızı ılgıyle takıp ettıgımı ayrıca belırtmek ısterım ve zaman ıcersınde soracagım bır cok soru olacaktır ogrenmek adına ...

sevgıyle kalın....

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 06/02/2009 :  17:12:21  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sadece Bir öneri (Genele)

**Bulunulan mekanın her türlü düşük enerjisi reiki ile ve başmelek mikailin korunma frekansı davet edilerek negatif enerji temizlenir.
yüksek benlik, koruyucu melekler davet edilir..Ve uygulama başlatılır..

** '' Sonsuz ve Tek Yaratan’dan tam koruma isterimki niyetim ve yaratımım herzaman ışığa dır..

Sonsuz ve Tek Yaratan beni bana bağlanan tüm olumsuz varlıklardan sevgiyle kurtarsın.
Özgür irademle bunu şimdi istiyorum..''

** '' Benim bütün sevgisiz frekanslarım birdaha açılmamak üzere kapatılsın, ve bütün frekanslarım yeniden sevgiye ve ışığa uyumlansın..''

** '' Bana uygun olan ışık ve sevgi rehberlerimle yeniden enerjim dengelensin..''

** '' Şu anda çıkan tüm olumsuz enerjiler ve düşük titreşimli varlıklar Başmelek Mikaile teslim edildi..''

"Ruhsal yasaminda yolunun cok uzun oldugu duygusuyla vakit kaybetme. Bunun yerine, katettigin yolu farkedip guclu ve cesaretli ol ve bunun icin sonsuz sukran duy. Sukran duyman gereken ne kadar cok seyin oldugunun farkina var. Kendini guzel dusunceler, guzel olaylar ve guzel insanlarla sarmala. Her seyde ve herkeste gercegin isiginin parildadigini gor. Icindeki isigin ozunden yayilip piril piril parlamasina izin ver. Bil ki o isigi hic bir sey sonduremez, senin icindeki olumsuzluktan baska. Bu yuzden her zaman olumlu ol. Daima isigin yolunu sec; karanligi gozardi et ve ona guc verme. Dunya'da ruhsal aclik buyudukce, isiga da daha fazla ihtiyac var, o yuzden isigini buyut ve parlat. Isik ol ve birak isik senden yayilsin; karanligi uzaklastirsin. Sevgi ol ve birak sevgi senden ozgurce aksin; dunyadaki o muazzam ihtiyaci karsilasin."

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 06/02/2009 :  22:52:31  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.dulce ussu ile ilgili iddialar gercekten cok ilginc.takip ettiginize sevindim.bide phil schneider olay&ı var.phil schneider dulcede kaz&ı isleri yapan biri 100 lerce uzayli-grileri goruyo ve 2 tanesini ates ederek olduruyo.abd ajanlari geliyo.alienlerde 70 abd ajanini vuruyo.bu olay uzerine dulce savaslari diye kitaplar yaziliyo.googleye phil schneider yazarsan&ız bu bilgilere ve phil schneider videolarinada ulasirsinz.isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 06/02/2009 :  23:21:40  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili damdam.ruyalar hakkinda yazdigim seyler spirituel-metafizik kaynaklarda belirtilmis bilgilerdir.kendi kafamdan yazdigim bilgiler degildir.kontrollu ruya dediniz ben gercektende kontrollu ruya gorurum yani ruyada oldugumu bilirim ve kendi istedigim anda ruyadan kopabilirim.fakat 1995 yilinda ruyada konfederasyonla kurdugum temastan onve kontrollu ruya goremiyodum.o zaman sadece ruya goruyodum.hatta su sekildede kontrollu ruya gorurum.ruya gorurken uyanirim gider su icerim sonra gene yatar ve ruyaya kaldigim yerden devam edebilirim.bu sekilde molali-mola vererek ayni konu hakkinda maximum 5 parcali ruya gordugum oldu.baskalari nasil ruya goruyo bilmem ama genelde insanlar ruyalara onem vermiyolar.halbuki ruya olayi cok onemlidir.reptilianlari gorme-gormeme olayina gelince onlari gormek istemezsen genelde gormezsin yada korku yuzunden gormezsin ama en onemli gormeme olayi negatifler icin bir tehdit degilsindir.ama onlar icin tehdit olmaya baslarsan hemen gorunurler.biz variz ve burdayiz derler.mesela negatif uzaylilar-diye bir websitesi kur-yaz mesela yeralti üsleri var abd de dunyada-surekli onlarin oyun ve hilelerini ortaya cikar bak ruyada hemen karsina cikarlar.denemesi bedava.mesela cok merak ediyorsan facebookta bir grup kur.kurmasi bedavadir-adinida negatif uzayli reptilianlar-koy-hep onlardan bahset bak nasil karsina cikiyorlar.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 06/02/2009 :  23:40:06  Show Profile  Reply with Quote
Hani derler ya "Kırk kere söyle,istediğin olacaktır" diye:) Gerçektende ne kadar adlarını telafuz edersek ve buda her telefuzda zihne ve yürekteki titreşimin,konu olan şeyle aynı uygun titreşimi yakalayarak(frekansı tutturarak)
istenilsede istenmesede vuku bulmasını sağlar diye düşünüyorum.Aslında pek çok deyimi ve ata sözlerini incelesek içeriğinin hep spiritüel bilgi olduğu ortaya çıkıyor diye de düşünüyorum.

Edited by - zer-zivi on 06/02/2009 23:41:13
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 07/02/2009 :  00:10:46  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
quote:

ama en onemli gormeme olayi negatifler icin bir tehdit degilsindir.ama onlar icin tehdit olmaya baslarsan hemen gorunurler.

Sevgili Endubasi,

Yukarıdaki anlattığınız kavram, yani "karanlık" için tehdit olup "ışık" /bilgi yaymaya başladığınızda sizin ile uğraşmaya başlarlar bu çok doğru bir tesbit. Ra bilgilerinde de benzeri söylenir. Aynen katılıyorum.

Dulce alıntısını ben daha önce aktarmıştım ve forum da bu tartışılmıştı, yine de hatırlatmanız faydalı olmuş. Unutma örtüsü bu yoğunlukta çok kuvvetli iş görür.

Einstein-Rosen köprüsünü bilen bilir. Aslında paralel boyutlarda ve eşzamanlı olarak yaşam devam eder. Yalnız buralara psişik enerji bedenleri ile seyehat/rüya edilebilinir. Burasının olmadığını sadece kişinin zihninde olduğunu söylemek çok zordur. Sadece uyanırsınız, yani enrji varlığınız buradaki rüyaya/bedenine girer ve burası gerçek az önce yaşanan ise "hayal" kalır.

İşte evrende gelişmiş teknolojik varlıklar bunu kullanırlar. Zaman ve boyut yolculuğu. Müdahaleleri vardır. Yalnız bilinç/gözlemleyen buraya odaklanmalıdır. Odaklanmayanın gerçeği olmaz, ancak bu odaklanılmayanın "gerçek" olmadığını göstermez. Sadece siz onu farklı değerlendirir veya değerlendirmezsiniz.

Dolayısı ile gözlemlemediğiniz bir şey pekala sizi yönlendirebilmek için size odaklanabilir. Umarım anlatabilmişimdir.

Bunlar çok boyutlu realiteler, çoğu genel olarak kabul görmez, özellikle fizikselliğe odaklanmış bilinçlerin kabul etmesi zordur. Yine de kişisel görüşlerdir, "fiziksel" delilleri yoktur, bu onu "yok varetmez" diyorum sadece.

Selamlar, Sevgiler...

Edited by - on
Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum © 2004 Budur.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.04
Google

Web www.budur.com
Detayonline Gizli
Gerçekler
oyun komedi sohbet
Visitor Counter by Digits