Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Gizem ve Varoluş
 Ruhsal Kanal Bilgileri
 Genel Kanal Bilgileri Tartışmaları
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 01/02/2009 :  19:35:39  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili kurby.tanriyi ve kutsal kitaplari kabul etmeyen kisilerin oldugu bir forumda uzaylilarla hangi bilgileri paylast&ıg&ım&ı ac&ıklamam.kassopya bilgileri nasil bir bilgi ise kuranda incilde ra bilgileride butun kanal bilgileride oyle degerli bilgilerdir.kasspya bilgilerinde nasil onemli bazi seyler goruyosan kurandada gorursun.kuranda dunyad&ıs&ı yasam cin-dabbe ve baska seyler olarakda gecer.ayrica melekler-basmelekler-allah-yuce meclis de dunyadisi varliklardir.yani dunyad&ıs&ı yasam kuran&ı-kermde vardir.

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 01/02/2009 :  19:39:44  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Teşekkür ediyorum, sevgili Endsubaşi.Siz bilirsiniz?

Sevgiyle..

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 01/02/2009 :  19:48:38  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Posted - 01/02/2009 : 19:19:19

Yukarıdaki mesajıma cevap vermemek sizin özgür iradenize kalmıştır, sevgili endubasi. Ancak siz bana cevap vermeyerek; benden veya Kasyopya Celseleri' n den ilham, bilgi, gerçek bilgiler (yüzde yüz olamaz diyorum ayrıca) aldığama inan kişilere, yani bana ve bir avuç kişiye, sorular soruyor sunuz. Dikkate alınmadığınızı ima ediyorsunuz. Tartışmak istiyor sunuz.

Sevgili endubasi, siz bana cevap vermediğiniz sürece ben size nasıl cevap verebilirim? Bu format tartışma, bilgilenme formatı olamaz. Bu sadece "duvara yazı yaz kaç" formatı olur. Bu sadece "benim dediğim dedik" formatı olur. Bunun ne size ne de bana faydası olmaz.

Bilgilerin tartışılmasını istiyorsanız "Turan Dursun'un" "Kullateyn" adlı eserini okumanızı tavsiye ediyorum. Ama pozitiflik adına, ışık adına, sevgi adına, benim "yaşama hakkıma" saygınızı görmek istemiştim sadece, yukarıdaki sorularım ile. Tartışalım ancak ne ile, kim ile, ne için , neden tartıştığımı bilmek istiyorum.

Sonsuz Ve Tek Olan Bir'in Işığı Üzerinizde Olsun!

Edited by - Tiversonus on 01/02/2009 19:54:36
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 01/02/2009 :  19:56:35  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote

Yukarıdaki mesajıma cevap vermemek sizin özgür iradenize kalmıştır, sevgili endubasi. Ancak siz bana cevap vermeyerek; benden veya Kasyopya Celseleri' n den ilham, bilgi, gerçek bilgiler (yüzde yüz olamaz diyorum ayrıca) aldığama inan kişilere, yani bana ve bir avuç kişiye, sorular soruyor sunuz. Dikkate alınmadığınızı ima ediyorsunuz. Tartışmak istiyor sunuz.

Sevgili endubasi, siz bana cevap vermediğiniz sürece ben size nasıl cevap verebilirim? Bu format tartışma, bilgilenme formatı olamaz. Bu sadece "duvara yazı yaz kaç" formatı olur. Bu sadece "benim dediğim dedik" formatı olur. Bunun ne size ne de bana faydası olmaz.

Bilgilerin tartışılmasını istiyorsanız "Turan Dursun'un" "Kullateyn" adlı eserini okumanızı tavsiye ediyorum. Ama pozitiflik adına, ışık adına, sevgi adına, benim "yaşama hakkıma" saygınızı görmek istemiştim sadece, yukarıdaki sorularım ile. Tartışalım ancak ne ile, kim ile, ne için , neden tartıştığımı bilmek istiyorum.

Not: Tekrardan dolayı özür diliyorum, ama başka şansım da yok!!!

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 01/02/2009 :  20:08:20  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Ender bey, sizinle özel yazışmak isteseydim, inanın size ulaşırdım.Ancak bu konuları paylaşma mekanım budur.com'dur.Paylaşmak istiyorsanız buyrun, aksi halde size bu son yazımdır.

Rüyalara gelince, ben de birçok kez burada rüyalarımı hatta yaşadığım anlamsız bulduğum şeyleri paylaştım, tiye alan da oldu, ciddiye alanlarda.Bazı yazılarımı şaşkınlık/kafa karışıklığı ile okuyanlar oldu, hiç düşündünüz mü ki, bazen kafa karışıklığı iyidir, karışıklık yasası uyarınca.

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 01/02/2009 :  21:32:21  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Sevgili arkadaşlar,cici ve tüka celseler olarak ayırmaya çalşıldığına göre, şimdi bir göz atalım.Hiçbir kanal bilgisinin %100 doğruluğuna inanmıyorum.O ya da bu kanal bilgisini aklama çabası içinde de değilim.Ancak Ra en güvenelir denildiği için ve Ra da verilen bir bilgi uyarınca Kasyopyalılara cephe alındığı için, bu sorgulamaya yeni bir boyut kazandırmak istiyorum.
---------------------------------------------------
RA 11. CELSE

"SORU: Bu varlıklar arasında, gezegenimiz tarihi boyunca tanınan,
isimleri bilinenler varlıklar da var mı?

RA: Birkaç isim verebiliriz. Bir tanesi Taraş Bulba, bir diğeri Cengiz Han, biri de Rasputin adıyla bilinmektedir.

SORU: Bunu nasıl başardılar? Bunu elde etmek için ne yaptılar?

RA: Bu varlıkların üçü de sonsuz zekânın girişine ulaşmak
için insanın çeşitli merkezlerinin enerji akımının kullanılmasıyla
ilgili Atlantisliler'e ait idrake -bellekleri yoluyla- ermişlerdi.

SORU: Bu yolla onlar bizim sihir(büyü) adını verdiğimiz şeyi
mi yapıyorlardı? Onlar enkarne iken paranormal şeyler yapabiliyorlar
mıydı?

RA: Evet. Adı geçen ilk iki varlık yeteneğinin pek azını bilinçli
olarak kullanırdı. Bütün güçleriyle tek bir konuya eğilmişlerdi:
Kendine hizmet... Bu giriş kapısına ulaşabilmek
için kişisel çabalarını sonuna kadar zorlamışlardı. Üçüncü
varlık ise bilinçli bir usta idi ve o da kendine hizmet için hiçbir
çabadan kaçınmazdı.

SORU: Bu üç varlık şimdi nerede bulunuyor?

RA: Bu varlıklar şimdi dördüncü boyutta bulunuyorlar. Bundan
dolayı uzay/zaman sürekliliği sizinkiyle tutmaz. Her birinin
uzay/zaman yeri (koordinatları) yaklaşık olarak saptansa
bile bir anlam ifade etmez. Bunların her biri Bir'in
Yasası'nın idrakinin -kendine hizmet yoluyla- arayışına tahsis
edilmiş bir dördüncü yoğunluk gezegeni seçti. Bir tanesi
sizin Orion grubu diye bildiğiniz grupta, biri sizin Cassiopea
grubu(Koltuk Takımyıldızı) diye bildiğiniz grupta, biri de
Güney İstavrozu grubunda.
Bu yer saptamaları tatmin edici
değil ama, bu idraki size iletebilmek için gerekli olan geometrik
hesapları ifade edecek sözcük hazinesine sahip değiliz"

-------------------------------------------------------------

Bu bilgiye dayanarak Kaskopyalılara gelen dalıyor.:))Şimdi verilen üç isme bir bakalım:

İlk isim, Taras Bulba.

Taras Bulba hakkında bir araştırma yaptığınızda önünüze ilginç bir şey çıkıyor.
Kitap adı = Taras Bulba
Yazarı = Nikolay Vasilyeviç Gogol

Oooooo! Gogol'un yaşamayan bir kitap kahramanı!Hem de 4B KH de, oldukça ilginç!Kasyopyalılar hiç kendilerini Taras olarak tanıttılar mı ki?(İncele!)

Diğer isime gelelim:Cengiz Han

Moğol Börçigin ailesinden siyasetçi, asker ve han. Moğol kabilelerini buyruğu altında birleştirerek Moğol İmparatorluğu'nu (1206-1368) kurmuştur.

Cengiz Han'ın Asya'yı birleştirmesiyle sınırlar ve gümrükler kalkmış, Asya'daki iktisadi yapı değişmiştir. Halklar arası ticaret artmıştır.

Hem Asya hem de Avrupa'daki sınırları sayesinde iki kıta arasında bilgi ve tecrübe akışını, kısa bir sürede olsa, sağlamıştır.Ayrıca Hıristiyan ve Müslümanlar arasındaki düşmanlığın gene kısa süreliğine olsada azalmasını sebep olmuştur.

En son verilen isim, Rasputin.(Fotografını görmelisiniz, korkunç bir görüntüye sahip, aynaya bakmıyor sanırım hiç!:))

Kendisi bir din adamı, Çarlık Rusyasında şifa gücü ile meşhur.Çar'ın işine fazlaca müdahale etmesi sonucu önce zehirlenmiş, olmamış, kafasına kursun sıkılmış ve işi şansa bırakmamak için boğularak öldürülmüş.Vay bee, kediye bile yapılmaz bu işlem.

Şimdi, suyunu çıkararak irdelemeye kalkarsak daha neler çıkar kimbilir!Tüm verilen bilgileri yatıralım, keselim, bölelim, araştıralım, buna varım.Buna her zaman varım, hatta suyunu çıkarıp, darma duman edelim.Ancak, her an uyanık olalım.:)))

NOT:Aklıma takılan bir şey daha, yine Ra'nın 11. celsesinde Tesla ile ilgili bir sorunun cevabı sırasında teypte meydana gelen arıza ve cevabın kaydedilememiş olması.
Uyanık olacağım derken, paranoyaya doğru yelken açıyorum herhalde!:(((

Edited by - kurby on 01/02/2009 22:39:09
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 01/02/2009 :  22:16:02  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Sevgili dost tgur, yardımınız çok teşekkür ederim.Geçmiş yaşamlarımı öğrenebilmek için hipnozu düşündüm ama açıkçası cesaret edemedim.Beni affedin,yanlış anlamayınız lütfen,bütün hipnoz seansları için geçerli demiyorum ama hipnoz sırasında bazen,aslında geçmiş yaşamlar değilde,bilinçaltındaki başka birşeylerin de ortaya çıkması mümkün olabilirmi diyede düşünmüyor değilim.
Mesela bazen uyumadan önce ne düşündüysem,onu görürüm rüyamda ama çoğu zamanda uyumadan önce düşündüğüm şeyleri değil başka şeyler görürüm.
Hipnozdada buna benzer birşey olabilirmi zaman zaman?Aslında çok ama çok merak ediyorum ve biri hipnozla geçmiş yaşamlarına indiğinde,bunu anlatırken görebilmeyi çok isterdim,kendim cesaret edemesemde:)

Ra bilgilerin 13.celseden:
Soru:Bir in yasasını verme hizmetini genelde nasıl yerine getiriyorsunuz?Son 2300 yıldır bunu nasıl yaptınız?Bunu dünyalı insanlara nasıl verdiniz?

Ra:Genellikle şimdiki gibi medyumlar kullanırız ama bu medyumlar,çoğu durumda,rüyalar ve vizyonlarla ilham aldıklarını,aydınlatıldıklarını hissederler,bizim kimliğimizin yada varlığımızın bilinçli olarak farkına varmazlar.Sizin grubunuz,böyle bir teması tanıyabilecek şekilde,üzerinde durularak eğitilmiştir.Bunun sonucu olarakda bu bilgilerin odaksal yada titreşimsel kaynağını fark edebilirsiniz.

Sevgili Endsubaşının rüyalarına değinmesinin belkide haklı bir nedeni var ve belkide doğru,önemli birşeyi anlatıyor.Yani en azından Ra bilgilerine göre bu olabilirmiş.Eğer Ra bilgileri en güvenilir kaynak ise,Ra yı referans alırsak,Endsubaşının anlattıklarının ciddiyeti üzerindede düşünmek gerekebilir.

8.boyutu ve bu farklılığı bende düşünmüştüm ve anlamamıştım.

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 01/02/2009 :  22:20:00  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Bu arada tgur...Geçmiş yaşamlarınızdaki rollerinizi anlatmanızı çok isterdim.Tabi dilerseniz eğer,ben dinlemekten zevk alırım.
Sevgiyli kalın.

Edited by - pandora76 on 01/02/2009 22:23:10
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 01/02/2009 :  23:08:41  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Gezgin Tesla Sapar

RA: Nikola adıyla bilinen varlık bilgilerini Konfederasyon kaynaklarından alıyordu. Bu kaynaklar, bu son derece pozitif eğilimli, sizin deyiminizle melek gibi varlığın, diğer varlıkların yaşamlarını iyileştirecek şeyler yapması için ona yardım ettiler. Ama ne yazık ki, birçok Gezgin gibi, üçüncü yoğunluk derecesinin titreşimsel sapmaları bu varlığın da diğer hemcinslerini algılayışını son derece saptırmış ve bozmuştu. Onun için görevi tam anlamıyla yerine getiremedi ve bunun sonucunda da amaçlarından saptı.

Raa (2, s.159)

"Gezginler" taşıdığı ruhsal özelliklerden dolayı daha "hassas" oluyorlar diyebiliriz herhalde!

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 01/02/2009 :  23:57:30  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili bozadi.webdeki ara&şt&ırmam sonucu cassopya bilgilerini alan medyum laura knight-jadczyk in bazi yazilarina ulastim.burda laura cassopyalilarin yalan bilgiler verdigini ve yalanlarina temas suresince devam ettiklerini ve laura y&ı toplumda ve dunyadisi yasam arastiricilarin gozunde kucuk dusurduklerini soyluyor.bunu ben soylemiyorum laura knight-jadczyk ac&ıkl&ıyor.bazi yazilari soyle-Who are the Cassiopaeans?
(part II – a personal reflection)

By Vincent Bridges
© 2003

I suppose I should be flattered. To be the object of someone’s obsession is in a way flattering, right up until the moment when the obsessed fan becomes a stalking killer.

For the last couple of years, I have been the object of a whole cult’s obsession, and it has been anything but flattering, to all involved. The Cassiopaeans have made me their primary target and their evil “psychopath” of choice. Their whole mythology rests on the fact that I am some kind of alien reaction machine sent to destroy their work. And if not that, then for sure a cointellpro agent of some kind… This, as I said, has become something of an article of faith within the cult, a fact that is funny in a darkly comic way.

To judge from their denouncement of me, my character, my mental state and so on, one might supposed that I had done some truly heinous thing to these people for them to be so hell-bent on making me into a villain. And yet, as one wades through page after page of hyper-inflated and heavily plagiarised text, one finds that I did nothing to them at all, Didn’t steal any of their money, wreck their cars, steal their furniture, beat them up, or do any “psychopathic” thing at all, Yet, I am labelled a psychopath at every turn.

My “crime,” other than a small mistake in a five-year-old bio blurb for a radio show that went off the air three years ago, was trying to be heard. If I had only gone away when dismissed, none of this would have happened, is the story they try to fly in the official version. So, if I challenge the all-mighty queen of the Cassiopaeans, then I am an evil “psychopath.” Once I was identified as a non-human “Organic Portal” then any sort of harassment and defamation was permiss

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:00:39  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili bozadi.kassopya experimentes temaslar&ın&ı alan medyum laura knight-jadczyk yaz&ılar&ına devam ediyor-And so it became a moral act for members of the cult to assassinate my character, by any means necessary. The Cassiopaeans told outright lies, wrote letters from supposedly official members of their “Foundation,” misrepresented themselves to universities, magazines and other friends, neighbours and employers in an attempt to get anything they could on me, and then use what they found to completely discredit me. Even with all that work, they didn’t find anything more heinous than a mistake on a single bio blurb.

But that didn’t stop them from continuing to repeat their lies. Here’s one example:
“At the same time, a former group member, an English teacher at the University of Wisconsin, had been researching Mr. Bridges credentials through the databases available to the university where she is employed. She discovered that Mr. Bridges had none of the credits he claimed. She attempted to find references to his early work. She found none. Looking for his name among the publications he had listed in his publishing credits, nothing was found under the name Vincent Bridges.”

The truth, as reported by the individual in question, Dr. Terri Burns, is quite different:
“In any case, my “research” did not show that Vincent’s publishing

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:02:59  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili bozadi-kassopya dunyad&ıs&ı temas&ın&ı alan medyum laura knight-jadczyk-devam ediyo-credentials were false. They showed that he had written far more than he’d claimed to… What Laura has done in the sentence where she mentions me is seize upon the one “credit” problem I did find, from an old bio, and run with it for going onto ten months, while ignoring all “research”–basically, all the rest of what anyone found–that showed Vincent has many publishing credentials. When I and others - including Vincent himself - provided information about his publications she did not change any of her statements.”

But, to the Cassiopaeans, none of this matters: “As it happened, based on the information provided by Mr. Bridges, the to-date return on his claims and credentials from the various parties contacted has been 100 percent negative.” Is she just flat out lying? Apparently so…

And so the expose went on and on, from one “deception” to another. Never mind that the deception was coming from the Cassiopaeans… And even though several of my friends from that era contacted them and attempted to set the record straight, on my college career and on other points, they refused to retract anything. Even when they deceived the University of South Carolina to get my college transcript, they only published part of it, and pretended that even though it verified my story, I was somehow still a liar and a fraud.

The best part of their expose is where they took my unpublished

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:08:47  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili bozadi-bunlar&ı ben soylemiyorum cassopya temaslarini alan medyum soyluyor.medyum laura knight-jadczyk kassopya dunyad&ıs&ı varliklarinin kendisine yalan ve yanlis ve paradoksal bilgiler verdiklerini ve temaslar boyuncada bu yalan bilgilerine devam ettiklerini soyluyor.bana inanmasan bile lauraya inanirsin herhalde.novel, I Was the Devil’s Probation Officer, as fact and then wrote to various folks trying to prove I was lying. The response from such people as Michael Aquino was unintentionally hilarious. One fellow even commented that it must be fiction! Yet, still the expose ground on…

In the end, after thousands of words, they could find nothing. Like Bush in Iraq, there is no smoking gun because there never was one. They claim I’m a psychopath, yet can’t point to anything that suggests such a conclusion is in any way warranted. They claim I am some kind of COINTELLPRO agent, yet present not one single shred of anything even faintly resembling evidence that I have any kind of background in or connection to any kind of official, or unofficial, intelligence agency or organization. Why? Because I’m not a psychopath, and I’m certainly not an agent of anything, period.

Like I said obsession is a scary thing…

*
*
Pages
o Channelling and the Queen of De Nile
o About
o Adventures in Pathology
o COINTELPRO: A Rebuttal
o Comments on “Reader’s Comments”
o Contact
o Grand Master Channel of the Cassiopaean Apocalypse
o Laura Knight Jadczyk talks to reptilian space aliens on a ouija board.
o LKJ and Psychopathology
o LKJ, Jay Weidner And the Cassiopaeans
o Open Letter to Ark & Laura re: The Returned CD
o Ouiji Alien Alert
o Sex, Lies and Ouiji Boards
o Spy vs. Spy
o Stop the Madness, Now!
o That Old STS Taste for Negative Emotions
o The Art of Character Assassination in Cyberspace
o The Burns Letter
o The Case Evidence
o The Great Cassiopaean Conspiracy Delusion
o The Petty Tyrant Revealed
o The Raffle Scam of the Millennium Revealed
o The Universal Seducation Incident
o When is a Spade a Spade, and not a Garden Implement?
o Who are The Cassiopaeans?
o Who are the Cassiopaeans? Part 2
*
Archives
o July 2008
*
Categories
o Cult Stories (1)
*
Blogroll
o Development Blog
o Documentation
o Plugins
o Suggest Ideas
o Support Forum
o Themes
o WordPress Planet
*
Parody Cartoon

It Came From Cassiopeia
*
Parody Sites

Version 1
Version 2
*
Meta
o Login
o Valid XHTML
o XFN
o WordPress

Cassiopaea Cult is proudly powered by WordPr

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:15:16  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Endubasi, web deki araştırmam sonucu elde ettiğim senin "resmini" buraya koyarım. Ne diyorsunuz?

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:22:15  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili bozadi.spirituel-metafizik-dunyadisi yasam konusuyla ilgilenenlerin sorgulamalari gereken en onemli olay gelen kanal bilgilerinin saf-temiz-dogru olmasidir.bu mantikla ve arastirmayla olur.gelen her bilgiyi dogru kabul edersek o zaman akil nerde mantik nerede.dunyada 100 lerce medyumik temas kurulmus ve 100 lerce dunyad&ıs&ı medyumik kanal bilgisi gelmistir.bu gelen bilgilerden bazilari gercege yakin bazilari ise gercekten uzak ve kafa karistirmaya yonelik bilgilerdir.kuranda dunyadisi bir temastir ama tanrinin ceza olarak insanlari atesler yanan bir cehennemde yakacagi bilgisine muslumanlarin 100 de kaci inanir.pek cok kisi cehennem olayina inanmiyo.neden mantiklarina ters geliyo.kuran gibi muslumanlarca allah bilgisi kabul edilen bir kitapta gene muslumanlarin pek cogu cehennem bilgisine inanmiyosa kassopya temasi gibi bir kaynagin anlattigi paradoksal-yalan yanlis seylere insanlarimiz hic inanmaz.

Edited by - on
Go to Top of Page

owi
Elmas

Turkey
302 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:26:31  Show Profile  Visit owi's Homepage  Reply with Quote
Efenfim, bireyleri amacini asmis olabilecek tartismalarla karsi karsiya getirdigine bakarsak kasyopya bilgilerinin kaynagi ve amaci konusunda belki bir miktar fikir sahibi olabiliriz ( su an icin ).( Ra icin pek boyle olmadi saniyorum )
Diger yandan daha once de kendi adima belirtmistim; eger 300 bin yillik negatif bir manupilasyondan sozediliyorsa, halihazirda 3.yogunluk idrak kapasitemizle yorumlamaya calisiyorsak ve rolatif oldugunu dusundugumuz bir yasami suruyorsak
ve de dulitenin realitesinde varsak ve sonucta hersey BIR ise, tartistigimiz gercek ne ola ki.
Aydinliksa Karanligin savasi, hep dogrularla suslenmemismidir yalanlar dostlar.( dezenformasyon )
Paylasacaksak ISIGI sevgiyi taclandiralim kabullenisle.
KH BH adini bilince neye yaradi dualite.Hizmet ediyorum ben oylemi herkese size..adini bilerek, bilincte yarattigi katkiyi ve katkisizligi bilerek ve boylece safligini yitirerek.
Hic bilmezdim ben beni, yaparken hizmeti, ben diye ( BH diye ).
Simdi biliyorum beni safligini yitirmis hizmeti..
Sen KH ben BH ( ! )..Yazdik mi altinada BIR'i sevgiyle, oldu sana cakma BH.
Biliyorum ya ortalamanin uzerindeyim,yasayi uygularim,vermeden almam hazira konmam,
ben BH sen KH.
Ama aslinda BIR'iz degil mi ben Tanri sen Adem!
Isigin Sevgisiyle..

Edited by - owi on 02/02/2009 03:03:46
Go to Top of Page

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:34:19  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
Yapıştırdığınız alıntılar Laura'ya değil Vincent Bridges' e ait. Zaten alıntınızın başında da by Vincent Bridges diye duruyor, kafa karıştıracaksınız bari o kısmı çıkarsaydınız : )

Vincent Bridges Laura ile davalı olan bir kimse. sanırım kaybetti davayı. Davanın sebebi de şu : 1999 yılında Vincent Bridges Laura ile temasa geçip, çalışmalarıyla ilgilendiğini ve bir kitap yazdığını filan söylüyor, Laura da külliyatlı bir bilgi paylaşımında bulunuyor Vincent Bridges le. Ama Vincent Bridges tüm telif meselelerini ve Laura yı atlatıp izinsiz yayımlamaması gereken şeyleri yayımlıyor. Ve Laura da ilgili şahsı mahkemeye veriyor...
Tabii bu hikayeyi çok iyi bilmiyorum, benden iyi bilen arkadaşlar vardır kesin.
Ama yine de konu şu ki , azıcık bir özenle bakıldığında yazdıklarınızın Vincent Bridges'e ait (herhangi bir web sitesinden rahatlıkla bulunabilcek) Laura yı karalama kampanyasına ait "kendi sözleri" olduğunu anlamak çok kolay.
Kimse size bilgilerinizi paylaşmayın demedi, tam tersi ben dahil, burada bulunmanızdan mutlu olduğumuzu ve bilgi/bildiklerinizi bizimle paylaşmanızı istedik. ben sadece kendi adıma hem karşı tarafın ne dediğini anlamaya çalışırken (örneğin ısrarla birilerinin kasyopya bilgilerinin doğru olduğunu dayatamaya çalıştığını söylüyorsunuz. yok böyle bir şey arkadaşım) hem de kendi bilgilerinizi aktarırken özenli olmanızı rica ettim. tabii bu benim dileğim ve ricam. ama üstün körü ve tamamıyla yanlış ve yanlışlığı 20 snlik bir internet araştırmasıyla ortaya çıkabilecek kadar somut)bir bilgiyi hiç araştırıp etmeden , insanları doğru mu yanlış mı bilgilendiriyorum demeden buraya aktarıyorsunuz.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:35:29  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Endubasi beyefendi,

Senin şunları düşünmeni istiyor ve arzu ediyorum:

Olasılıklar:

1.Olasılık: Endubasi yapılan "ciddi bir hatayı" düzeltmek istiyor!
2.Olasılık: Endubasi "doğru" olanı korumaya çalışıyor!

Sonuç: Endubasi bunu yaparak, "ışığı, sevgiyi, doğruyu" savunuyor.
Sonuç: Endubasi bunu yaparak "güzeli, merhameti, doğruyu" savunuyor.
Sonuç: Endubasi bunu yaparak Doğru bir iş yapıyor.

Peki Size Soruyorum:

1. Doğru olan, güzel olan, ışığın adamı olan;

---Bunu YAPARKEN SEVGİYİ, DÜZENİ, TERBİYEYİ, ÖZGÜR İRADEYİ, HAKKI, HUKUKU, AHLAKI, KAMİL İNSAN DA OLAN DAVRANIŞLARI KULLANMAZ MI?

Sevgili Bir'in Parçası Endubasi kendinize bu kötülüğü yapmamayı seçmenizi temenni ediyorum. Sevgi içinde, ışık içinde, kamil karakterler içinde olmanızı diliyorum.

Sevgim ve Merhametim Size Aksın!

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:42:03  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote

Bir'in Yasası' na tekamül için bu alıştırmayı yapmayı; sevgili 6. yoğunluk varlığı Ra Toplumsal Bellek bileşimi öneriyor.

Edited by - Tiversonus on 02/02/2009 00:44:41
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:47:39  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Modern(!) aklı başında insanlar dua etmezler değil mi? Ama ben biraz geri-kafalı (ha geri tarih daha çok gelişmiş ama neyse) bir insanım ve bu da benim duam:

(Felsefesi Bir olan, Başkalarına Hizmeti benimsemiş olan, altıncı yoğunluk varlıklarına sesleniyorum. Ben Tiversonus özgür irademle şu yardımları istiyorum: Dünya gezegeni ile birlikte 4. yoğunluğa başkalarına hizmet olarak geçebilmem için bana yardım etmenizi istiyorum, daha sonra altıncı yoğunluğa başkalarına hizmet olarak geçebilmem için bana yardım etmenizi istiyorum ve sonra da yedinci yoğunlukta herşey ile Bir olabilmem için bana yardım etmenizi istiyorum. Özgür irademle bu yardımları istiyorum.

Evren şahidim olsun ki yaratımım artan şekilde şunadır: Yaratımım sadece sevgiye, ışığa ve başkalarına hizmetedir.

Sevgili dostlar ayrıca sizlerden şu yardımları istiyorum: Varlığıma (akıl/beden/ruh bileşimime) ve yaşam alanıma (aileme, sevdiklerime, evime, işyerime ve budur.com a) yönlenmiş, yönleniyor, yönlenecek olan herhangi bir an'daki, aklıma gelen gelmeyen her türlü kendine hizmet olayına karşı, algılayabildiğim veya algılayamadığım her türlü kendine hizmet olayına karşı; aklıma gelen veya aklıma gelmeyen her türlü düşük frekanslı olaya karşı, algılayabildiğim veya algılayamadığım her türlü düşük frekanslı olaya karşı, aklıma gelen veya gelmeyen her türlü düşük frekanslı varlıklardan doğan olaylara karşı, algılayabildiğim veya algılayamadığım her türlü düşük frekanslı varlıklardan doğan olaylara karşı;
Varlığımı (akıl/beden/ruh bileşimimi) korumanızı ve kollamanızı, yaşam alanımı (evim, işyerim, sevdiklerimi, budur.comu) korumanızı ve kollamanızı istiyorum. Özgür irademle bu yardımları istiyorum. Özgür irademle bu yardımları, felsefesi Bir olan altıncı yoğunluk başkalarına hizmet varlıklarından istiyorum.

Evren şahidim olsun ki yaratımım artan şekilde şunadır: Yaratımım sadece sevgiye, ışığa ve başkalarına hizmetedir.

Sevgili Yüksek Benliğim, rehberlerim ve koruyucu meleklerim; az önce istediğim yardım taleplerine izin vermenizi istiyorum, sizlere de teşekür ediyorum.

Evrene şükürler olsun!

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:47:58  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora 76.bu forumda beni en azindan anlamaya calisan birini gormek beni sevindirdi.gercektende ra bilgileri kitabini alip okudugum gunki 1996 yili civariydi.ra bilgilerinde bahsedilen(cagri)denen ritueli yaptim.cagri cok basittir.tanrinin ve pozitif konfederasyonun ve negatif konfederasyonun farkindayim diyeceksin.2 eller yukarda dua bicimini alarak ve yuksek sesle dua edilecek.amac konfederasyonla temas kurmak olacak.ayni gece ruyamda 4 tane reptilian bana saldirdi.ruyadan uyanabilirdim ama bilgi edinmek icin ruyadan kopmadim.konfederasyondan yardim istedim.yukardan camdan bir duvar surungen uzaylilarla arama indi.reptilianlar bu buyuk duvarin arkasinda kaldilar ve bana zarar veremediler.beni koruyanlar pozitif konfederasyondan olduklarini ve beni koruduklarini soylediler.benim akil ve bilincimin onlarin frekansiyle uydugunu ve benim konfederasyon varolusunu algiliyabildigimi soylediler.dunyada 4.boyuttan/5.boyuttan/6.boyuttan gelen pek cok gezgin oldugunu ve uykuda olduklarini dolayisi ile evrenin coklu varolusunu ve konfederasyon varolusunu alg&ıl&ıyamadiklarini soylediler.elektrikte senkronizasyon diye birsey vardir.yeni bir generator devresi sebekeye baglanmak isterse genel elektrik sebekesiyle ayni gerilim ve frekansta olmalidir.uzayli temasida ayni sekildedir.konfederasyon varolusunu algilayabileceksin.uzaylilar ayrica bana subat 1999 tarihinde son frekansa girildigini ve 2012 veya sonrasinda dunyadaki yuksek boyutlardan gelen gezginlerin uzay gemilerine asamali olarak alinacagini anlattilar.hatta bir rüyada bu gemiye alinmanin nasil birsey oldugunuda bana yasattilar.simdi sunu diycem.nasrettin hoca damdan dusmus kimse derdinden anlamamis.hoca demis bana damdan dusen birisini getirin o benim halimden anlar.bu ruyalari ve uzayli konusunu anlamak icin benzer ruyalari goren ve benzer olaylari yasayanlar anlar.sevgi ve isikla.

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:51:24  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Ah be güzel kardeşim, ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.Ne demek istiyorsun? "Celseler bana dar, bakın elimde kuran var", mı demeye getiriyorsun?Sana bilgini paylaş diyoruz, gelinlik kız gibi naz ediyorsun.Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ki!Hayır, aydınlatmaya çalışıyorsan, bunun yolu bu değil ki!Karanlıkta yaşayan kişinin gözüne projektör tutarsan olmaz!Provakatör müsün?Belki senin dediğin doğrudur, ama bu yola sadece tepki toplayacağının farkında mısın? Eğleniyor musun?

Edited by - kurby on 02/02/2009 01:01:35
Go to Top of Page

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:52:27  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by owi

Efenfim, bireyleri amacini asmis olabilecek tartismalarla karsi karsiya getirdigine bakarsak kasyopya bilgilerinin kaynagi ve amaci konusunda belki bir miktar fikir sahibi olabiliriz ( su an icin ).( Ra icin pek boyle olmadi saniyorum )

sevgili owi, kusura bakmayın ama şaşırdım tümevarım yönteminize.
Evet bu yüzden toplumlarda tartışmasız , sessiz sedasız kabul gören her türlü öğretiyi pozitif , aksi durumda olanlarını da negatif kabul edelim. Zaten ortaçağda da bir çok şifacı, ya da psişik kadın bu yüzden cadı avlarında yakıldı, ya da Dünya yuvarlak diye tartışılan düşünceye kurban gidenler tamamen haklı gerekçelerle mahkum edildi. Ya da Atatürk bu ülkede hala bazı kesimlerce tartışılıyorsa kesin kötü bir devlet adamıydı!
Her ölçekte herşey tartışılır, bu onun negatif ya da pozitif olmasının ölçüsü olmaz. Dilerseniz yarın ana haber bültenlerinden birinde ilahiyatçı profesorlerden biriyle 70 milyonun önünde Ra bilgilerini tartışmayı deneyin. Emin olun ertesi gün herkes tartışmasız kabul edecektir Bir'in Kanunu nu. Öyle olmayacagını bildiginize göre, 1 gün içerisinde bu ra bilgilerini negatife mi çevirecek ?

Edited by - gregorsamsa on 02/02/2009 00:53:56
Go to Top of Page

owi
Elmas

Turkey
302 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:56:48  Show Profile  Visit owi's Homepage  Reply with Quote
Ben Tanriyim sen Adem, ben merhamet veririm sen fitne.
Gazabim buyuk olacak KH cocugu, bilmezmisin ben yarattim, senden de once..
Ozgur iradeni kullan git hadi, bekle beni gelecegim, gittigin yerde.Once 4 sonra 5 sonra 6 ve 7..Zaten BH idim 7 de ben hep.
Sen ki azmetmedin beklemedin durmadan istedin hic vermedin.
Ozgur iraden var, ama bilmedin onu da yarattim ben..
Simdi kovuyorum seni cennetimden, yarattigim parlak yildizlarim ve verdigim binlerce mesajim ile..

Isik acik kalsin yureginizde..

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:58:12  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülüstan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun

MEVLANA

Edited by - on
Go to Top of Page

tgur
Zümrüt

Turkey
233 Posts

Posted - 02/02/2009 :  00:59:11  Show Profile  Visit tgur's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Pandora76,

Şu sıralar bu bölüm epeyi ısınmış gözüküyor ,dengeyi bulana kadar dünya zamanına uygun bir kesim atlatacağız anlaşılan,yani sabır faktörünü devreye sokmaktan başka çare yok gibi..
Aldığım her bilgiyi adeta marazi denilecek bir şüphe yoğunluğu altında süzmeden inanç çıkınıma atmadım , aklı selimli hareket doğal olarak böyledir bildiklerimce, ve bu uğurda dikenli yollarda da oldukça fazla yürüdüm , her neyse kendimi deklare etmek maksadım değil,ancak gecenin bu saatlerinde edebiyat ,romantizm insanı sıkıca kavrıyor.

Reenkarnasyon gerçektir
ve bu bilgiyi hipnoz seanslarında edinmedim , tamamen kişisel kanal faaliyetleri ve taramalar sonunda yirmi senelik fasılalı bir evrede oturdu.Ayrıca çok okudum çapraz bilgi kesişmelerindeki düğümlerden faydalandım bu arada tesadüflerin de olmadığını ve başka yollardan yani ben bir bilgi üzerine anlamak için arayışlar içindeyken adeta arayışımın cevapları önüme kısa zamanda mucizevi bir şekilde döküldü , bu mucizelerden biri de budur com.u bulmam oldu.

Şimdilik bahsettiğim reenkarnasyon hakkındaki detay bilgilerini burada açık açık anlatmayı gerekli görmüyorum ,ancak size okumadıysanız yine tekrar olacak ,ruhların yolculuğu kitabını bulun hemen okuyun tavsiyesini yineliyeceğim ,yazarı bir hipnoz masteridir ve bu hususta bir dünya otoritesidir ,gevşek bilgilerle bir idddiada bulunan biri değil, kitabını oniki senelik bizzat kendi arayışları sonunda inşa etmiş ve sunmuştur,

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar ,selamlarımı sunuyorum.

Edited by - tgur on 02/02/2009 01:01:07
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:01:43  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Tgur,sakinliğinize hayranım ayrıca.Provakatörlere karşı bu denli strese girmenin bir anlamı olmadığını hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Edited by - kurby on 02/02/2009 01:21:06
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:07:26  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili tiversonus.gercekten guzel yazmissin.yapmaya calistigim dezinformasyon yuklu dunyad&ıs&ı mesajlara karsi ufo/alien arastiricilarini dikkatli olmaya cagirmak.bu neden bu kadar tepki goruyor anlamadim.dedigin gibi dogru olani korumaya calisiyor ve ciddi bir yanlisi-hatayi duzeltmeye calisiyorum.kassopya temasindan cok yararlandiklarini soyleyenler ra bilgilerindeki paradokslari yazsinlarda bende cevapliym.benim esas soyledigim su-ra bilgilerinde olmayip kassopya bilgilerinde olan ne? yani kassopya bilgilerinin fazlasi ne?zaten don elkins/james allen mc carty/carla rueckert tarafindan dunya insanina sunulan ra bilgileri yaradilisi-dunyadisi yasami-cok boyutlulugu/obur dunyay&ı yeterince anlatiyo.her soruya cevap verilmis.amerikayi yeniden kesfetmeye gerek varmi.nedir extra fazlasi kassopya bilgilerinin ben bunu anlamis degilim.her sey ra bilgilerinde var zaten.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:11:16  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Kozmik Doktrinden bir alıntı:

“Hiç bir zaman onu yok etmek çabasına girişmeyin; sadece etrafında bir vakum yaratın ve onu kendi haline bırakın.”

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:23:11  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili kurby.ra bilgilerinde belirtilen 3 varlik cengiz han/taras bulba/rasputin baska insanlarin enerjilerini kendi menfaatleri dogrultusunda kulaanarak zenginlik/menfaat/c&ıkar/ust toplumsal mevkiler elde etmis insanlard&ır.incilde derki zenginlerin cennete girmesi devenin hendek atlamasinden zordur.ra bilgilerinde ornek olarak verilen bu 3 varlikta yasad&ıg&ı zamandaki en zengin insanlardi.kendine hizmete yonelmis olan negatif varliklardi.zaten cengiz han cok savaslar yapmis ve pek cok kisiyi oldurmus bir kraldi.iste gordunuz kotuluk -negatiflik nasil erdem postuna burunuyo.yok ticaret yapmis yok topluma faydalar yapmis.negatiflik her zaman kuzu postunda dolasan bir kurttur.simdi bu 3 varl&ıg&ı zamanimiza uygulayalim.sen simdi diyeceksinki 200 tane fabrikasi olan bir isadami ne iyi bir kisidir/istihdam yaratir-pek cok kisiye is olanagi saglar.bu yaninda calisan zavalli fakir iscilerde patronlarina dua ederler.patronun gunahlari olsa bile iscilerinin ettigi dualarla bile sevap kazanirlar.iste arkadas birin yasasini anlamadigin belli.

Edited by - on
Go to Top of Page

owi
Elmas

Turkey
302 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:25:20  Show Profile  Visit owi's Homepage  Reply with Quote
Kategorizasyon sevgili dostum.Babil kulesini animsa, hangi kattayiz.Hep birlikte en ustte mi en altta mi ya da donuyormuyuz dongude..
Birlikte kalalim, dillerimiz degismeden cikalim en tepeye.
Kaynak hep ayniydi, bilmektesiniz aslinda, sevgiyle.
Varilacak yerin aski icin ne BH ne KH..
Bir'iz herseyde!

"amacini asan, suan, bir miktar.."

Belki sorun kaynakta degil bizde, belki de tamamen DUALITE.
Hepsi birarada, hersey icice dostum bana gore!

Sevgiyle..

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:34:30  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Ben birin yasasını anlamıyorum, haklısınız.Ama saksağan kuşunun tüm güzelliğine rağmen neden iğrenç bir yürüyüşe şahip olduğunu biliyorum.
"Saksağan güzel bir kuş, bir gün kırlarda gezerken yanına bir serçe yaklaşır."hahahayy! Ayy, ne kadar kötü bir yürüyüşün var" der ve devam eder" kuş dediğin böyle yürür" kendi yürüyüşünü gösterir zıplayarak.Saksağan durumu kabul eder.Kendisi kadar güzel bir kuşun böyle bir çirkin yürüyüşü olmamalıdır.Serçeye teşekkür eder ve başlar zıplamaya.Akşam olur, saksağan çok yorulur, karar verir kendi yürüyüşüne dönmeye, ancak nafile, kendi yürüyüşünü unutmuştur.O günden beri ne zıplar ne yürür.:)))

Herkese iyi geceler!

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:38:10  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili kurby.eger provakator kelimesini benim icin kullaniyosan yanl&ıs yorum yazmissin.ben sadece fikirlerimi belirtiyorum.tabii siz istediginize inanin.ben arastirici inceleyiciyim.tabi provakator lafini bana yazdiysan seni nezakete davet ederim.buda zaten sana son mesajimdir.inanmak istediginiz seylere inanin.sunuda bilin bu forumunda fazla meraklisi degilim.istenmedigim yerde durmam.budur.com yoneticisine soylerim burdaki varligimi istemiyorsa bu websitesindende cikarim.provakator kelimesini bana karsi kullandiysan boyle bir seyi haketmedim.dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar deyimi herzaman dogru c&ıkar.

Edited by - on
Go to Top of Page

endsubasi
Kehribar

Turkey
94 Posts

Posted - 02/02/2009 :  01:48:01  Show Profile  Visit endsubasi's Homepage  Reply with Quote
sevgili qaan.ben burda kanal bilgileri hakkinda fikrimi soyluyorum.bazi arkadaslar anladigim kadariyla beni burda provokator olarak nitelendiriyorlar.eger varligim burda istenmiyorsa bu sitede birsey yazmam yada uyelikden cikarim.lutfen yazdiklarimi inceleyin ve bir provokatorluk durumu varsa bana bildirin.demekki insanin fikrini soylemesi suc oluyo.dogru soyleyeni 9 koyden kovmuslar.istenmedigim bir yerde durmam.lutfen bana cevap olarak birsey yazin.sadece fikirlerimizi soyluyoruz karsiliginda hakarete maruz kaliyoruz.saygilar.

Edited by - on
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 02/02/2009 :  02:01:39  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Gücünüze gitiyse özür dilerim, ancak bulunduğum noktadan bu şeklide algılanıyor davranışlarınız.Burada, edindiğiniz bilgiyi paylaşmak yerine, siz sabahtan beri kasyopyalılar aşağı, kaskopyalılar yukarı, bırakmadınız şu kaskopyaları bir türlü.Üstelik, burada kaskopyalılar doğrudur, biz ona taparız, arada ayin de yaparız diyen bir grup yokken.Ben de sizin tavrınızı anlamış değilim.Açıkcası Ra'nın da %100 temiz bir kanal olduğuna inanmıyorum.(hele ki, KH olarak hasat edilen üç kişiden biri roman kahramı olunca)Benim tüm bilgilere yaklaşımım şüpheyledir.Ki bu nedenle, hala ayaktayım.Bence biraz sakinleşin, kafanızı toparlayın öyle yazın.Çünkü buradan forumu sabote etmeye çalışan ya da çevresine mürit toplamaya çalışan biri gibi görünüyorsunuz. Sakin olun ve yazılanları tekrar okuyun derim.

İyi geceler...

Edited by - on
Go to Top of Page

owi
Elmas

Turkey
302 Posts

Posted - 02/02/2009 :  02:35:04  Show Profile  Visit owi's Homepage  Reply with Quote
Seviyorlar herseyi yaradandan oturu o dengede olanlar.O kadar ki asagilayarak, hakaret ederek, alay ederek, tehtid ederek,azarlayarak,kategorize edip yargilayarak..
Yaralardir kanar kardesler..
Isime gelirse severim isime gelmezse sevmem, BH yim ben.Ha bilirim BIR'i de zaten..
"O" yok biz variz, Kadir-i Mutlak ne!

Gul bahcesi dusundum gulustan oldum, dikenleri batarken..
Hasata az kaldi o da dert degil zaten.

Kardesler, insan egosu tekeller yaratir,yildizli tekeller.O kadar ki gokte yildiz kaysa sanir ki kendi tekelinden.
Sunu bilmek gerekir ki baki olan bir hos seda bu gok- kubbenin altinda.Yoksa haddimizemi edebiyat sanat..
En iyisini siz bilirsiniz herseyin ya da Laura!

Birseyler yazilir, isteyen alir istedigince istedigi kadar! Tek hesabim yaradana, ilahi denge vicdana.

O SADIKLAR PLANIN'da aglayan kardes,tamamini oku okumadi isen.Ibn-i Arabi'yi oku bastan sona..

Geciyordum Ugradim..Isikla Kalin Bir Sonraki Donguye Kadar Kardesler Dostlar!
Saf isikla kalin ve hizmeti saflastirin.Adi konanin safligi da olmaz.
Takdiri Yaradan'a Birakin!

Edited by - owi on 02/02/2009 03:13:20
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  03:54:41  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
O kitabı okuyacağım tgur.Yardımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Elbette bu sizin özgür iradenizle yaptığınız bir seçim olur ama yinede kullanıcı adınızın silinmesi isteğinizi kendi adıma anlayamadım endsubaşı.Burası kanal bilgilerinin tartışıldığı başlık olduğuna göre,kanal bilgileriyle alakalı bilgi ve deneyimlerinizi duymak isteyenler olacaktır.Kasyopya celselerine özel birşey olduğunu düşünmüyorum ve samimiyetinize inanıyorum.

Sevgiyle kalın.

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  03:55:14  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Kurby,

Şu "saksağan" hikayesine bayıldım. Gecenin bu saatin de başka durduk yerde neye gülebilir ki insan:))))

Kızım sana annen öğretmedi mi; "elmalı şeker verirlerse alma" diye? Hımmm ebebeynlerine sevgilerimi sunarım, bence iyi öğretmişler:)))

Edited by - on
Go to Top of Page

owi
Elmas

Turkey
302 Posts

Posted - 02/02/2009 :  04:38:32  Show Profile  Visit owi's Homepage  Reply with Quote
Rahat uyu Adem oglu, sira sanada gelecek, zira "her canli olumu tadacak"!
Hesap gunu Yaradan'in isigi sizinle olsun dilerim kardesim,zira ihtiyaciniz olacak ( yaradan bilir ) karanlikta elma sekerlerine kanmayin diye..
Yuzunuz hep gulsun, gulen de siz guldugunuz de siz olduktan sonra.( BIR )

Yolunuz isikla dolsun!!!

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  04:40:23  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Vincent Bridges Laura ile davalı olan bir kimse. sanırım kaybetti davayı. Davanın sebebi de şu : 1999 yılında Vincent Bridges Laura ile temasa geçip, çalışmalarıyla ilgilendiğini ve bir kitap yazdığını filan söylüyor, Laura da külliyatlı bir bilgi paylaşımında bulunuyor Vincent Bridges le. Ama Vincent Bridges tüm telif meselelerini ve Laura yı atlatıp izinsiz yayımlamaması gereken şeyleri yayımlıyor. Ve Laura da ilgili şahsı mahkemeye veriyor...

Bunu nereden araştırabilirim?Merak ediyorum?

Edited by - on
Go to Top of Page

gregorsamsa
Kehribar

Turkey
70 Posts

Posted - 02/02/2009 :  12:15:35  Show Profile  Visit gregorsamsa's Homepage  Reply with Quote
Sevgili pandora,

Araştırmak için tek bir kaynak yok, google da Vincent Bridges ve/veya Vincent Bridges+Laura Knight Jadczyk şeklinde arama yaptığınızda bir çok kaynak yazı geliyor bununla ilgili. Genel olarak da iki grup halinde : ya Vincent Bridges tarafından yazılmış olanlar ya da çeşitli Kasyopya sitelerinde bu konuyla ilgili yazılmış olanlar, bazıları da Laura tarafından kaleme alınmış olanlar. Tabii ki biri bir tarafı diğeri diğer tarafı kötülüyor doğal olarak.
Zaten sevgili endsubasi'nin Laura'nın sözleri ve kendi kendini kötülüyor diye alıntı yaptığı yazılar da Vincent Bridges tarafından kaleme alınmış.
Ben konuyu çok derinlemesine bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla Vincent Bridges'in eleştrileri kasyopya kanal bilgilerinin tutarlı eleştrileri, içlerinde bulunan çelişkili bilgilerin filan ortaya çıkarılmasından çok, Laura'nın kilo sorunu, giyim konusundaki zevksizliği, cadı yakıştırması, eşinden ayrılırken yaşadığı depresyonlar, yeni eşi Ark'la internetten nasıl tanıştığı ve onu etkilediği vb gibi şeylerin ötesine geçmiyor pek.

Edited by - on
Go to Top of Page

bozadi
Elmas

307 Posts

Posted - 02/02/2009 :  12:19:59  Show Profile  Visit bozadi's Homepage  Reply with Quote
endsubasi ve owi, yürüttüğünüz bu saldırı dalgasıyla bize azımsanamayacak bir ilerleme kaydetmiş olduğumuzu hissettirdiniz! bu hizmetinizden ötürü size teşekkürü borç bilirim.

Edited by - on
Go to Top of Page

bozadi
Elmas

307 Posts

Posted - 02/02/2009 :  12:28:27  Show Profile  Visit bozadi's Homepage  Reply with Quote
sevgili pandora, merakını celbeden ve endsubasi'nin ardı arkası kesilmeyen yalanlarının sonuncusuna konu olan new age dezenformatörü vincent bridges hakkında, eğer ingilizce biliyorsan internette sadece bu ismi bir arama motorunda aratma yoluyla bilgi edinebilirsin.

Edited by - on
Go to Top of Page

bozadi
Elmas

307 Posts

Posted - 02/02/2009 :  12:34:02  Show Profile  Visit bozadi's Homepage  Reply with Quote
gregorsamsa, vincent'la ilgili yanıtını geç fark ettim, pardon. :))

Edited by - on
Go to Top of Page

tgur
Zümrüt

Turkey
233 Posts

Posted - 02/02/2009 :  13:19:14  Show Profile  Visit tgur's Homepage  Reply with Quote
Provakasyon ve pravakotörler,
Geçmiş olsun,
Bazen bir spirütüel gurup özellikle pravakasyona tabi tutulur,
Maksat, alınmış ,hazmedilmiş bilginin tamamiyle oturup oturmadığını tesbit, zayıf bağlantılar, şüpheli konular hakkındaki sis bulutlarının dağıtılmasıdır,

Bu izahla,özgür iradeye müdahale gibi anlayışı akla getirmemeliyiz,ancak doğru yolda,bilgi yolunda yükseliş gösteren her birim veya unsur yüksek benliklerin koruma ,gözetme,iyileştirme ,sağlamlaştırma faaliyetlerine maruzdur.

Bu gibi davranışları bu gözle görürsek hem kendimizi hem de olan biteni daha iyi kavrayabilecek kapasiteye gelir bir başka bu gibi davranışı karşılayabilecek hoşgörü eğrimizi daha geniş bir skalaya taşırız.

Burada bilmeden provake görevi almışın da bazı sorumlulukları olur ,o kişi esasta bilincini yükseltmek için bu eyleme başvurmuştur ,
belki de mevcut provakosyanın varlığını farkedip esasta kendini bilmeyi öğrenecektir ama zihninde oluşturulan bu sahte dürtü onu vazgeçebilecek bir dönüşüm göstermezse ,yani geleni mistik ,tanrısal boyutların mutlak emri olarak telakki ederse bu medyamik çağın hasta gurubuna bir yeni aday daha eklenmiş olur.
İşte bahsettiğimiz isa ların ,musa ların ,ben şuyum ben buyum diyenlerin bu çağda bol olduğu hususu bunu işaret etmekteydi.
Bunları nereden biliyorum,

Gülümsüyorum..

Sevgiler hepinize ..

Edited by - tgur on 03/02/2009 10:48:40
Go to Top of Page

kurby
Elmas

Turkey
1049 Posts

Posted - 02/02/2009 :  13:55:09  Show Profile  Visit kurby's Homepage  Reply with Quote
Sevgili Ensubaşi ve sevgili arkadaşlar, dün geceki yazılanları mantıklı bir biçimde tekrar okudum.Kanal bilgilerinin negatif ya da pozitif olmasının aslında pek de bir önemi olmadığını düşünmeye başladım, kaldı ki burada her kanal bilgisini okuyoruz, akıl süzgeçimizden geçirip bir takım sonuçlar elde ediyoruz.Sadece pozitif bilginin verildiği kanal bilgilerinin de çok olumlu olduğunu düşünmemeye başladım.Tıpkı, çocuklarını hastalıklardan korumaya çalışan aileler gibi, steril ortamda yetiştirilen çocukların, sokakta mikroplarla kucak kucağa oynayan çocuklardan daha güçsüz savunma sistemlerinin olması gibi, negatif tarafın bilgilerine de ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Aksi halde akıllıca bir savunma yapmamız mümkün olmayacak.Sevgili Tgur'un da dediği gibi anti-antikor üretimini gerçekleştirmez isek, bağışıklık sistemimiz/zihnimiz giderek güçlenen negatif bilgilere karşı daha güçsüz olacak.Ayrıca bilmek, korkuyu azaltıyor, korkunun azalması ise negatif tarafın istemediği bir durum.:)))Bunu göz ardı etmemek gerek.

Ve sevgili Endsubaşi, söylediğiniz gibi rüyalarınızı ve yaşadıklarınızı anlattığınızda sizinle dalga geçildiğini sayfayı buldum, tekrar tekrar okudum.Kaskopya tartışmalarından başka birşey bulamadım.:))Size yaşadıklarınız ile ilgili herhangi bir söz eden olmamış.Aslında sizi az çok anlayabiliyorum.Bundan 10 yıl önce o is varlığı ile olan temaslarımda, bunu kime anlattı isem, veremliymişim gibi benden uzaklaştı, uzaklaşmayanlar ise, "seni bir hocaya götürelim, evde yalnız kalıyorsun, mazallah cin musallat olmuş sana" dediler.Gecenin üçünde evden korkuyla fırladığımı biliyorum.Kapıyı nasıl açtım, nasıl dışarı çıktım hatırlamıyorum.Kendime geldiğimde Konya'nın gece ayazının ortasında öyleyce kapının dışında titreyerek duruyordum.Hızla kendime geldiğimi hatırlıyorum."Salaklaşma kızım, gir içeri.Ne yapabilir ki sana, en fazla rüyana girer, gerisi hava civa" dedim ve içeri girip uykuma kaldığım yerden devam ettim.:)))İşte bu nedenle, sizin psikolojinizi az çok algılayabiliyorum.:))Gelin, yeniden diyog kuralım ve o kanal bu kanal demeden, bildiklerimizi paylaşalım.Biliyorum ki, o kanlallardan çok daha iyi kanllara sahip arkadaşlarımız var aramızda.:)))Yeniden hoşgeldiniz diyorum, sizi zevkle okumayı ümit ediyorum.Size teşekkür borçluyum ayrıca, kendimi gözlemleme fırsatını verdiğiniz için, dönüşüm içindeyim.Öfke ve ani ataklarımı törpülemeye başlamışım, bu benim için oldukça sevindirici bir durum.:)))

Sevgiyle...

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  14:03:13  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bozadi

sevgili pandora, merakını celbeden ve endsubasi'nin ardı arkası kesilmeyen yalanlarının sonuncusuna konu olan new age dezenformatörü vincent bridges hakkında, eğer ingilizce biliyorsan internette sadece bu ismi bir arama motorunda aratma yoluyla bilgi edinebilirsin.

Peki benden bir öneri.new age dezenformatörü vincent bridges hakkında,bilgiyi siz tercüme edip buraya yazın.Böylelikle herkes okuyup new age dezenformatörü hakkında bilgi edinebilir ve belkide iyi birşeye neden olur ve hatta kasyopya celseleri için iyi bir anlamı olur?

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  14:26:55  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Ben de sizden Ra Bilgilerinden "Bir'in Yasas"ını buraya koyup üzerinde tartışmamızı önersem?

Çünkü ben Kasyopya celselerinden sadece ilham almıyorum: Ra Bilgileri, Pleyades Öğretileri, Kasyopya Celseleri bunu üçünden ilham(yüzde yüz değil demek) alıyorum. Sanırım Kasyopya Celselerinden önce ilk Ra ÇIKTIĞI İÇİN BU DAHA Mantıklı olmaz mı?

Sevgili Tgur, çok huzurlu, ve sevgi dolu bir dinginlik halindeyken, bir ara 10-15 dakikalık tv karşısında pturanların yanına gittim ve dalmış düşünürken "HEY SEN ÖLÜMLÜ" diye bir ses beynimde yankılandı!

"Hey Sen Ölümlü" diyen acaba ölümsüz mü oluyor ve neden bu ses sonra kesildi, yani düşüncenizi paylaşmanızı isterim. Hiç bir rahatsızlık duymadım, sadece kafama takıldı. Sevgi, huzur içindeyim.

Selamlar, Sevgilerimle(buna niye saldırırlar ki ben gerçekten severim.)

Edited by - on
Go to Top of Page

pandora76
Elmas

815 Posts

Posted - 02/02/2009 :  15:08:34  Show Profile  Visit pandora76's Homepage  Reply with Quote
Sevgili endsubaşı;
Rüyanızı anlattığınız için teşekkür ederim.Daha fazlasını anlatmanızı umardım.

Ra nın kitabındaki o bölüm geldi aklıma ve yazdım.Önce bir dinleyelim derim daima.Arkadaşım ufoları araştırmaya adadı kendisini ve forumdan öncede ufolar,ekin çemberleri hakkında bilgi sahibiydim."tanrıların arabalarını"okumuştum ve çok ilgimi çekmilşti.
Bize bilgi aktaran kanallar,kasyopyalılar,Ra,kryon...bize hizmet etmiş olabilirler ama bizden daha fazla tanrısal değildirler.

Sevgili Tsunaminin söylediği gibi:"Herkes tanrısaldır"

Edited by - on
Go to Top of Page

Tiversonus
Elmas

2018 Posts

Posted - 02/02/2009 :  15:14:24  Show Profile  Visit Tiversonus's Homepage  Reply with Quote
Tanrısal "kul" mu, "Tanrısal parça" mı?

Yani "kul-köle" mi?
Yok sa "Yaradan" mı?

Açık, dürüst olmak adına, nereye çeksen gidecek kelimeler yerine istirhamım hangi anlam kullandığınızı belirtmeniz dir!!!

Edited by - Tiversonus on 02/02/2009 15:16:32
Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Budur.com - Spiritüel ve Metafizik Forum © 2004 Budur.com Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.04
Google

Web www.budur.com
Detayonline Gizli
Gerçekler
oyun komedi sohbet
Visitor Counter by Digits