Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Gizem ve Varoluş
 Ruhsal Kanal Bilgileri
 Genel Kanal Bilgileri Tartışmaları
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  15:24:54  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Geçmiş hayatlarımı nasıl öğrenebileceğimi bilmek isterdim.Hipnozun gerekmeyebileceğini bilmiyordum.
Astroloji geçmiş hayatlar hakkında genel birşey söylüyor,kuzey düğümlerle.Mesela ben geçmiş hayatlarımda boğa burcu gibi çok çalışmış,böylelikle zengin olmuş biriymişim ama aynı zamanda kuzey düğümümün bulunduğu ev dolayısıyla gerçeğin peşinde inzivaya çekilmişim,kimi zaman bir tekkede kimi zaman bir manastırda,vs...Aynı zamanda güneş burcumuzda ulaştığımız seviye imiş.Tabi son aşama balık burcu ve birlik bilinci.İkisini nasıl biraraya getirebilirim bilmiyorum.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  15:26:34  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Hımmm, cevap yok!!!

Edited by - on
Go to Top of Page

tgur
Zümrüt

Turkey
233 Posts

Posted - 02/02/2009 :  15:49:16  Show Profile  Visit tgur's Homepage  Reply with Quote

Sevgili Tiversonus,
Size ne anlatayım bilmem ki ,
Anda geleni belirteyim belki bir yardımı olur,
Korkmadığınız için dinginlik ve huzur devamlı olduğu için negatiflerden bir dokunuş olmuş,bakmışlar ki sizde istenen tepki yani korku yok enerji paneline çarpmış biçareler gibi ters dönüp gitmişler ,zira korku ilkellerin duygusudur, sizde ondan eser yok ,BH pozitif davranışlar olumsuzu bir kılıcın kestiği gibi keser atar..

"her fani ölümü tadacaktır"
Bardağın yarısı dolu veya boş algılaması ile anlatıldığı gibi tadı, acı ilaç zehir mi ,yoksa çok lezzetli bir tatlı olarak mı algılıyoruz, mesele orada beliriyor.
Biliyorsunuz Mevlana ,
"ölüm günüm düğün günümdür" demiştir

Edited by - tgur on 02/02/2009 15:51:01
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  17:54:19  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
MONOTEİZM / TEK TANRICILIK

Tanrı uludur, birdir, tektir.
Ondan başkası yoktur.
Bir tanedir,
O’dur her varlığı yaratan
Bir ruhtur Tanrı, görünmeyen bir ruh...
Ta başlangıçta vardı Tanrı,
Tek varlıktı o.
Hiç birşey yokken o vardı.
Herşeyi o yarattı (...)
Ezelden beri süregelen varlığı,
Ebediyete kadar sürecek,
Gizlidir Tanrı, kimse görmemiştir onu.
İnsanlara ve yarattıklarına sır kalır her zaman

Akheneton’un Bir Şiiri

Parmanides: Tanrı evrenin toplamından başka bir şey değildir demişti. Bunu Mansur “”Enelhak (ben Tanrıyım)”” Diyerek haykırdığı gibi, Cüneyd-i Bağdadi de : Suyun rengi kabın rengi; dir diyecekti. Muhittin Arabi gibi düşünürler: Tanrı’yı görmek isteyen eşyaya baksın derken : Abamın altında haktan başka kimse yoktur; diyecekti. Bu kadar somutçu bir akıl koyuş; Yüce Tanrı’nın “”her şeyi kapsar oluşu”” nun söylenmesidir. “”İnsanları ruhundan üfürdüğünü””; “”Açık gizli, önce ve ahir benim; yüzünüzü nereye dönerseniz beni görürsünüz”” gibi söylemesinin açık anlamlarının altında ki gizli anlamı; “”her şey, tek varlığın ürünü ve görünümü olduğu”” anlaması ile tasavvufun fışkırmasına neden olmuştu.

Bunlara karşın, Yüce Tanrı’nın akıl yolu ile bilineceğine, ilişkin Ruhçu tasavvuf düşün adamları, İbni Sina, Gazali gibi düşünürlerde, batının ruhçu mistikleri ile buluşur olacaklardı. Yol, iki alanda; madde ve ruh alanında alabildiğinedir. Ancak ikinciler daima ve genelde, birincileri tahrip ve tazyik etmişlerdir. Yakıp yıkmalar daha başlangıçta Karamatilerin başına gelen vakayı adiyeden görülen olaydı! Bir çiftçi ayaklanması olan bu durum, çok şiddetli ve kanlı, isyan ve düşün söylemleri, eserleri ile yakıp yıkma ile bastırılmıştır.

Vahdeti Vucut anlayışı Feridüddin Atta’ın Mantık-ut-Tayr adlı hikaye eseri ile “”Tanrı’yı arayan yine kendisini bulur”” derken, Bayezid-i Bistam-i’nin şu güzel anlatısı ile ışıyan doğunun anlatımını kesmek istiyorum: “”Oniki yıl benliğini bir demirci gibi dövdüğünü, beş yıl gönlünü ayna gibi aksettirdiğini. Bir yıl süresince gönlü ile benliği arasına baktığını söyleyip, dışında bir inkar edişin, küfrün varlığını gördüğünü söyler. Bu yadsımayı kesmek için tam oniki yıl çalıştım der. Bu kezde içinin dinsel küfrü ortaya çıkar. Beş yılda bu küfür kemerini kesmeye uğraştım der. Tüm bunlardan sonra halka baktım onları ölmüş gördüm der. Burada ilk anladığı şeyin Tanrı birliği ( vahdaniyet) olduğunu belirtir. Bu kezde bir kuş olur keyfilikle, tam onyıl uçar. Bizim havamızdan uzayımızdan yüzmilyonkez daha büyük bir havaya ulaşır. Öncesizlik alanına ulaşıncaya değin uçar. Burada Ahadiyet (hiçlik) ağacını görür: Ve anladım ki bütün bunlar hud’ayımış (hile imiş) der. (Huda =Tanrı; hud’a =hile) Yorumcular bu sözle Bistami’nin: Gördüğüm her şeyin Tanrı değil, ben olduğumu anladım. “” Dediğini söylerler.

Tabiiki ışıyan doğu bu kadar soyutçulukların yanı sıra, matematik, kimya, fizik gibi bilimsel deneysel ve gözlemsel alanlarda da, El-Harezmi, Farabi, İbni Sina, Cabir Bin Hayyan, Ebubekir er Razi, Ebül Vefa, el Kindi gibi bir çok kıymetlerin katkınlıkları ile gelişip hayata dahil ediliyordular.

M.Ö 42 ve M.S. 37 yılarında Roma Topraklarındayız, İmparator Tiberius Claidus Nero dönemidir. Önemi İsa’nın doğumu dönemi oluşudur. O günlerin pagan, moneteist, politeizm, deist, panteist, ateist vs form anlayışlarının kaynaştığı, tümünün bir arada yaşadığı, hiç birinin hemen hemen bazı koşullarda, bir birine karışmadığı bir mümbitliğin arenasıdır. Roma her ulusun dinine sahip çıkıp, fetih ulusların Tanrı’sına tapmıştır. Roma siyaseten bundan yararlanırken, kendide bu inanışlarca , fethedilmiştir.

Moneteist anlayışı Yahudilik (Elohim -Yehova dualitesi); mazdekilik (ışık-karanlık dualitesi) temsil etmekteydi. Hatta Yahudilik, Mısır dini (Amon- Aton dualitesinin) devamı gibi idi. Elohim, Atonla benzeşmekte, acıyan merhametli dulları yetimleri koruyan tanrı idiler. Yehova, Amon-ra ile benzeşmekte idi. Biçimci kurban adak isteyen, fakırın tanrısı olmayacak denli zengin harcı, saldırgandılar. Bu bir bakıma politeist anlayış; on emirle sabittir. “”Karşımda başka ilahların olmayacak”” Bu başka ilahların varlığını onaylamaktı. Ya da Benden başka Tanrı’ya tapmayacaksın”” On emirin ilk emri; Amon ve Aton politeist anlayışını var kılıp, kabul edip, tekli yapıdaki ikili algıyı göstermektedir. İlahlar Ya da başka Tanrı yok demiyor, olmayacak ve benden başak ilahlara tapmayacaksın diyordu.

Firavun 4. Amonetep’in (Tanrı Amon’un hoşnutluğu anlamında) m.ö 1352-1334 yılları arasında yani İ.Ö. 14. yüzyılda Aton (tektanrıcı-moneteist) dinini kurdu. Mabetlerdeki tüm putları kırdırdı ve amaon yazılarını kazıttı. Bu kazıtlarda Firavunlar kendilerini Güneş Tanrısı RA nın oğlu olduklarını inandırmak için Ra ile firavun annelerinin cinsel ilişkilerini sebolize eden kazımalarda vardı. Adınıda Akhenaton (Aton için çalışan) olarak değiştirdi. Bu dinin bir ilahisinin tevrata ve yahudiliğe diğerlere, hatta tek tanrılı dinlere, söylence etkileşimi ve yazılı etkileşim olarak nasıl tesir ettiği görülebilir. Akheneton İlk tektanrıcı sayılan Musa’dan kronolojik olarak öncedir.

Aton dini ilahisi :

Akheneton’un bir şiiri

Tanrı uludur, birdir, tektir.
Ondan başkası yoktur.
Bir tanedir,
O’dur her varlığı yaratan
Bir ruhtur Tanrı, görünmeyen bir ruh...
Ta başlangıçta vardı Tanrı,
Tek varlıktı o.
Hiç birşey yokken o vardı.
Herşeyi o yarattı (...)
Ezelden beri süregelen varlığı,
Ebediyete kadar sürecek,
Gizlidir Tanrı, kimse görmemiştir onu.
İnsanlara ve yarattıklarına sır kalır her zaman

Size birde öneri: Bütün tek Tanrı’cı dinlerin, yepyeni tanrı anlayışı diye getirdikleri tek Tanrı anlayış ilkesi ile, Firavun 4. Amonetep’in ( namı diğer Akheneton’un) kurduğu; ve tek tanrıcı dinlere göre, politeist sayılan Aton dini Tanrı anlayışı ile monoteist Tanrı anlayışı arasında en ufak ayrılık, fazlalık var mı? Aton tek Tanrı anlayışında, 2000 sene sonra gelenlerin bu bağlamda yeni neyi var?

Tiberius dönemindeyiz. Bir şövalye, kutsal tanrı Augustus adına saygısızlıkla bulunmakla suçlanır. Dava Pagan (politeist-müşrik) İmparator Tiberius’un önüne gelir. Tiberisu der ki: “”Evet kuşkusuz ki bu bir saygısızlıktır. Bu bir suç eylemidir. Ama ne var ki inasanların adaletine ilişkin bir konu değildir. Tanrılara karşı yapılan hakaretlerin öcünü almak yine tanrılara yakışır”” der. Günümüzde Sivas’ta Allah adına insanları yakanların Mantığı ile İsa dönemini bire bir yaşayan Tiberyüs’ü bir kıyaslayın lütfen. Ya zaman yanlış, ya insaların yaşadığı zaman yanlış.

Tiberius’un verdiği kararı; Tüm moneteist dinleri toplayın, üst üste koyun bir Tiberius hükmü çıkaramazsınız, Ya da bu olgunluğu o inancın inanırları gösteremezler. Örnek mi? Günümüzde dahi bu olgunluk ve aydınlık yoktur. Üstelik devlet damgalı, Salman Rüşt’e ve Teslime Nesrin’e çıkarılan ölüm ilamlarının dehşeti, daha Dünya halklarının bilincindedir. Ve daha nice sayısız aforozlar, yakmalar yıkmalar...

İşte İsa böylesine dinamik ve faal ortama doğmuş veya doğdurulmuştur. Bir yandan yahudi moneteist ***, yahudi dışındakilere ölüm diyen bir tek tanrı Yehova anlayışı, diğer bir yandan da aklı işleten, hoşgörü yapan panteonla; yan yana yaşam; pagan müşrik kültürü. Sadece bunlar değil, bir yığın olgu ve olaylar var ama sanırım yeterlidir.

Roma yasalarında dahi belirtme olmaksızın, inançsızlara, teistlere, deistlere, pantaistlere, monoteistlere pagana vs. olabildiğince hoşgörülü davranıyordu. Ancak İsa dönemine doğru Yahudilere ve hırıstıyanlara zulmetmeye başladılar.

Burada kusur tartışılır, Ancak yahudi anlayış,ı ilkeleri gereği Roma’lıları düşman bilmişlerdir. Bu nedenle en az iki kez Roma lejyonlarına (piyade ve süvarilerden oluşan 4000 kişilik Roma askeri birliğine) saldırıldı. Buna rağmen Roma yinede uzlaşıcı davranır. Yahudilerin, yani mağlupların (yahudilerin) tanrısının etkisine bile girerler.

Fakat Roma’daki hakim kanı, yahudilerin hep dinsizlik yaptıkları izlenimi idi. Bir seferinde Roma , imparator Julien; Yahudilerin Yehova’ya tapmalarını tebrik edip kutlamıştı bile. Fakat buna rağmen yahudiler, tüm tanrı ve tanrıları küçümsüyor, aşağılıyordular. Jupiterin inanırları (paganlar-müşrikler) yehovayı kutsal bir tanrı olarak tanımaya hazır iken, Yehova Jupiteri kin ve nefretle anmakta idiler. Bütün dinlere böyle davrandıkları için yahudilere, Roma; dinsiz işlemi uyguladı.

Musa’nın torunları dinsiz miydiler? Şüphesiz ki hayır. Tek Tanrı’ya inanan birine dinsiz denebilir miydi? Ancak şöylede bir anlamayı dahi görmek lazım. Bir zertüşti kalksa: “” tek ve gerçek din, hak din zerdüştiliktir”” dese ki diyebilir, hakkıdır, normaldir. Fakat bununla kalmayıp,sinagogları, camileri, kiliseleri yıksa, kötüleyip aşağılasa. Bu mağdur inanırlar, o dini ve kurumlarını, o topluluğu dinsizlikle suçlayıp, dinsiz olarak görmez mi?

Bu uğurda İsraillilerin katliamı unutulur gibi değil, Tevratta bunlar sayıları ile ifade edilmektedir. Bir şarkılarıda şöyledir: “”Saul vurdu binleri; Davut vurdu onbinleri””

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  18:22:11  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tiversonus

Hımmm, cevap yok!!!

Kanal bilgileri üzerine,özgür irademle,sizinle sonsuza dek sürecek bir fikir tartışması yapmamayı seçiyorum Tiversonus.Özgür iradenizle sizde aynı şeyi bana yapabilirsiniz.Bu seçiminize saygı duyarım.
...Özgür irade yasası....
Dilerseniz konuşmalar başlığını yeniden okuyabilirsiniz.
Birlik,ışık,sevgi ile...

Edited by - pandora76 on 02/02/2009 18:22:27
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  18:56:38  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
---------------------------------

Peki benden bir öneri.new age dezenformatörü vincent bridges hakkında,bilgiyi siz tercüme edip buraya yazın.Böylelikle herkes okuyup new age dezenformatörü hakkında bilgi edinebilir ve belkide iyi birşeye neden olur ve hatta kasyopya celseleri için iyi bir anlamı olur?
-------------------------------------

Bu yazınızdaki ne peki:))

Hmmmm anladım siz endubasi ile tartışmak istiyorsunuz.
Tiversonus ile değil!

Tamam olur, özgür/karşıklık yasanız bilir!!!

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  19:08:50  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote

Tiversonus ile değil!

Bu sözleri ben söylemişim nerede söylemişim!Böyle birşey söylediğimi ispat edin,alıntıladığınız yazıyı kopyalayın.Eğer bunu yapmaz iseniz,2.kere yaptığınız şu şeyin anlamını biliyorsunuz.

Bh olma yolunda herşey mubah sanmayın.
Size söylenebilecek birşey yok.İllede duymak istiyorsanız,konuşmalar başlığına bakın.

Edited by - pandora76 on 02/02/2009 19:09:21
Go to Top of Page

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 02/02/2009 :  19:15:37  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tgur

Sevgili Tiversonus,
Size ne anlatayım bilmem ki ,
Anda geleni belirteyim belki bir yardımı olur,
Korkmadığınız için dinginlik ve huzur devamlı olduğu için negatiflerden bir dokunuş olmuş,bakmışlar ki sizde istenen tepki yani korku yok enerji paneline çarpmış biçareler gibi ters dönüp gitmişler ,zira korku ilkellerin duygusudur, sizde ondan eser yok ,BH pozitif davranışlar olumsuzu bir kılıcın kestiği gibi keser atar..

"her fani ölümü tadacaktır"
Bardağın yarısı dolu veya boş algılaması ile anlatıldığı gibi tadı, acı ilaç zehir mi ,yoksa çok lezzetli bir tatlı olarak mı algılıyoruz, mesele orada beliriyor.
Biliyorsunuz Mevlana ,
"ölüm günüm düğün günümdür" demiştir

Sevgili Tgur,

Ne güzel söylemiş Mevlana. Sufiler de der ki; sufi yolunun ana hedefi bireysel benlik damlasını, kökeni olduğu şeye, yani bu damlanın türediği "Varlığın Okyanusuyla" buluşturmaktır. Ölüm sırasında gerçekleşen olayın bu olduğunu düşünürler. Ama sufiler bunu bir adım ilerisine götürüp, bu anlayışa yaşarken ulaşmaya çalışırlar. Buna da Sufizmin Yolu ya da "ölmeden önce ölmek" demişlerdir.

sevgiler, saygılar

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  19:22:42  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Peki benden bir öneri.new age dezenformatörü vincent bridges hakkında,bilgiyi siz tercüme edip buraya yazın.Böylelikle herkes okuyup new age dezenformatörü hakkında bilgi edinebilir ve belkide iyi birşeye neden olur ve hatta kasyopya celseleri için iyi bir anlamı olur?
-------------------------------------

Bunun anlamı çok açık.
Ben gerçeği arıyorum ve bu nedenle her ama her türlü bilgiyi istiyorum.Endsubaşınında verdiği bilgiler dahil olmak üzere.Kayopyacı,racı,şucu bucu değilim.Sadece bilgiyi tartışmak isterim.Ve elbette bilgi paylaşımı yapıcaz,sorucaz,okudukça ve okumaya devam ettikçe.

ki kanal bilgileri tartışmaları bunun için var.

Bu yazıları benim başka bir yazımda yazdığımı söylediğinizi zannettim.Karışıklık yasası:)
Bakınız konuşmalar başlığı.İnsan yine aynı şeyi yaşıyor zannediyor bir süre sonra.
Bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyorum.

Evet,özgür irademizle yaptığımız seçimlere müdahele edemeyiz çünkü özgür iradeye müdahele bir kh davranışıdır,bh değil.Bu nedenle sizinle özgür irademle bilgi alışverişi yapmama konusundaki seçimime saygı duyacağınızı biliyordum.
Bendende saygılar.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  19:28:06  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pandora76

Tiversonus ile değil!

Bu sözleri ben söylemişim nerede söylemişim!Böyle birşey söylediğimi ispat edin,alıntıladığınız yazıyı kopyalayın.Eğer bunu yapmaz iseniz,2.kere yaptığınız şu şeyin anlamını biliyorsunuz.

Bh olma yolunda herşey mubah sanmayın.
Size söylenebilecek birşey yok.İllede duymak istiyorsanız,konuşmalar başlığına bakın.

Şimdi sevgili arkadaşım;

Sevgili zer-zivi ye hitaben söylediğim "özgür irade "işi sadece kişisel isimlerin, kişisel tartışma ile ilgili olmayan konuların kullanılması ile ilgili bir duruma sozn vermek için istediğim bir şeydi. Yani içerisinde "tiversonus adı bulunan kelime kullanmanızı özgür irademle istemiyorum" dedim.

Böylece "tartışma" olayı dışarısında "kişisel" bir olaya son vermek böylece "fikir bazlı paylaşım" ın önünün açılmasını sağlamaktı.

Diğer bir durum ise sevgili dostların "zarar" görmesini önlemekti.

Tartışma formunda tartışma yapılmayacak ta ne yapılacak? Bu demek değildir, "duvara yaz kaç" , "benim dediğim dedik" olacak. Ortaya herkes paylaşımcı olarak fikrini (kişiselleştirmeden) koyacak demektir. Burası dedikodu sitesi değil ancak seviyeli bir "tartışma platformu", en azından ben öyle algılıyorum.

Dürüstçe, açıkça, herşeyi "tartışalım", diyorum. Kişiselleştirmeli olayları azaltalım diyorum.

Sevgili "patika" ya ilk yaklaşan siz oldunuz, ne diyordu: "ha kendine ha başkasına hizmet aynıdır".

Sevgili adını unuttum neyse ne diyor du:

Posted - 02/02/2009 : 00:56:48
Sen ki azmetmedin beklemedin durmadan istedin hic vermedin.
Ozgur iraden var, ama bilmedin onu da yarattim ben..
Simdi kovuyorum seni cennetimden, yarattigim parlak yildizlarim ve verdigim binlerce mesajim ile..

Isik acik kalsin yureginizde..

Şimdi allah aşkına bu tartışma mı: Bu bir kişik hakkına saldırı, bu fikir paylaşı mımı? Bu bir "tehdit" mi? Bu bir "aşağıla"mı

Düşünün "ışığı" ney ki bunların düşüncelerini dürüstçe, kişiselleştirmeden söyleye miyorlar. Allah aşkına bunların yaydığı "ışık" mı? Nasıl bir "ışık" bu?

Ve yine bu arkadaşa yanaştınız?

Tesadüfler, tesadüf mü?

Sevgili pandora, Bir'in parçası (kulu, kölesi, değil) pandora,

Lütfen açık açık , kişiselleştirmeden "fikir" paylaşın

Ben "duvara yazarım kaçarım", "benim dediğim dedik" olmaz bu.

Tehdit ise hiç mi hiç olmaz.

Tartışma formunda "adam gibi fikrinizi ortaya" dökünüz. İnanın ben sadece okur ve katılıyorum ve katılmıyorum derim: Tehdit etmem, bulandırmam, yazıların önüne "günlük kapı ağzı konuşmaları" eklemem.

Sevgili kardeşim benim ile aynı fikirde değil derim.

Umarım diğer arkadaşlara eziyet vermemişimdir!!!

Selamlar, Sevgilerimle(siizn sayenizde sevgiyi daha çok sevdim)

Sonsuz Ve Tek Olan Bir'in Gücü İle Huzur İçinde Olun.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  19:35:15  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Çok sevgili kardeşim Tiversonus.
Sonsuz Ve Tek Olan Bir'in Gücü İle Huzur İçinde Olun.

Edited by - on
Go to Top of Page

Qaan
Yönetici

1248 Posts

Posted - 02/02/2009 :  21:23:32  Show Profile  Click to see Qaan's MSN Messenger address  Reply with Quote
quote:
Originally posted by endsubasi

sevgili qaan.ben burda kanal bilgileri hakkinda fikrimi soyluyorum.bazi arkadaslar anladigim kadariyla beni burda provokator olarak nitelendiriyorlar.eger varligim burda istenmiyorsa bu sitede birsey yazmam yada uyelikden cikarim.lutfen yazdiklarimi inceleyin ve bir provokatorluk durumu varsa bana bildirin.demekki insanin fikrini soylemesi suc oluyo.dogru soyleyeni 9 koyden kovmuslar.istenmedigim bir yerde durmam.lutfen bana cevap olarak birsey yazin.sadece fikirlerimizi soyluyoruz karsiliginda hakarete maruz kaliyoruz.saygilar.

Sevgili Endsubasi,

Tahmin edersiniz ki her an forumu takip edemiyorum. Bugün daha önce foruma girmiş olsam da bu başlığı yeni gözden geçirebildim. Bu nedenle ancak yanıt yazabiliyorum.

Ben kendimde de sürekli olarak negatif yanlarımı ve egolarımı farkediyorum. Çoğu zaman kızıp öfkelendiğim oluyor. Ve ne kadar pozitif kutuplaşmada olabileceğimi de kestiremiyorum. Ama BH tekamülünde %51 oran bile başarı için yeterliyken, hepimizin çokça olumsuz yönümüz olması gayet mantığa uygun ve doğal.

Bu başlığa baktığımda da, yazışmalarda karşılıklı olarak olumsuzlukların yaşandığını gördüm. Ama ne size ne de başkalarına "uslu durun, ben yokken yaramazlık yapmayın" diyecek değilim ya. :)

Hepimizin farklı deneyimleri ve edindiğimiz farklı bilgiler sonucu, kimi inançlarımız oluşmuş ve bu nedenle, paylaşımlarımızda bir üçüncü boyut bedene sahip olmamızın gerçekliği olarak egolarımız da karışmış. Hararetli tartışmalar olmuş.

Her birimizin yapması gereken; gerek bu yaşamda ve gerek budur.com'da bulunmamızın asıl nedenini hatırlayarak, yaşanan tartışmaların bizi geliştirmek için sağlayacağı faydaya odaklanmak ve olumsuzluk gibi görünenden gerekli dersleri alarak bilincimizi geliştirme yönünde oluşturacağı çıkarımları elde etmek.

Paylaşımlarımızı bilgi veren kaynağa ya da kişilere değil de, daha çok kavramlara yönlendirirsek, hepimiz için ve dışarıdan izleyenler için de daha çok fayda sağlamış oluruz diye düşünüyorum. Ve aynı zamanda forumumuzu kişisel çekişmelere odaklanmak için değil, bizi takip eden başkalarına da hizmet edecek şekilde, bilgi paylaşımı ve kavramsal değerlendirmeler/yorumlar yönünde kullanmalıyız.

(Yukarıda yazdıklarım sadece sevgili Endsubasi için değil, ben dahil hepimiz için mutlaka.)

Sevgili Endsubasi, bahsettiğiniz deneyimlerinizi samimiyetle paylaşmanız, mutlaka ilgiyle takip edilecek ve yine aynı samimiyetle karşılık bulacaktır inancındayım. Bir ucundan tutup başlarsanız ben de ilgiyle takip edeceğim. Mesela dünya dışı bedenlilerle rüya dışında yani gerçekte fiziksel bir karşılaşmanız/deneyiminiz oldu mu? Ya da olduysa neler yaşadınız, gözlemlediniz ve hissettiniz?

Sevgiler

Edited by - on
Go to Top of Page

tgur
Zümrüt

Turkey
233 Posts

Posted - 02/02/2009 :  21:42:38  Show Profile  Visit tgur's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Pandora ve Tiversonus,

Her tesirin mutlaka neticeleri olacaktır,

Negatif uygulamalar da etkilerini hissetirme neticelerini gösteren zayıflamaya ,yokolmaya müsait dalgalarını bırakacaklardır , ve bu çalkanışa kapılmış gemilerdekiler biraz mide bulandırıcı hastalıklarda kalacaklardır , bu doğal döngülerin maalesef negatif etkileri bizlerin de yüzümüzün ekşimesine sebep olmakta.
Yani sevgili dostlarım ,bir büyüğünüz olarak şunu söyleyebilirim ki, provakasyon yaparak ortamdan çekilen bu kişileri bütünlük içinde eriten bir anlayışta kalırsak ancak etkilerini bertaraf edebiliriz, bu kişiler gerekli yetişmeyi yapıp frekanslarını yükselttikten sonra tabiiki bu ortamın müdavimi olabilirler , bu düşük enerjilerin çalkantısı ile biz birbirimiz ile hesaplaşmalara ,zıtlaşmalara gidersek onlarca istenen olumsuz etki hedefini bulmuş olur..

Tatlı tatlı söyleşerek öğrenmeye daha fazla öğrenmeye yönelmiş bu ortam daha fazla zedelenmemeli derim kısaca ,her biriniz kıymetli ve bilgi yolunda gerekirse kendini sıfırlamaya ,gayretini son noktalara kadar göstermeye hevesli gençlersiniz ve her birinizden birçok kişi fayda sağlıyor,bu güzelliklerden ortamı uzak tutmayınız.

Yeri gelmişken ,
4 BH dostların aktarımlarına da hasret kaldık ,bekliyoruz güzel kardeşlerim..

Sevgiyle kalın..

Edited by - tgur on 02/02/2009 21:44:14
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  22:05:46  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili kurby.okey baristik.sizin samimiyetinize inaniyorum.benim bu forumda cassopya bilgileri hakkinda yazdigim seyler bilimsel bir yaklasimdi.hangi kaynak olursa olsun mantiksiz paradoksal gordugum seylerde gercek neyse onu soylerim.uzayli temaslarina gelince eger ruyadan sag kulakta aci-c&ınlama gibi bir duygu ile uyanirsaniz-pozitif varlklarla temas kurmussunuz demektir.eger ruyadan sol kulakta bir aci-cinlama gibi bir duygu ile uyanirsaniz negatif varliklarla temas kurmussunuz demektir.benim ruyalarda aldigim bilgiler ra bilgilerinde verilen bilgilerden farkli degil.yani maddi dunya ruhsal dunya.insan olunce onun hakkinda bazi islemler yapilir.meleklerin isikla tedavi etmesi.parmaklarinin ucundan isik firlatan melekler ruhu tedavi ediyor.sonra yasanti incelemeleri.duvar buyuklugunde tv gibi cihaz var.dunyadaki yasanti tek bir cd gibi kayit edilmis.siz ve gorevli melekler dunyadaki yasantinizi inceliyosunuz.birde egitim yeri okul gibi yer var orda egitim var.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  22:15:06  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Tgur ve Sevgili Qaan,

Doğru, içimi rahatlatan, birletiren, saygı dolu, sevgi dolu, içimi ısıtan sözlere ne denilebilinir ki? Ben kendi adıma onaylıyor ve artık bu saatten sonra herkesin takdirine bırakıyorum.

Bir açıklama olsun diye söylüyorum; ne sevgili Ra Toplumsal Bellek Bileşimini görmüş, ne de Kasyopya'yı Aktarım Nokatası Olarak Kullanan Varlıkları tanırım. Hatta daha bir kez olsun 4BH ekibinin yüzlerini görmedim, pardon eski üye hemşerim olduğundan 1 saat kadar görüşmüştük.

Söylemek istediğim şu; budur.com da tanıştık, tekamül için varoluşun sırları için "bilgi" için celseleri (Kasyopya Celselerini) takip ettim, içinden "bilgiler" aldım, Ra Bilgileri içimi ısıttı, yaktı, dünyaya ve varoluşa bakışımı değiştirdi. Keza Pleyades Öğretileri de içimi ısıttı.

Genel olarak aşağı yukarı bütün celse, kanal bilgilerini okurum, takip ederim.

Sorgulayan, araştıran, aklını kullanan bir insan olarak, bütün bu celselerin gerçeklik oranını % 70 lerden fazla görmem. KAbul ettiğimi sonra yeni bilgi kırıntıları ile yeniden tartmaya devam ederim. Aklımı kullanmazsam aptallık ettiğimi düşünürüm.

Gönüllü birbirlerinin yüzünü dahi görmemiş 4BH üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bu iş gönül işi. Kimse bize para vermiyor. Cebimden para harcayarak daha yeni 10 adet Ra bİlgileri kitabını dağıttım. Bu gönül, sevgi işi.

Tekamülüm için sevgili Ra Toplumsal Bellek Bileşimi nin "Sevgi alıştırmasını" yapıyorum, biliyorum ki bazen sınır aştığım oluyor, ben ancak daha arınmış bir "ışık işçisi" olmak için mücadele ediyorum, daha çok yolum var bunu da biliyorum.

Dürüstçe, açıkça, içtenlikle yazıyorum, bu savunduğum bilgilerde çelişkiye düştüğüm de de sizler ile paylaşmaktan geri kalmam, yaparım, paylaşırım.

Öğrenmek sonsuz bir yoldur, varoluşun da amacı deneyimler ile dersler ise ben hala bir öğrenciyim diyorum. Hayatta her şey/ tek şey derslerdir ve "Bilgi Korur" diyorum.

Herkese Selamlar Ve Sevgilerimle.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  22:32:03  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili qaan.dunyadisi varliklari sadece ruyalarda gordum.en az 7 cesit uzayliyi ruyada gordum.bir varlik 6 parmakli parmak aralari ordek gibi perdeli kirmizi gozlu idi.bir varlik semender gibi varlikdi.ahtapot seklinde uzaylide gordum.birkac cesit reptilian gordum.grileride gordum.kassopya celselerinden birinde anlatilan bir ruya vardi.2 gri geliyor seni alip goturecegiz diyor.ayni ruyayi bende gordum.birde cok ciliz zayif uzayli tipi vardir.onlarida gordum.bir kerede bedenden cikma deneyimi yasadim.bedenimden disari cikip kendi bedenimi gordum.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  22:43:29  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Endubasi,

Şu aşağıdaki lnke daha önce Dünuadışı ET Yaratık resimlerini koymuştum. Bunlara bakıp benzerler var mı (gördükleriniz arsında)
söyler misiniz? Yardımcı olur musunuz?

Teşkür ederim. Sevgilerimle...

http://www.budur.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1754&SearchTerms=Et,resimleri

Edited by - Tiversonus on 03/02/2009 05:19:34
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 02/02/2009 :  22:46:10  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Endsubaşı, orta noktada buluştuğumuza sevindim.:)Ben rüyalarımda -ki onlar olağan rüyalardan farklı- onları görmüyorum, hissediyorum.Onları duymuyorum, ses yok ama ne demek istediklerini algılıyorum.Hangi tarafa aitler bilmiyorum, belkide rehberdirler.Bildiğim bir grup oldukları ve tek bir ruh gibi hareket ettikleri.Bir kaç kez astrale çekilmeye çalışıldım.Sadece bir kez çıktım, ancak onda da kafamı taktırdım.Hele ilk çıkışımda elime bir kağıt verdiler, ya da üstünde yazı olan birşey onu okudum ve bir cümle grubunu tekrar ederken çıktım bedenden, çevremdeki varlıklar sevinç içinde idi.Ancak ben uyandım, ürkmüştüm çünkü.Ben hep şunu söyüyorum onlara," Eğer bana öğretmek, beni bir şekilde uyandırmak amacıyla sevgi kanalından geliyorsanız, lütfen fiziksel ve ruhsal olarak zarar vermeden yapın bunu."
Bir yandan da tüm bunların saçmalık olduğunu da düşünüyorum.Ne yalan söyleyeyim, ruh sağlığımdan endişe ediyorum.Öğretilerimizin bizlere attığı çapalar nedeniyle korkuları yenmek o kadar kolay olmuyor.Kendimden dahi şüphedeyim, bu tür duyumsamalarımda.:))Ancak konuşmadan zihinsel anlaşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.:)))Bu muazzam bir duygu!

Paylaştığınız için teşekkür ederim, ayrıca sizi dün kırdığım için de özür dilerim.

Sevgili Tgur, sevgili Tiversonus, sevgili Qaan ve sevgili tüm dostlar iyi ki varsınız!Sizinle bu platformda olmaktan sevinç duyuyorum.:)))

Sevgiyle...

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 03/02/2009 :  03:40:26  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Endsubaşı;
Şimdi size "Ali sizinle kavga etmek istiyor" desem,heleki yanlış algılamaların çokça olabileceği internet ortamında bunu söylesem,sadece benim sözlerimle Ali nin sizinle kavga etmek istediğini dşünmezsiniz sanırım.Önce bir düşünürsünüz,sonra karar verirsiniz ama bu karar sizin kararınızdır,Alinin sizinle kavga etmek istediğini söyleyen kişinin değil.

Bizi bilgilendirmenize çok sevindim.Ra bilgilerinde rüyalarla hizmet verilmesi sözkonusu ise eğer,sizin içinde böyle birşey neden olmasın?Ra bilgileri deyip dururken,bu bilgilerde bahsedilen birşeyi birinin yaşamadığına dair peşin hüküm getirmek,çok garip birşey olurdu.

Kanal bilgilerini tartışır iken,farklı düşüncelerin pek çoğunun negatif,kh saldırısı olarak değerlendirilmesini abartılı buluyorum.Belki kimi öyledir ama kimide öyle değildir.Annem bana eleştiri getirdiğinde,bunu bir saldırı olarak nitelendirmiyorum.Bu sadece bir eleştiridir.Kanal bilgilerine eleştiri geldiğinde bunu çoğu zaman negatif kh saldırısı olarak nitelendiririrsek,annemde bir kh olmalı.
Yani herşeyi negatiflerin kh saldırısı olarak nitelendirirsek,biz insanların hiçbir suçu yokmu diye düşünürüm.Yada sadece kh saldırısı ise,hepimiz herşeyi yapar sonrada "kh saldırısı idi"diyerek kh lara atabiliriz olanı.Belki gerçektende öyledir ama daima öyle değildir.Kusuruma bakmayın ama benim gözlemim bu.

Eğer bir bilgi insanların gözü önüne seriliyorsa,sorgulanacaktır çünkü hepimizi ilgilendirir ama kimi zaman insanlar bu esnada gerilebilir.Tartışırken bu olabilir.Ben kendi aktardığım bilgilerin sorgulanması durumunda gelen eleştirileri kh saldırısı olarak nitelendirmem aksine yanlış yada eksik bildiğim birşeyi gösterebilirse karşımdaki,bundan sevinç duyarım bildiklerimi geliştirmek adına bana yardımcı olduğu için.

Bir ayı,adam uyuyor iken,gözüne konan sinek,adamı uyandırmasın diye taşı alıp adamın kafasına indirmiş ve adam ölmüş veyahut engelli birine aslında kendi yapabileceği bir şeyi o istemeden yapmak istersek,kendini kötü hissedebilir.
Yani hizmet etmek isterken,iyiniyetlerle yola çıkar iken,farkında bile olmadan yanlış birşey yapabiliriz.
Çekim yasasının şer olduğunu söyleyen kitabın yazarının bilgilerini aktarırkende başkalarına hizmet etme amacı vardı ve güzel,iyi niyetler söz konusuydu ama farkında olmadan aslında çok önemli sonuçlar doğurabilecek birşeyin hizmeti yapılıyordu.O zamanlar,başkalarına hizmet ederken,farkında olmadan yanlış birşey yapıldığı düşünülebiliyormuydu eğer karşıt fikirler olmasaydı?
Bunu iyi düşünelim zira amaç başkalarına hizmet olduğuna göre,önemli olan sadece doğru hizmeti yapabilmektir.Buda bilginin sorgulanmasına açık olabilmektir.(Bilginin sorgulanmasına açık değilsiniz demiyorum,bende dahil bunu unutmayalım diyorum)

O alıntının doğuracağı olumsuz sonuçlarıda anlatırım ve sadece bilgi almak,öğrenmek niyetiyle(kendine hizmet) üye olduğum bu forumda,o alıntı vesilesiyle başlayan başkalarına hizmetimi(açıklamak,bilgi aktarmak sözcüğü tercihimdir ama uygun düştüğü için bunu yazıyorum) tamamlamış olur,foruma üye olma amacım,bilgiye vakit ayırabilirim sadece.
Umarım beni yanlış algılamazsınız.Bu bir genelleme.Gördüğüm bir tutum.
O kitabı Ra bilgileri bittikten sonra muhakkak okuyacağım.Zaten sıkça sözü ediliyordu.Tekrar teşekkürlerimle.

Edited by - pandora76 on 04/02/2009 16:50:33
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 04/02/2009 :  00:27:37  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili bozadi.yazdiklarin sunlar.ölen varlığı karşılayan varlıklar her durumda mevcut ama eğer ölen varlığın kendisi bu tür varlıkları görmeye istekli ve açık değilse, veya onların kesinlikle var olmadığından eminse, o pozitif varlıklar o kişinin özgür iradesine müdahale etmez. o varlığın kendisi ne zaman sıkılıp etrafını, diğer varlıkları görmeye istekli hale gelirse, onlarla ancak o zaman bağlantıya geçebilir. bunu tahmin edebilmeniz gerekir.yani varlik olecek ve bilinclenene kadar bosta bekleyecek.olen bir varlik yuksek benliginin korumasi ve kontrolu altindadir.yoksa negatif varliklar ruhu alip gotururler.bu kadar metafizik kitaplari okumusun kassopya celselerini cevirisini yapiyon ama bu kadar onemli bir bigiyi edinmemissin.pozitif varliklarin ve meleklerin gidebildigi her yere negatif varliklarda gidebilir.varlik olum aninda bosta b&ırakilmaz.her zaman rehber pozitif varliklarin korumasi altindadir.nasil metafizik nasil spirituel nasil ufo-uzayli arastiricisin anlamis degilim.insan olumu tadacak ve philadelphia deneyi kurbanlari gibi bosta bekleyecek.nerde melekler nerde basmelekler nerde yuksek benlik nerde pozitif konfederasyon belkide o kisi oldugunda senelik izinlerini kullaniyorlardir.insallah butun pozitif varliklar senelik izindeyse kassopyalilari nobetci olarak birakirlarda olunun ruhunu alip sag salim obur dunyaya ulast&ır&ır.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 04/02/2009 :  00:48:09  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Endsubaşi, bahsettiğiniz varlıklara "eşlikçiler" deniyor.Bazı kişiler onları görebilir, bazıları görmeyebilir/görmeyi reddedebilir.Özellikle ani gelişen ölümde kişi kendine ne olduğunu anlayana kadar, eşlikçiler refakatinde kalır, boş bırakılmaz.Özgür iradeye müdahale edilmez.Yakapaça, ışık yoluna bindirip, dinlenmeye alınmaz.Çünkü, böyle bir şoktan, o ruh sittinsene çıkamaz.

Sevgiyle...

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 04/02/2009 :  00:57:08  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.once sunu soyliym reptilianlarin 100 lerce turu var ve evrende nufus olarak fazla sayida olan bir varlik turu.4 reptilianin bana saldirdigi rüyadaki 3 varliki tarif edebilirim cunku 30 cm gibi cok yakindan gordum.elinde bir silahla bana saldiran reptoid timsah suratliydi.rahip giysisi benzeri bir giysisi vardi ve giysisi siyah renkdi.giysisinde kapson vardi.kuyruguda vardi.yuzu bildigin timsah yuzuyle ayniydi.dedigin linkteki 1 resimdeki varlik ona biraz benziyor ama resimlerinde timsah yuzlu uzayli varligi yok.diger kertis dinazor suratliydi.bildigin dinazorlara benziyordu.yuz renkleri yesil renkdi.hepsinin giysisi siyah renk ve kapsonlu rahip giysilerine benzer giysiydi.kapsonlarini kafalarina gecirmislerdi yuzleri sadece onden gorunuyordu.digeride yilan suratliydi ve catalli dili vardi.dilini cikartti.dilini gordum.4.varliga dikkat edemedim cunku o anda timsah bana vurdu.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 04/02/2009 :  01:03:10  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Bence anlattıklarınız çok mantıklı, yani tarifler çok geçerli.

Sevgili endubasi,

Yüksek benliğiniz den veya koruyucu meleklerden yardım isteyip, iradeli olmanız halinde hepsi boşa gidecek saldırılar bunlar. Evren dualite yani ışıktan yardım isteyin.

Teşekür ederim.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 04/02/2009 :  01:07:37  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili kurby.yazdigina katiliyorum.varlik ani olumde bile olsa bazi pozitif varliklar tarafindan himaye edilir mesela senin eplikciler dedigin varliklar gibi.her durumda pozitif varliklarin refakatinde kalir.olu varlik hicbirzaman bos birakilmaz.belki bir sure oldugunu anlamayabilir ama koruma altindadir.ve oluyu koruyan pozitif varliklar ona zarar verebilecek negatif varliklardan daha guclu varliklardir.yani is sansa tesaduflere birakilmaz.mutlak koruma vardir.sevgiyle.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 04/02/2009 :  01:17:24  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili endubasi,

ben kasyopya celselerinin yüzde 70 doğruluk payı taşıdığına inanıyorum. aslında bu önemli değil yani siz veya bir başkası başka düşünebilir. bunlar doğal şeyler ve hoşgörü ile bakıyorum. herkes kendi seçecek, değerlendirecek.

Sunu merak ediyorum. şimdi konfederasyon yeni çağ veya altınçağ için bir tarih veriyor mu. veya dünyayı bekleyen bir işgal gibi bir bilgi. yani timsahların istilası gibi şeyler ile ilgili düşünceniz nedir. yakın tarihte ne bekliyor sunuz.

Cevap verirseniniz mutlu olurum ayrıca dualarım sizinle olacak.

Selamlar, Sevgiler...

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 04/02/2009 :  01:31:25  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.gene bir ruyada 30 cm gibi yakindan gordugum varligi anlatiym.hatta bana dokundu.kirmizi buyuk gozleri vardi.6 parmakli ve parmak aralari perdeli idi-ordek gibi.turkce konusuyordu.webde ona benzer bir varlik resmi bulamadim ama varginha alienine biraz benziyordu.tabi varginha alieninden farkliydi.yuvarlagimsi kafasi vardi.insan gibi yumurtamsi-ince uzun yuzlu degil.bu varligi -galaktik insan adli kitapda anlatiyor.kitap bende yok ama benim gordugum varligi anlatiyor.sirius dan falan diyodu heralde unuttum tabi.bide semender benzeri varliklar gordum.30 cm uzunlugunda kisa el ve ayakli bembeyaz renkde varliklardi.ufolarida vardi ve 2 metre gibi kucuk ufoydu.bir insan icine zor sigar.baska birisi vardi ruyada onunla tartisiyodum bu semender uzaylilari duvarlara tirmandilar.meger tartismayi sevmiyor ve rahatsiz olup duvara tirmanarak protesto ediyolarmis.cok sirin sevgi dolu varliklardi.gene yere indiler konusuyoduk bende denemek icin onlara bagirdim azarladim bakalim ne yapacaklar diye gene duvarlara tirmandilar.bir ruyadada uzaylilarin aleminde kisa sure bulundum.bu varliklar 1 metre boyunda beyaz renk ince uzun yuzlu star trekteki mr spock vardi oyle kulaklari vardi.mr spock kulakli.hatta ben onlara mr spock diye hitap ettim.bu uzaylilarin ufolari yoktu teknolojide dunyaya yakin varliklardi.evlerinde televizyon vardi.bahcesinde agaclar yesil renkdi.bu ruyadan kopunca sag kulagimda bir aci ve cinlama oldu.yarim saat kulagim agirdi.onlarin yaninda kendimi cok huzurlu hissettim.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 04/02/2009 :  01:37:04  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
sevgili kardeşim, varoluşta olasılıklar sonsuz.

Yakın gelecek ile düşünceniz nedir?

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 04/02/2009 :  01:54:56  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.konfederasyon 1999 yilinin son frekans oldugunu yani 3.boyutun 7.ve son frekansinin en son yillarinin yasandigi bilgisini vermisti ruyada bana.tam kesin tarih olarak belirli bir zaman vermiyorlar.hatta 1999 doneminde ben herkese dunyanin sonu yakin diyodum.bi ruyada bir uzayli gordum dedimki konfederasyon yuz vermiyo su sira.dediki dunyanin sonu deyip korku ve umutsuzluk yaydigin icin kiziyolar dedi.fakat bazi ruyalar gordum.100 lerce buyuk uzay gemileri vardi insanlari tek tek uzay gemilerine cekiyolardi.dunyayi isgal diye bisey mevcut degil.eger adolf hitler zamaninda hitler dunyayi isgal etseydi negatif konfederasyon gelip yonetimi devralirdi.yani hangi enerjinin fazla dunyada olmasiyle ilgili.eger dunyada tamamen cok pozitif bir siyasi sistem olsa pozitif konfederasyon dunyaya fiziksel olarak gelir.su anda negatif daha fazla ama pozitifde var.enerjiler karisik oldugu icin 2 tarafda fiziksel olarak gelemez.ama illede gecis denen yada zamanin sonu yada dunyanin sonu ne zaman dersen soyle bir hesap olabilir.ra bilgilerindeki 25000 yili baz al.7 ye bol gene bol en son 72 yil cikar onuda 7 ye bol 11 yil gibi c&ıkar.yani son frekans dedigi son 11/12 yil hesabi cikar.onuda 1999/2000 yilina ekle 2012 gibi gibi bi tarih cikabilir.tabi bu teoridir.mayalarda donemlerin 25821 yil oldugunu belirtmisdir.baska metafizik ogretilerde 26000 donemi vardir.ra bilgilerinde 25000/26000 yil gibi donem belirtmisdir.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 04/02/2009 :  02:01:19  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
sevgili endubasi, benim de vizyonum kh olarak kalanların (yüzde 51 i geöemeyenlerin ve negatif taraftarların) gemiler ile ışık sutunları ile alınacağı yönünde ve sonra dünyadan ayrılacaklar ve bu tarih işte tarih veremezler ama bir döngü de var. yani 23 aralık 2012 de gök dizilimi var "zamanın sonu" diyor mayalar. ancak ben bundan korkmuyorum, dünyada bir savaş çıkartma ihtimallerinden korkuyorum, işbirlikçi insanlar ile.

Edited by - on
Go to Top of Page

oe_
Elmas

671 Posts

Posted - 04/02/2009 :  13:00:28  Show Profile  Visit oe_'s Homepage  Reply with Quote
Sevgili Kurby,

Taras Bulba'nın roman kahramanı olduğunu duyunca bu durum ilgimi çekti ve biraz araştırmak istedim.

Gogol'un tarihi araştırmalara dayalı bir romanı imiş anladığım kadarıyla.

--- http://www.amazon.com/gp/reader/0679642552/ref=sib_dp_pop_ex?ie=UTF8&p=S00Q#reader-link --- giriş:sayfa xx ---
Gogol modeled Taras Bulba on Bogdan Khmelnitsky (1595-1657), who was Ataman of the Zaporozhian Cossasks from 1648 to 1657, and who organized a rebellion against Polish rule in the Ukraine that ultimately led to the transfer of the Ukranian lands east of the Dnieper to Russian control.
-------

Biraz daha araştırınca Gogol'un tarihteki gerçek bir kişiyi (Bogdan Khmelnitsky) eserinde modellediğini yazan yukarıdaki kısma rastladım.

Ra'da ki kısımda da şöyle deniyor "The one known as Taras Bulba, the one known as Genghis Khan, the one known as Rasputin."

Yani "(Bunlardan) biri sizin tarafınızdan Taras Bulba olarak bilinirdi, biri Cengiz Han, biri Rasputin olarak bilinirdi."

Taras Bulba adı orjinal isminden çok daha tanınıyor/meşhur bu varlığın (çünkü gerçek isme ulaşmak çok daha zor oldu). Belki en çok bilindiği isimlerle vermek istemiş olabilir (belki Cengiz han veya Rasputin'in ilk isimleri de bunlar olmayabilir).

Edited by - oe_ on 04/02/2009 13:02:01
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 04/02/2009 :  14:29:09  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Teşekkür ederim sevgili Oe, netten araştırırken karşıma Gogol'un roman kahramı çıkınca çok şaşırmıştım.Ancak bu bilgiyi, öfke anında paylaşma hatasını yaptım.:))Tekrar teşekkür ediyorum.

Sevgiyle...

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 04/02/2009 :  18:46:47  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Kişinin Kendi Sorumluluğundan Kurtulması Amacı İle Sorumluluğu "Kertişlere" Yüklemesi

Kasyopya celselerini takip ederken Laura, Kasyopya'yı aktarım noktası olarak kullanan altıncı yoğunluk saf bilinç alemi varlıklarına sorular sorar: Olumsuz bir olayın - örneğin kızının okulda bir portalın saldırısına maruz kalacağı- arkasında "kertişlerin" olup olmadığını sorar. Cevap her zaman "kertişler" olmaz. Bazen Laura'nın sorduğu olayın veya negatif/olumsuz her olayın arkasında "kertişler" olmaz, yani cevap böyledir. Örneğin dördüncü yoğunluk sızıntısından dolayı bir "ağrı, çınlama" v.s. olabilmektedir. Kasyopyalı'lar olayın nereden kaynaklandığını söylerler. Bir keresinde eskimiş bir havuz musluğu patlar ve bunun bir "arıza" olduğunu söylerler. Bununla beraber "Laura, okula gitmelisin, portal, tehlike" de denilmiştir.

Laura nın başına gelen cinsten benim başıma çok olay gelmiştir. Bunların bazılarını paylaştım. Bazılarını ise, takip edenlerin genel yapısındaki "dağınıklık ve değişkenlik" nedeniyle açıklamadım, paylaşmadım. Ben bu saldırının arkasında kimin olduğunu Kasyopya'lılara soracak durumda değilim. Yani Laura nın durumunda değilim. Dolayısı ile meditasyon sırasında Yüksek Benliği'me danışırım. Sezgime başvururum Bazen cevap gelir, bazen ise gelmez. Aklımı kullanmaya çalışırım, işaretleri okumaya çalışırım; ancak yinede "ortalarda" bulduğum olaylar olmuştur. Bunun yanın da "çok açık" saldırılara maruz kaldım: Gece 03.30 da işyerim kurşunlandı. Bilgisayarımın anakartı dahil tüm kartları bir yıldırımda yandı. Bir adam karşıma çıktı (işyerime girdi, hayatta tanımadığım ve böyle dalmış yazı yazarken, ne yazıyorsun ve sen şunu tanıyor musun dedi, bunu yaparken, kapalı müşterinin giremeyeceği 2 kapıyı aşmıştı) sözlü müdahalede bulundu...

"Kertişlerden" kaynaklı olup olmadığını tam ayırt edemediğim saldırıları da yaşadım, bunu itiraf etmeliyim.

"Sorumluluğu neden kertişlere atıyorsun?" diyen forum dostlarım oldu. Burada şunu gözlemledim: Sanki hiç mi hiç "kertişlerden" saldırı olmadığının -genel olarak- ima edilmesi şeklinde bir soru idi bu. Yani evrende sadece biz insanlar varız ve dünyada şimdilerde modern(!) psikolojinin de söylediği gibi sadece ve sadece "karanlık yanlarımız var ve başka da bir şey yok". Bu genel olarak bir günümüz psikoloğunun yaklaşımıdır. Yeni-yeni psişik araştırma merkezleri batıda açılmış, ancak henüz Türkiye de yaygın değildir. Resmen "deli" olarak nitelendirilme tehlikesi vardır. Bunları anlatan kişi toplumdan dışlanır, yargılanır, işini kaybeder, saygısını yitirir.

Hep birlikte aynı gemideyiz. Beraberce öğrenmek üzere ve paylaşmak üzere bu forumda buluştuk.

Sizlerin dikkatine şunu sunmak istiyorum: Yeni üyemiz sevgili Endubasi'nin bize anlattıklarını. Önce kendisine cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum. Ayrıca anlattığı için de teşekür ediyorum.

Sorum şu: Sevgili Endubasi'nin anlattığı "kertişler" var mı? Yoksa onun sorumluluğu başkasına atmak (kertişlere) gibi bir tavrı mı var?

Bu soruyu düşünmenizi ve cevabını kendinize vermenizi ve geçmişteki "yargılayıcı" tutumunuzu yeniden gözden geçirmenizi temenni ediyorum.

Bilgi farkındalığımızı geliştirir, farkındalık ise korunmamızı sağlar: Bilgi korur.

Selamlar, Sevgilerimle...
Gül Düşün Gülistan Ol!

Edited by - Tiversonus on 04/02/2009 23:05:05
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 04/02/2009 :  23:39:53  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.forumda yazilanlari ve anlattigim rüyalarimi merakla inceledigin icin tesekkurler.ben gercektende cok ilginc ruyalar gordum ama bunlari bir sekilde anlayacak kisiler olmadigi icin pek kimseye anlatmadim.eger merakin devam ederse yavas yavas gordugum ruyalari anlatirim.obur dunyadaki yasanti incelemeleri hakkinda bir ruyami anlatiym.ruyadayim-yunan adalari gibi bir tatil yerindeyiz.4 kisi kendi aralarinda sert tartisarak konusuyolar.ben ve apo adli bir arkadasim var.ama arkadsim benden uzakta yuruyor.tartisan kisilerin kavgasi sertlesiyor ve biri silahini cekip atesliyor.seken kursundan arkadasim apo vuruluyor.bende yanina gidiyorum.o anda bu ruyanin benle ilgili 20 den fazla kisinin figuran olarak oynadigi bir oyun oldugunu hissediyorum.burasi neresi siz kimsiniz diyorum.sonra yasanti incelemelerinin oldugu yerde buluyorum kendimi.duvar buyuklugunde televizyon ve gorevli melekler var.demin anlattigim yunan adasi olayi maddesel dunyadaki bir olaymis simdi onu inceliycez beraber diyolar.cd gibi bisey koyuyo olayi seyrediyoruz.inceleme sonucu ben itiraz ediyorum.o kursun seksede arkadasima vurmaz diyorum.itirazimi tekrarliyorum.melekler tamam olayi o yere beraber giderek cozeriz diyor.ben ve 2 gorevli melek duvar tv den gecip olaya gidiyoruz.tv ayni zamanda bir stargate-gecis kapisi oluyor.filmin icine gidiyoruz.gene 4 adam ben apo 2 melek ve itiraz eden ben ordayiz.yani ben filmin icine gittigim zaman ordaki benide goruyorum.neyse silah atesleniyor hakketen apo meleklerin dedigi sekilde vuruluyor.melekler hakli cikiyor.sonra gene kapidan gecip yasanti inceleme merkezine donuyoruz.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:03:07  Show Profile  Reply with Quote
Kertişlerden korkmadığımız sürece bize hiç bir şey yapamayacaklardır.Korktukça korkulanı çekeriz.Çünkü korkunun olduğu yerde sevgi yoktur,sevgide bilgilendikçe olgunlaşan,hakikatleşen birliğin varlığıdır.Ama tüm bilgi zaten DNA'larmızda kodludur sadece zamanı geldikçe anda hatırlamak uygundur.Korku kendine dolayısıyla varolana güvensizliktir.Biz korkarak izin verdikçe,kertişler değil insanlar bile saldırır.Bu gün arkadaşımın bürosuna gittim ve elemanı olan çocuk işten çıkmış.Sebep yıllardır arayıp sormayan babasının geri dönüp çocuklarını ve ayrı olduğu karısını kendisine geri dönmeye mecbur bırakmış olması.Korku ve terör estirerek üstelik.Madem özgür irade yasası geçerli ,anne ve çocukları korkmamış olsalardı hiç bir kuvvet onları babalarına boyun büktüremezdi.Kişiye üst boyuttakiler yardım edemez kişi kendisi yardım istemedikçe.Ve korkuyu seçerek negatiflere daha çok inandığını kanıtlamış ve tercih etmiş oluyorlar.İnsanın en büyük korkusu ölümdür.Bunu göze alarak korkusunu yenmişse olabilecek olumsuzluğa karşı Bh'in doğal korumasına girmiş demektir.

Bir gün tam metronun yürüyen merdivenlerine adımımı attım ki, üç kişi manevra yaparak önüme geçti.İki kişi birbiriyle konuşuyor üçüncü şahıs kendilerinden bağımsızmış gibi davranıyor.İlk dikkatimi çeken benim geçişimi beklemeden aceleyle önüme geçmiş olmalarıydı.Derken tek başına basamaklarda duran kişi arkasına dönüp baktı.Benim görüş alanım içinde olduğu için diğer iki kişiye sadece bir bakış baktı.Ve önümdekiler birbirine dahada sokularak görüş alanımı kapattı.Böyle olunca ben garipsedim hatta öyle saflık ki hiç aklıma hırsız olabilecekleri gelmedi.Merakla eğilip baktım ki önünde konuşan iki bayanlardan birinin çantasını bir güzel karıştırıyor bizim tırnakçı.Sert bir sesle "ne yapıyorsun orda,bayan çantanızı karıştırıyor" dediğimde hemen itiraz etti.Ve bunlar acemi değil profesyonel çete.Biraz bağrıştık.Ne bayan nede çevrede bir erkek müdahale bile etmedi.Gözlerimle görüyorum ve bayanın çantası açık olmasına rağmen gıkı çıkmıyor.Neden çünkü korkuyor insanlar.Kim vurduya giderim diye.Böyle kaç tane olay yaşadım ve hiçte saldırıya uğramadım.Aksine hep uyarıldım biri tam çantamı açarken elini yakaladım birde buna rağmen utanmadan itiraz etmelerine hayret ederim.Utanma yok oysa ben böyle bir davranışı bırak ,incitmekten bile rahatsızlık duyarım(Bir farkla;Fazlasıyla incinme limitimi taşırdılarsa incitirim)Öleceğimi bilsem böyle durumda susmam,hakkımı veya başkasının hakkını ararım.Çoğu insana yanlış gelsede.İster aptallık densin ister salaklık doğru bildiğimi yapıyorum.eğer korkuyla titreşerek mıy mıy itiraz ederek "ya kardeş ne yapıyorsun,ayıp değilmi" desem bana kibar davranmayı bırak bıçaklayıp kaçarlar.Hem kertişler bunun arkasındaysa bu onlar için iyi fırsat olmazmıydı.Kimin enerjisi baskınsa netice ona göre seyrini değiştirir.Yeterki o enerjinin gücünü varolana uygun istersen verilecektir.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:03:24  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora 76.o kitabi mutlaka okuyacagim kastetiginiz kitap galaktik insansa mutlaka okuyun.cunku o kitapta bahsedilen 2 tur varligi ruyada gordum.tipkisinin aynisiydi.biri semender gibi digeri 6 parmakli kirmizi gozlu idi.birde ra bilgilerini bidaha okumanizi tavsiye ederim.ra bigilerinin 5.kitabida webde var.llresearch.com olmasi lazim.carla rueckertin websitesi.orda library bolumunden ra material 5 veya the law of one 5 i bulun.birde yukselis kitaplari vardir.4 cilt olmasi lazim.insanlarin uzay gemilerine cekilecegini anlatiyor.bir ruyada gercekten alindim gemiye.cok onemli bir kitap serisidir-akasa yayinevi olmasi lazim.birde hathor bilgileri vardir.birde-olume yakin deneyimler kitaplari vardir.bu kitaplarda cok onemli bilgiler vardir.sonucta ra bilgilerine guvenmenizi tavsiye ederim.ben ra bilgilerinin 4 kitabinida okudum.celiski paradoks benzeri bilgilere rastlamadim.bide ra bilgilerinde anlatigi cogu seyleri hem ruyada hem dunyada rasladim.keske forumdaki biri ra bilgilerinde bir paradoks var desede bende cevaplasam.cok temiz bilgidir.kassopya celselerinde ra bilgilerinin temiz bir temas oldugu bilgisini zaten referans almiyorum cunku kassopya celseleri hakkindaki fikirlerimi biliyorsunuz zaten.kassopyalilarin ra bilgilerine herhangi bir sekilde dil uzatmalarinada katlanamiyorum zaten.kassopyalilarin soylemesine gerek yok ben zaten ra bilgilerinin saf ve temiz bir temas oldugunu biliyorum.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:14:03  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili zer-zivi.kertislerden korkmasaniz bile onlarla ruyada karsilasince dikkatli olun.cunku onlar 4.boyut varliklari ve bizden ustunler.bi ruyada kertisle karsilastim.ben ruyalari bilincli gorurum yani ruyada oldugumu bilirim ve istedigim zaman koparim.suna bir kufur edip uyaniym dedim.lafi cikaramiyorum.zihnimde tutuyor.ben itiyorum lafi o geri itiyor.hangi kufuru edecegimi bile planliyamiyorum cunku zihnimin icine giriyo.5 dakika mucadele ettim.ben lafi itiyom o geri itiyo.inatsa inat dedim.sonunda yendim usturuplu bi kufur ettim ve ruyadan koptum.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:18:16  Show Profile  Reply with Quote
Ama sonuçta korkunuzu yendiğiniz anda etkilerini yitirmişlerdir mutlaka öyle değilmi.Yoksa korksaydınız kim bilir size daha neler yaparlardı....

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:35:13  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Sevgili endsubaşı;
Bencede ra bilgileri şu ana kadar okuduğum kadarıyla en iyilerinden biri.Bilgi anlamında en iyisiydi.Aynı şeyi düşünüyoruz.Kanal bilgilerinde doğruluk payı elbette var olabilir,herşeye gücü yeten Tanrı isterse kanallar aracılığıyla insanlara bilgi veremeyecek kadar aciz değildir.Bununla birlikte sadece rehberlerin verdiği bilgiyi almak ama reiki uyumlamasındada anlatıldığı gibi sorgulamadan sadece rehberlere danışmak vs...Yani bu rehberliği reddediyorum kendime göre pekçok nedenlerden dolayı ama bu sadece benim seçimim.
Bende reiki uygulayıcısıyım bu arada.

İşte bu yaklaşımımdan,sorgularken bilgiyi eksik gördüğüm şeyleri anlatmamdan dolayı da sanırım sanki kanal bilgilerine karşıymışım gibi algılanmam,yanlış anlaşılma ihtimalim çok.Oysa bir bilgiyi sorgularken,açıklamasını istediğimiz bir şeyi sorar ve bunun yanında pek tabi eksik yanlış olabileceğini düşündüğümüz şeyleri sorgularız/sorarız.Bilginin anladığımız,aklımıza yatan kısmını sorgulamak gibi garip birşey yapmayız.Bu durumunda ne yazıkki yanlış anlaşılma olasılığı olabilir.
Ra bilgilerindede anlamadığım şeyler var,yok değil.Hizmet konusunda anlamadığım kendime göre haklı şüpheler var mesela.Umarım Ra da anlamadıklarıma bir açıklama getirebilirim.

Sevgili tgur un önerdiği kitabı okumaktan bahsediyordum endsubaşı.
Sizin önerdiğiniz kitabıda okurum ve rüyalarınızı anlatmanız ve yeniden yazmanız beni sevindirdi.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için.

Edited by - pandora76 on 05/02/2009 01:26:36
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:44:00  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili zer-zivi.ben zaten ruyada negatiflerden korkmam.sadece ruya bitmesin uzasinki bi&şeyler ogreneyim derdindeyim.genelde negatiflerle ruyada karsilasirsaniz ortam biraz karanlikdir.isik azdir.ama genede onlari gorursunuz.bazende isik cok cok az olur hatta karanlik olur o ortamda negatifle karsilasirsaniz hissedersiniz veya cok az bi gorme olur isiksizlik nedeniyle.o durumda hemen ruyadan ayrilin cunku zarar verebilirler.nedense negatiflerle karsilasinca ortam az isikli veya karanlik oluyo.pozitiflerle karsilasirsaniz ortam cok aydinlik ve net olur.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:51:27  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Bende zer-zivi gibi düşünüyorum bu arada.Hiçbir varlığın bana ben izin vermedikçe zarar verebileceğini düşünmedim hiç.Özgür irade yasasıyla bağdaştıramıyorum.
Aslında "korku" bizden kendisinden korkmamamızdan korkar.Birşeyden korkuyorsan,ona inanıyorsun demektir ve inanıyorsan,onu gerçekleştirebilirsin.

Herhangi birşeyden korktukça,o korktuğumuz şeye daha fazla ilgimizi veririz.Dikkat noktamız neyin üzerinde ise,onuda yaratmaya başlarız.Çekim yasası bunu söyler.
Ama siz rüyalarınızda bu varlıklardan korkmayarak,zaten onların size zarar vermesine mani olmuş olursunuz bence.

Ama bakın aklıma şöyle birşey geldi.Bir bilgi var kanal bilgileriyle alakalı olmayana.Belki düşünürsünüz.
Astrolojide 12.evi güçlü olanlar,güçlü algılamalara sahip olabilirler.Kollektif bilinçdışıdır bu ev teması.Geleceği işaret eden rüyalar,nazar,evrendeki pek çok sıkıntı ve mutluluğu ve evrendeki pekçokşeyi hissettirebilen ev.

Edited by - on
Go to Top of Page

zer-zivi
Elmas

Turkey
953 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:54:36  Show Profile  Reply with Quote
Işıklı rüyalarım çok fazla değil.Ama rüyalarımdan bir tanesini anlatayım:) Annem babam hayattan emekli olmuşlar:) ve ben rüyamda bedenimden çıktım.Çocuklar gibi bir neşe var ve karanlık bir ortam.Kendimi görmek istedim ama başaramadım ve top nasıl zıplar öyle zıplamaya başladım.Sonra anneme,babama,ağbime seslendim.Onları çok özlediğimi söyleyerek gelmeleri için bağırıyordum.kimse gelmeyince hıçkıra hıçkıra ağladım birden evimin duvarından bir kapı açıldı.Annem gelmişti.Annem hiç konuşmuyordu ve ben sürekli konuşuyordum.Epey gecenin karanlığında yol gittik ve bir yokuşa geldik.Anneme "benim ruhum ancak buraya kadar gelebiliyor anne burdan ötesine gidemem dedim" Annemle öpüşüp vedalaştık annem yokuş aşşağı gitti.Bu rüyanın ardından ben yirmi gün hasta yattım.Annem babam öldükten sonra rüyasında çok sık görmüştü.sürekli annemi almaya geliyor ama annem bu rüyada bile bilinçli gitmiyor.Bizede diyorduki sakın rüyanızda ölen birinin ardından gitmeyin:)Gerçektende ölenin ardından gidilirse kişi ölebilir buna inandım gördüğüm rüyadan sonra.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  01:05:32  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora 76.ra bilgilerinde anlamadiginiz seyleri bana yazin yardimci oliym.ben ra bilgilerini 1995/1999 arasi okudum.su anda bende kitap yok ama ezberlemistim yardimci olurum.baskalarina hizmet ve kendine hizmet konusunumu tam anlamadiniz.o zaman negatif enerjinin eski caglardan baslayalim.ilk caglarda kabileler vardi.bazisi avci bazisi ciftci idi.avci kabileler hayvan oldurmenin tecrubesiyle cifcilere saldiralim hem topraklarini alalim hem onlari esir edelim gibi bir dusunce gelisti.iste negatif enerjinin ortaya cikisi.gunumuzde ise negatif enerjinin yansimasi zengin fakir kutuplasmasinda yatar.negatif varlik baskalarini kendi hizmetinde kullanir.yani enerjiyi kendinde toplar.enerji nedir-para-insanlarin emegi-mal-mulk-bina-fabrika v.s..bu enerjilerden kimde cok varsa o denli negatif kutuplasir.insanin aklindaki perde hirs yaratir.genelde negatif varliklar spirituel-metafizik calisma yapmazlar.daha cok fabrika-daha cok para-daha cok ev-mal mulk hirsiyle yanip tutusurlar.sevgi ve isikla.dunyadaki negatif varliklar negatiflikde 100 de 95 oranini yakalarsalar negatif olarak 4.boyuta gecerler ve gelecekte reptilianlara katilabilirler.negatif olarak üst boyuta gecmek cok zordur ve cok az kisi bunu basarir.negatif egilimli olup ta 100 de 95 oranini bulamayan negatif ise 3.boyutta kalir ve tekrar bedenlenir.reenkarnasyon dongusune girer.dunyadaki negatifler genelde evlidir ve cocuklari vardir.cocuk bakmak buyutmek ve hayir isleri bir miktar sevap getirir ve negatif varlik 95 oranini yakalayamaz ve donguye girer.3.boyutta kalan bir varlik ise 3 kere 25000 yillik dongulere girer ve cok zaman kaybeder.negatif olarak yukselmek icin cok negatif olmak gereklidir.pozitif olarak yukselmek kolaydir.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  01:09:24  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Endubasi,

Yazılarınızı şimdi okudum.

Şunu sormak istiyorum: Vucudunuzun herhangi bir yerinde "implant" olmasından şüphelendiğiniz, bir yara veya bir iz oluştu mu? Yani rüyalardan sonra.

Sevgilerimle...

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  01:21:55  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Çok sağolun sevgili endsubaşı.Sizin bilgilerinizi paylaşmakta samimi olduğunuzu biliyordum.
Aslında benim için biraz daha karmaşık birşey hizmet konusu.Burada bu kadarıyla şu an için tam olarak ifade edemiyeceğimi zannettiğim birşey değil anlamadıklarım.Kitapların tamamı bittiğinde belki ve zamanla daha çok paylaşımımız olur umarım.Ben herşeyi çok fazla irdeliyorum o da var tabi.
Sevgiler.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 05/02/2009 :  01:27:24  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.iz gibi seyler oldu ruyadan sonra.bir ruyada bir kizla arkadas oldum.10 tane erkek kisi geldi cevremizde yuvarlak oldular elele tutusdular.negatif bir ayin yada buyu gibi birsey yaptilar.basima kotu bisey geldigini hissettim ve uyandim.bedenimi inceledimki beyaz izler vardi.sonradan ogrendimki bu izlere-gumus lekeler denirmis ve ra bilgilerinin webdeki 5.kitabinda bu konuyu anlatiyor.bide 1 ay once bi ruya gordum.dans yerinde bir kizla arkadas oldum.biraz gezdik dans ettik sonra bir yere gittik.baya uzun bir sureki 10 dakika el ele tutusup oturduk.kiz o anda insan seklinde reptiliana donusmustu.derisinin yesil ve yilan derisi gibi olmasi disinda tamamen guzel bir kizdi.aslinda reptilianlari sevmeme ama kaderime girdin uyarsin bana dedim.kiz devamli arkaya bakma giderim bak beni kaybedersin ruyada cok meraklisin ya bizleri gormeye diyodu.o kadar cok tekrarladiki arkaya bakma giderim bende gidersen git hint kumasimisin dedim.bi anda donup arkaya baktimki polis tipli bir adam elinde siringa-iyne ile enseme bisey yapmaya calisiyo.baktimki bir tuhaflik varhemen uyandim.belkide o dedigin implantlardan falan enseme yerlestireceklerdi.bi kerede eski bir ruyada griler tarafindan kacirildigimi gordum.bir ufonun icinde bir masaya yatirmisler biseyler yapiyolardi.5 tane gri vardi.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 05/02/2009 :  01:33:24  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Endubasi,

Sizin özgür iradenizi/rızanızı almak için astral bedenizi incelerken veya işlem yaparlarken size güzel gelecek hayaller veririler. Dolayısı ile bu tuzaktır. Yani içinde cinsellik var ise, rüyada ve gemi v.s bilin ki sizin rızanızı almak için bir oyundur bu.

İrade gösterip ret etmeniz gerekir. Yani size hoşunuza gidecek hayaller yükleyebilirler ve buna kanmayın derim. Anlatabildim mi bilmiyorum:))

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  02:02:05  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Yada şöyle birşey var sanırım.Onların özgür iradeleriyle saldırma özgürlükleri varsa bile,biz korkmadığımız sürece,bize birşey yapamazlar.
Bu anlatacağım şey lütfen yanlış anlaşılmasın çünkü benim için önemli olabilecek bir bilgi olabilir.Sadece anlatmaya çalışıyorum.

Reiki uyumlamasında negatif varlıklarada açık olabileceğimiz söylenmişti fakat ben bu konuyu düşünmedim bile.Negatif varlıklara kesin bir şekilde inanmıyordum çünkü o zamanlar.
Söylendiği üzere,reiki rehberimle iletişimde kurmadım çünkü onada inanmıyordum:)
Benim için reiki bir deneme yanılma idi ve reiki uygulamama karşın böyle birşeyin varlığına inanmamda uzun bir zaman almıştı deneyimlediklerimle.

Ben negatiflere hiç inanmadığım için bu konuya dikkatimide vermedim.Dolayısıyla negatiflerin bana saldırabilecekleri gibi bir "korkuyuda"yaşamadım.Sadece arasıra bana sürekli olarak ufolardan bahseden arkadaşım sayesinde biraz korkuya kapılmıştım ama geçici bir süreydi.
Sadece reiki uyguladım,reiki uygulayıcılarının negatiflerin saldırılara açık olacağı söylenmişti ama ben hiçbirzaman herhangi bir varlığın saldırısıyla karşılaşmadım.
Benim inancım şuki,korkuyor olsaydım yada varolduklarına herhangi bir şekilde inansa idim,bende varlıkların saldırılarıyla karşılaşabilirdim.İnancım bu korkuyu gerçeğe dönüştürecekti.Yani varlıklar "özgür irade yasasının" verdiği izinle bana saldırabilme özgürlüğüne sahip olsalar dahi,ben onlardan "korkmayarak",bana zarar vermelerine izin vermemiş oluyorum.Korkarak,onların bana zarar vermelerine/vermemelerine izin verme özgürlüğüm var.

Bir insan karanlıktan korkuyor ise,onu karanlık bir odaya kapatın.Ne olur?Bir süre o insan için korkunçtur.Tüm korkuları hep birden üzerine gelir fakat karanlığa alıştıktan sonra(tabi hala delirmemişse korkudan:))tüm korkuları dağılır.Bunu karanlıktan korkan bir insana yapın ve gözlemleyin.Mantığı çok basittir.Korku üzerine gidilince kaçar.

Belki bir varlık bana saldırsaydı bile ,korkmadığımı gördüğünde bana birşey yapamayacaktı.
Ayrıca...Herşey sadece Oise eğer,onun olduğu yerden baktığımızda,herşey,o negatif varlıklar bile O,dolayısıyla biz,yani bizim biryanımız ,inandığımız şey,zihnin oyunu değilmi?
O zaman biz kendimizdenmi korkacağız gibi birşey çıkıyor ortaya bütünden bakılınca.Yani bütünden bakarsak,korkacak birşey kalmıyor.

Edited by - pandora76 on 05/02/2009 02:21:04
Go to Top of Page

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 05/02/2009 :  02:31:30  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pandora76

Bende zer-zivi gibi düşünüyorum bu arada.Hiçbir varlığın bana ben izin vermedikçe zarar verebileceğini düşünmedim hiç.Özgür irade yasasıyla bağdaştıramıyorum.

Öyleyse ben size bir senaryo çizeyim. Diyelim yakın bir zamanda ABD ya da başka bir Dünyalı güç bir gezegende yaşam buldu. Primitif , hümanoid canlılar var(ya da farklı olsun, tamamen örnek). Hatta biraz daha süsleyelim gezegenin çok verimli de doğal kaynakları var, altın, platin, uranyum vs vs.. Hmm şimdi siz şöyle mi söylüyorsunuz, bunu keşfi yapanlar evrensel özgür irade yasasından yola çıkarak tıpış tıpış yollarına giderler, bir müdahele de bulunmazlar (aynen kendi gezegenimizde birbirimize, güçlünün zayıfa, dahası hepimizin hayvanlara yaptığı gibi).
Bence özgür irade yasasını kavramanın da pozitif yönde ve zorlu bir tekamül sonucu erişilebilecek bir şey olduğunu gözden kaçırıyoruz.
Haa, tabii ki kaynaklandığımız öze ve bunun bizi koruyacağına inanç iyi bir şey, ben de böyleyim. Ama sanıyorum hiç bir şeyi karşılıksız kazanamıyoruz, bilginin desteklemediği "korunuyorum" duygusu Hansel ve Gretel in hapsoldukları kurabiyeden yapılma ev gibi. Bu yüzden bilgi korur diyorlar.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  02:36:29  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Korkmadıkça bana hiçbirzaman hiçbir varlığın zarar veremeyeceğine dair "inancım",bilgim beni bugüne kadar daima korudu ve ben hiçbir varlığın saldırısına uğramadım.
Sizinde söylediğiniz gibi:Bilgi korur.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 05/02/2009 :  02:44:50  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Şuda var tabi.Belkide sizden farklı şeylerden bahsediyoruz aslında yada tam ifade edememişim.

Pek çokbilim kurgu filminde uzaylıların dünyayı istila etmesi konu edilir.Neden olmasın?Bizden daha fazla gelişmiş bir gezegenin canlıları,dünyayı zengin teknolojileriyle istila edemezmi?

Ama benim inancım o durki,hiçbir varlık ben izin vermediğim sürece beynime girerek saldıramaz çünkü bilgim beni korur.

Edited by - on
Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum © 2004 Budur.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.04
Google

Web www.budur.com
Detayonline Gizli
Gerçekler
oyun komedi sohbet
Visitor Counter by Digits